Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hej mam pytanie czy ktoś się wybiera na jutrzejszy koncert PLASTIC TREE w Poznaniu a także 18 w sobotę na j-rockowa imprezę u Bazyla^^
ciam cia ram cia ciam
Po temacie pomyślałem, że nasz rodzimy Plastic nagrywa coś z japońskim zespołem
Ja czekam, aż MUCC przyjedzie do Polski
Ja się na oba wybieram . Wprawdzie uważam Plastic Tree za zespół "tylko" niezły (choć w sumie znam ich tylko z najnowszego albumu ), ale głupio nie być na pierwszym (bo chyba pierwszym, nie?) j-rockowym koncercie w Poznaniu (tera muszę skądś wykombinować kasę na Dio ).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-10-16 18:00:40)
XD nom ja już DIO mam zapłacone że tak to ujmę^^
wiec tylko czekam ahahah
oh ja ich lubię ale i tak numerem 1 jest dla mnie Dir En Grey^^
a idziesz z jakąś grupką?
ciam cia ram cia ciam
Hmm... raczej idę sam.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-10-16 18:12:01)
ło to może sie zgadamy co^^
ciam cia ram cia ciam
Nom, możemy .
^^ a o której masz zamiar sie pojowić w BLUE NOTE?ja będe wcześniej ahhaha muszę być pod samą scena lol a no i bilecik odebrać
ciam cia ram cia ciam
Ja tam w sumie w centrum będę najprawdopodobniej od około 17:00 (o 16:40 kończę zajęcia, a w sumie nie opłaca mi się na niecałą godzinę wracać do domu ), więc pewnie będę jeszcze przed 19:00 (bo od 19:00 chyba wpuszczają, nie?).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-10-16 18:18:48)
nom wpuszczają o 19 a start o 19.30 niby...
ja pewnie coś koło 18 już tam będę czatować ^^
no kurcze możmy sie gdzieś wcześniej na mieście spotkać czy coś
ciam cia ram cia ciam
Ok, mi jest wszystko jedno (jak pojawię się w centrum, to najpierw jakiś obiad zjem, a potem to w sumie... i tak nie mam co robić ).
A tak btw - nawet fajnie, że zmienili miejsce na Blue Note - w Johnym Rockerze jeszcze nie byłem, ale byłem już w Blue Note na koncercie Mad Caddies, i było bardzo fajnie .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-10-16 18:29:05)
myślę-------
to może koło 17.30 gdzieś się spotkamy ahhaahah może przed zamkiem XD lol
ja byłam ostatnio w BN na CLOSTERKELLER^^ a JR ja nawet nie wiem gdzie to ahha
Ostatnio edytowany przez KaoriChan (2008-10-16 18:30:47)
ciam cia ram cia ciam
Hmm... może lepiej 17:45, najpierw sobie coś zjem w pobliskiej spaghetterii . To gdzie tak dokładniej? Bo zamek to dość spory obiekt jest (no, chyba że przed wejściem do klubu... ale jak się rozpoznamy, bo chyba jeszcze się na żywo nigdy nie spotkaliśmy, a chyba nie będziemy tam jedynymi )
XD spoko to niech będzie przed BN ja będe tam sie czaić^^
uuu no ja będe w czerwonym płaszczyku XD no ale jak coś to ja :
http://www.photoblog.pl/dolinawiatru
wiesz ja bym sie tam cieszyła tylko 2 osoby kameralnie by było^^
ciam cia ram cia ciam
Ok, to o 17:45 przed Blue Note . A tak btw - co ja się martwię na temat rozpoznawania się? Długie włosy i button X-Japan na plecaku - chyba wystarczające abym się wyróżniał z tłumu .
ahahahahXD ok zapamiętam^^ to do miłego i jutro dajemy czady na PT;)
a teraz idę sobie pograć XD
Ostatnio edytowany przez KaoriChan (2008-10-16 19:10:49)
ciam cia ram cia ciam
no i po koncercie.......organizacja coś kiepsko z tymi biletami ale na ten temat już na stronce ukiyo wyraziłam swą opinię[blee]no było nieźle tylko te piszczące ''panienki''omg to było najgorsze[beznadzieja]
ciam cia ram cia ciam
No, fakt, od tego piszczenia jak i tłoku w pierwszych 5-6 rzędach szło prawie umrzeć , ale sam koncert świetny, zarówno Gothika jak i Plastic Tree zagrali wręcz mistrzowsko (no... choć Gothika mogli pograć trochę dłużej, a PT mogli zagrać Tetris, ale to już się czepiam ).
PS. A już dzisiaj RitD (dwa j-rockowe wydarzenia dzień po dniu, yeah !)
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-10-18 15:27:58)
Strony 1