Nie jesteś zalogowany.
Witam serdecznie wszystkich fanów Mangi&Anime.
Jak wiem z doświadczenia stron o BLEACH'u jest juz bardzo wiele w Polsce. Postanowiłem stworzć serwis informacyjny o Hajime No Ippo. Mam nadzieje, że się wam spodoba. Do serwisu dodałem jeszcze Bleach'a, który powinien nam przynieść więcej popularności.
W niedalekiej przyszłości mam zamiar dodać kolejny pod serwis, ale póki co chce zająć się tym co już jest.
Podstrona o Hajime jak narazie nie zawiera dużo info o tym tytule, ale mam nadzieję, że z czasem to się zmieni.
Serwis jak narazie posiada tylko jedną szatę graficzną, ale w ciągu 2 tygodni będzie kolejna tym razem związana z Hajime więc będziecie mogli przeglądać serwis na wybranym layoucie. Jeśli ktoś z was zdecyduje się na zarejestrowanie niech poczeka te dwa skromne tygodnie na nowy wygląd.
Mam nadzieję, że część fanów Makunouchiego, Takamury, Ichigo i innych mile spędzą czas w naszym serwisie. Więcej informacji w newsie na stronie.
SERDECZNIE ZAPRASZAM !
adres strony - http://www.AnInfo.lua.pl
PS. strona na dzień dzisiejszy nie jest kompletna. Do jutra wszystko poprawię i będzie gites xD
proszę o ocenę...
pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Smash (2008-10-16 19:57:48)
Ogolnie nie jest strona zla jest przejrzysta i to latwo sie po miej porusza troche ciężka dla przeglądarki bo swoje waży
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Żeby obejrzeć cokolwiek trzeba się zarejestrować. U mnie dyskwalifikuje to stronę na starcie.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Żeby obejrzeć cokolwiek trzeba się zarejestrować. U mnie dyskwalifikuje to stronę na starcie.
Dla mnie twoje słowa są rozkazem xD Dzisiaj się tym zajmę.
Piszcie co się wam podoba, a co nie...
Chciałbym jeszcze powiedzieć, że być może za tydzień ruszy grupa, która będzie tłumaczyć mange Hajime No Ippo
pozdrawiam
Wszystko fajnie, tylko ten ranking użytkowników, powinien być na dole, pod bleach i hajime no ippo.
Wszystko fajnie, tylko ten ranking użytkowników, powinien być na dole, pod bleach i hajime no ippo.
W sumie to w ogóle go usunąłem bo ranking userów mam zamiar stworzyć na forum. Każdy user z wysoką ilością pkt zostanie trenerem swojej HALI (chodzi o hajime no ippo) i będzie mógł ją prowadzić, dodawać nowych userów itp
Narazie więcej nie będę pisał bo muszę to jeszcze dopracować.
Ładna stronka i kolorystyka. Jest Git
Nie powala na kolana, ale jest całkiem całkiem. Powodzenia w rozbudowie strony.
Strona fajna, po lay widac, ze to taki jakby poczatek.
W koncu darmowa domena, ale jesli sie bedziecie rozwijac, to bedzie dobrze.
Napewno przydalby wam sie jakis dobry grafik, ktory by ja bardziej urozmaicil, bo narazie wydaje sie taka "nudna".
Ale wiadmo jak to jest bez ludzi...
Ja bede zagladal i sledzil wasz mam nadzieje "prezny" rozwoj ;p
podserwis HAJIME NO IPPO
Witam.
Dzisiejszego pięknego dnia ujrzał światło dzienne podserwis Hajime No Ippo. Już dzisiaj fajni tego anime mogą mile spędzać czas w naszym serwisie właśnie na layoucie z HnI.
Mam nadzieję, że się podoba.
www.aninfo.lua.pl - wchodząc do naszego serwisu można wybrać anime, które nas interesuje.
JAK OBIECYWAŁEM TAK ZROBIŁEM
proszę o komentarze.
pozdrawiam.
calkiem calkiem
Chciałbym tylko powiadomić, że na stronie ruszyła grupa skanlacyjna. Jak narazie tłumaczymy mange B Reaction, której wydaliśmy już dwa pierwsze chaptery. Jutro być może pojawi się pierwszy rozdział mangi Bad Company.
Zapraszam do ściągania i czytania.
PS. Jeśli jest ktoś chętny przyłączyć się do naszej grupy proszę odezwać się na GG lub PW. W większym składzie będziemy zdolni wydawać więcej projektów
pzdr.