Nie jesteś zalogowany.
cieslak jutro zrobi korektę...
cieslak jutro zrobi korektę...
To i ja się będę musiał ruszyć ^^
Oddajemy w Wasze ręce napisy do 2 odcinka Clannad After Story.
Sunohara, pragnąc zaimponować swojej młodszej siostrze i jednocześnie próbując sprawić, by w końcu przestała martwić się o jego przyszłość, postanawia znaleźć sobie fałszywą dziewczynę i pokazać swojej siostrze, że jest w jego życiu osoba, z którą chciałby spędzić resztę życia. Aby jego plan mógł odnieść sukces, pomaga mu w tym Okazaki. Jednak co z tego wyjdzie, znając jego niepohamowaną skłonność do wszelakich żartów? Zobaczcie sami...
Chi 51-60.
No i w końcu kończymy pierwszy sezon Majora! Ile przecież można, czyż nie? Cóż, krótko... Miłego oglądania, bo seria fajna.
Dzięki za wszystkie komentarze. Oczywiście chciałbym podziękować korektorowi, który męczył się tak samo jak ja. xD A nawet bardziej.
Dzia wielkie!
BTW: Nie biorę się za drugi sezon, bo waski go tłumaczy. Za trzeci może się tam kiedyś wezmę, ale nie obiecuję. Jednakże biorę się za film, który niedługo wyjdzie. To wszystko.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-10-18 18:52:58)
OMG cieslak pobiłeś dziś chyba rekord w ilości przetłumaczonych/dodanych anime. Takiej masówki dawno nie widziałem, nie tylko Major, ale jeszcze Chi. Wielkie gratki, obyś się nam chłopie nie przemęczył i nie wypalił , bo szkoda by było
Dzięki za miłe słowa. Cóż, wkrótce nowe projekty... Ale najpierw Chi, który wkrótce będzie masowo dodawana, bo serię przetłumaczyłem do końca. Teraz wszystko w rękach korektora, a ja siadam do Buzzer Beater 2007.
A potem coś nowego, choć również w sportowych klimatach.
Nabari no Ou - 24
Pozdrawiam
Komp i nie tylko on mi się dziś zesmażył, więc o kolejnych subach i korektach do czegokolwiek można zapomnieć :/
Maison Ikkoku 86.
Życzymy miłego seansu...
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Tales of the Abyss - 03
Pozdrawiam
Komp i nie tylko on mi się dziś zesmażył, więc o kolejnych subach i korektach do czegokolwiek można zapomnieć :/
"Homo sum humani nihil a me alienum puto”, a nic nas tak nie cieszy, jak nieszczęście drugiego człowieka. Dlatego właśnie, jak przeczytałem Twojego posta, pomyślałem sobie - ha, ha, dobrze mu tak (nie, żebym Ci jakoś specjalnie nie lubił, od tak po prostu odezwała się moja mroczna, ludzka natura)... Dzisiaj - oż, złośliwy losie - padł mi dysk, a moje zbiory, razem z główną partycją i ważnymi danymi odeszły do krainy wiecznych łowów spotkać się z Winnetou. No to teraz, to jesteśmy chyba kwita, nie? No cóż, pozostaje tylko "Always Look on the Bright Side of Life"...
Morał: Nie śmiej się bratku z cudzego wypadku.
Kolejna paczka Chi, tym razem 61-75.
Skip Beat! : 02
Dodałam opening i ending, dlatego wkleiłam nowy link do czcionek.
Pozdrawiam
Do pobierania udostępniono Maison Ikkoku 87.
Życzymy miłego seansu.
Nie bądź zbyt hardy...
Tales of the Abyss - 04
Pozdrawiam
Trzeci odcinek To Aru Majutsu no Index już na ANSI.
Maison Ikkoku 88
I wszystko jasne...
Nie bądź zbyt hardy...
Nabari No Ou : 25
Pozdrawiam
Miałem dzisiaj gest, a co
Maison Ikkoku 89 udostępniono już do pobierania.
Nie bądź zbyt hardy...