Nie jesteś zalogowany.
zastanawia mnie to czemu sa tworzone napisy w klatkach. Moim skromnym zdaniem jest to mało praktyczne od napisow w sekundach. Nawet jesli sa jakies wstawki na poczadku czy na koncu same anime zawsze trwa tyle samo czasu, wiec nie wiem po co wogle system klatkowy. Taksamo do przestawiania napisow jest duzo łatwiej a raczej bezproblemowo z napisami w sekundach niz w klatkach w klatkach przesuniesz w jednym miejscu sie zgadza a przesuniesz dalej i juz nie. I mnie wlasnie to zastanwia po co klatkowe napisy w sekundach sa duzo bardziej praktyczne....(pasuja do kazdej wersji jesli nie ma zadnych dodatkow)
lol napisy w sek
edyta
jako ze nie ladnie sie wysmiewac...
ten twoj ulubiony format nazywa sie tmp, jest przestarzaly jak diabli. nikt go nie lubi bo jest niedokladny, czyli ze mozna wyswietlic cos z dokladnoscia sekundy.
jesli chcesz ogladac anime to naucz sie operowac na roznych formatach
btw faq
Ostatnio edytowany przez lukio (2008-10-19 19:13:23)
Ty tak na serio, czy robisz sobie jaja?
bycmoze czegos nie rozumiem ale tak mi sie wydaje łatwiej nie wiem co złego w sek ? bycmoze w klatkach lepiej sie dopasowuja ale sa bardziej uciazliwe niz w sek...
W klatkach sa dokladniejsze itp. duzo by na ten temat pisac.
Moze komus bedzie sie chcialo to wyjasnic
Tzw. sek. to TMP, a klatki to mDVD. Timing w TMP ma tylko czas rozpoczęcia kwestii, więc kończy się zbyt szybko, albo zostają na obrazie. Klatki, jak widać, mają czas rozpoczęcia i zakończenia. Zawsze możesz zmienić sobie format w SE, ale to już w FAQu znajdziesz.
Panowie, darujcie sobie, przecież to jakaś nędzna prowokacja jest, wystarczy spojrzeć na datę rejestracji tego gościa i poziom jego wypowiedzi. A że takich tematów było już fula, to już inna historia.
"Skazany na zajebistość"
dzieki kminie poszukałem na forum jak zmieniac te klatkowe zeby pasowały do ruznych wersji a teraz potestuje
Słchaj panie Zjadaczu niewszyscy wiedza co jak działa a wyjasnienia pomagaja wiec co za problem napisac kilka słow ? Pozatym pisze tego posta mimo ze juz był taki temat ale wypowiadam sie tak jak ja to widze. a co masz na mysli poziom wypowiedzi ? byki ? co jest nietak ?
Ostatnio edytowany przez lutor23 (2008-10-19 19:23:02)
a co masz na mysli poziom wypowiedzi ? byki ? co jest nietak ?
zgaduje ze ortograifia i ogolne zasady wypowiedzi
proponuje slownik lub chociaz firefoxa....
No napewno ortografia (zadko zwracam na nia uwage chyba ze pisze jakies podanie czy cos podobnego) ale wkoncu ja niepisze tu postow zeby ładnie wygladały, pisze bo potrzebuje informacji. A nie zeby mi ktos kazanie prawił ze ja to ze ja tamto zle napisałm czy niepoprawnie, nie to moim celem...
Ostatnio edytowany przez lutor23 (2008-10-19 19:33:16)
Teraz juz to wiem ale wiekszosc takich ludzi jak ja widzi o wersja nie ta a klatkowe nieprzestawialne i na tym koniec. zaraz gdzies jak sie szuka napisow powinna byc informacja jak se przestawic zeby pasowały i jakim programem.
Byki? Eee tam, prawie wcale, ale za to wielbłądów tyle, jakby kto tu puścił tranzyt dla arabów.[rotfl] Co do tematu, to teraz ta kwestia jest raczej sprawą marginalną, bo z tego co widzę, to większość ludzi daje już assy. Po prostu przedtem mDVD było bardziej popularne i dlatego przy starszych produkcjach trzeba się nieraz nabawić z tym FPSem. Teraz większość już leci na czasowych assach i po problemie. Cza się tego wszystkiego nauczyć i tyle, nie ma, że boli, a wszystko jest w FAQ.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-10-19 19:42:53)
Hehe no tu masz racje tommy... tego nieprzegadam ^^
pisze bo potrzebuje informacji.
Ciężko udzielić informacji/odpowiedzi, skoro samego posta z pytaniem niemal nie idzie zrozumieć.
A zadko kto robi napisy w sek, bo strasznie do zadka one są.
A zadko kto robi napisy w sek, bo strasznie do zadka one są.
Gdzie ja tak napisałem ?
Słchaj panie Zjadaczu niewszyscy wiedza co jak działa a wyjasnienia pomagaja wiec co za problem napisac kilka słow ? Pozatym pisze tego posta mimo ze juz był taki temat ale wypowiadam sie tak jak ja to widze. a co masz na mysli poziom wypowiedzi ? byki ? co jest nietak ?
Taki problem, że trza pierw użyć mózgu, a dopiero potem ew. pisać.