Nie jesteś zalogowany.
I co z tego, że wydał (chyba nawet wydała), jeśli się zdecyduję na oglądanie tego czegoś, to będę wolał suby mbella To coś jak z Mnemo, każdy, kto chciał zobaczyć z moim subem, czekał aż wydam, a nie brał się za pierwsze lepsze byle co
mbell, może pierwszy ep obejrzymy na spotkaniu?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To anime ma humor sytuacyjny podobny do Louise i Saita z ZNT!!! Nawet ciekawy ten 1 epek!!!
"zamknij się", "idiota", "pies" - gdzieś już to widziałem
Kiczowatykoles, anime rozgrywa kilka znanych schematów ale właśnie "rozgrywa" a nie kopiuje , nie chcę spojlerować bo czytałem mangę Tez obawiałem się większej ilości walenia walenia w gębę czy loli ale jednak mix sie udał i jest ok.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Tu macie linka do novel http://www.baka-tsuki.net/project/index … oradora%21
Mnie sie spodobały zarówno Toradora jak i Hyakko . Pośmiać sie mozna, to najwazniejsze. Moze Toradora sie zrobi głębsze kto wie (zapewne ktos kto mange czytał ;p)...
Witam
Toradora jak na razie nie zawodzi moich oczekiwań. Bardzo jestem ciekaw, jak to się rozwinie, bo na 2 anime odcinku kończy się właściwie manga.
Tłumaczenie odcinka 2 ok 50%
Poszukuję kogoś do współpracy przy wydaniu soft-suba Toradora!
Czy byłby ktoś chętny by przerobić moje napisy na ass i zrobić soft sub który udostępnimy.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Mbellciu, rawki można skodować. Jak chcesz - odezwij się na gg, to przyrządzę ultra szybki kurs, nic wielkiego, damy podstawowe filtry, żeby za bardzo nie wydłużać czasu kodowania. Bo zrobić .assa z jakimiś widocznymi czcionkami to nie problem.
A trzeba kodować rawy? ( zielony jestem )
Nie sadziłem że dysponujesz czasem Dulu ?
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Musu do kodowania nie ma, ale zawsze to lepsza jakość. Z czasem jak z czasem, po prostu nie mam siły ruszać mojego projektu. Na razie mam chwilę, bo cieslaczek dopiero robi suby do BB, ale to tak btw[:P]. Do rzeczy, z kodowaniem mogę fachowo[:P] pomóc, ale to waćpan będzie kodował. xD
A trzeba kodować rawy? ( zielony jestem )
Tak, bo ... (miejsce na wyklad przy soczku xD). Zreszta, z tego co widzialem, to sporo rawow jest w 720p, a tymczasem Toradora jest nadawana w nie-hd.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ok, koledzy z Naraku no Hana zaoferowali swoją pomoc.
Mam nadzieję, że się wszystko uda.
Dzięki , Rein.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Tłumaczenie odcinka 02 powędrowało do korekty.
Odcinek jest rewelacyjny.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Ooo, to widzę, że i za "emkafała" się bierzecie... Było mówić, tego tamtego mógłbym sobie pomyśleć, SLF to agonia idlowania i tak teraz, bo wszystko po jednym po kolei idzie, HakutakSub to mam mało zajęć, więc...
PS: Nie flejmujcie mnie, koniec postu i już się biorę do korekty. XD
nareszcie coś ciekawego po dłuższym czasie zidiociałych miksów nieudanych komedii
ciekawe czy taki poziom będą trzymać do końca
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
ale nie ma co ukrywac ze do poziomu kare kano nawet sie nie zbliżyly propozycje biezacego sezonu. Czemu nie powstaja normalne romantyczne bez super mocy i przerysowanych postaci komedie ?? I czemu wogole zaprzestano produkcji kare kano przeciez tak to sie urwalo niewiadomo dlaczego to anime . Po prostu żal
ale nie ma co ukrywac ze do poziomu kare kano nawet sie nie zbliżyly propozycje biezacego sezonu. Czemu nie powstaja normalne romantyczne bez super mocy i przerysowanych postaci komedie ?? I czemu wogole zaprzestano produkcji kare kano przeciez tak to sie urwalo niewiadomo dlaczego to anime . Po prostu żal
Nie wiem...-_- trzeba by zapytać twórców. Ale to nie zmienia faktu że anime dla mnie świetne. ^^ Jedyne co mnie wybiło z równowagi to kolor włosów Minori. Ale za to piosenka z OP to mistrzostwo. ^^
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
Mam dobra opinie o ToraDora
spodziewalem sie zabawnego szkolnego anime i taki dostalem.
^^
Aha. Ktory RAW jest najlepszy tzn ma najlepsza jakosc.
obecnie mam Shinsen-Raws, innych nie sprawdzalem
Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-10-28 17:00:37)
Anime chyli się ku końcowi, i okazuje się całkiem interesującą pozycją (jak dla mnie), więc pozwolę sobie odświeżyć temat
@dół
Przepraszam, masz rację. Poprawiam już post.
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-03-13 20:40:18)
litosci
umieszczaj takie rzeczy w spojlerach , ja np jestem dopiero na 14 odcinku
gg - już działa
Aktualnie oglądane :