Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam!
Chciałbym przedstawić..
No własnie xD Ale przed tym... ;p Jak już co niektórzy byli wstanie zobaczyć nasza grupa posiadała wcześniej stronkę, lecz byłą raczej niezadbana. Tak więc po 4 dniach pracy zaktualizowałem stronę wprowadzając troche zmian. Wiele rzeczy zostało poprawionych, takich jak panele, czy podstrony, głowny nacisk kładłem na to żeby strona wyglądała przejżyściej i czytelniej. W związku z czym nie miałem wybory jak napisać od nowa pare stron takich jak np. Projekty NNH Co prawda od strony graficznej strona sięzbytnio nie wyróznia i nie dorównuje wyglądem np. stronie animeBrat o której niedawno było głośniej Ale jestem z niej dumny!
Więcej o zmianach w tym temacie:
KLIK
LINK DO STRONY:
http://www.nnh.na7.pl/www/news.php
Tymek, litości, "żeczy" się pisze przez "rz"
O poście na Twojej stronie mówię, ofkoz.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-10-21 00:21:17)
"Skazany na zajebistość"
Możliwe spieszyłęm się I jestem cholernie zmęczony po paru godzinach robienia tej stronki ;< Wiem jak to się pisze może popełniam błędy ale nie ażtakie Juz poprawiłem ;p
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2008-10-21 00:37:22)
@Aria
Ojj to tylko spacja ;P - to daltego ze szybko pisze
Co do strony, osobiście używam opery, ale okazało się ze panel z losowym anime "Anime - Download" źle działał pod FireFox i IE. W panelu został zmieniony skrypt wyświetlania zdjęc
Chciałbym poinformowac ze na stronie została dodana nowa wyszukiwarka anime (dla DOWNLOAD)
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2008-12-04 00:47:13)
Strony 1