Nie jesteś zalogowany.
Pomimo że jeszcze "troszkę"czasu jestem ciekawa czy ktoś z Ansi zamierza jechać na ten 2-dniowy konwent? oficjalna strona:www.mokon.utagai.net/
Ja się wybieram z całkiem niezłą ekipą z konoha senpuu
Do zobaczenia na konie ludzie ^^
Może jakies wspólne zdjęcie użytkowników?
jako, ze do tej pory nie udalo mi sie wyladowac na zadnym konwencie, to moze tym razem sie uda Chociaz nie ukrywam, ze do Clampa nie palam jakas nadmierna miloscia.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No trzeba by się było wybrać. Z Łodzi nie jest daleko, a jak Clamp to dla mnie obecność obowiązkowa xD
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Kappuchu mi podsunął ten pomysł, więc w sumie może się przejdę. Skoro chciało mi się jechać aż do Wrocka na Bakę, to czemu nie tu.
iWąski, jak się zdecydujesz, to daj znaka jakiegoś, to może większą gromadą tam wbijemy ^^ Choć jeśli to ma być Twój pierwszy raz, to mogłeś wybrać coś "większego" i bardziej nastawionego pod swoje klimaty. Ale nic, jeszcze się zobaczy :]
Anime makes you stupid
Clampowi mówimy nie! Chociaż opcja zaciągnięcia waskiego na hn jest kusząca.
czy hell0 podchodzi pod tajemnicze HN? A poza tym, to chyba kazdy juz wie, ze pierwszy raz nigdy nie jest idealny Dotyczy to wszystkiego nie tylko seksu:P
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
jak iwąski na hn ma być, to też się piszę (mimo, że dla mnie clamp = zuo)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
nie wiem w czym wam Clamp przeszkadza...
tak narzekacie, a pewnie i tak dużo anime oglądaliście
Podobał się Geass, Tsubasa Chronicle? Ale to nie ważne, bo trzeba się czepiać innych produkcji, które nie były aż tak dobre. Poza tym, jak sobie na forum można poczytać, to Clamp będzie zajmował maksymalnie 30% programu więc nie ma sensu postrzegać tego w ten sposób.
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
jeśli ekipa ze spotkań warszawiaków by się wybierała, to może i ja się skusze:) byłby dobry pretekst, by znowu się soczku śliwkowego napić:)
byłby dobry pretekst, by znowu się soczku śliwkowego napić:)
Oj, chyba nie wszyscy byliby tym zachwyceni.
Pomysł całkiem fajny, jeśli będę miał wolną chwilę, to możecie na mnie liczyć.
ZOMG - nowy avatar
Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-10-21 19:25:52)
ta.. ANSI@Wawa ma tylko jedno w głowie xD Swoją drogą, może wreszcze zobaczymy Lalę, bo wcześniej jakoś dotrzeć nie mogła :/
EDIT:
Niżej - To już znasz dwie xD
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-10-21 20:22:51)
Przemek3 napisał:byłby dobry pretekst, by znowu się soczku śliwkowego napić:)
Oj, chyba nie wszyscy byliby tym zachwyceni.
Pomysł całkiem fajny, jeśli będę miał wolną chwilę, to możecie na mnie liczyć.ZOMG - nowy avatar
znam przynajmniej jedną, która by się ucieszyła:P
ZOMG - nowy avatar
Chyba z Phoenix Wrighta xD, ale nie jestem pewny
ja się wybieram w końcu z wawki jestem XD
to może ludzie z Ansi jakaś zbiórkę zrobimy ? XD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2008-10-21 20:57:24)
DUDi napisał:ZOMG - nowy avatar
Chyba z Phoenix Wrighta xD, ale nie jestem pewny
zgadza się:P
ech kurde ludziska, w takim razie trza przelac kase na konto i zabookowac sobie miejsce na konwencie.
To na pewno jest z piątku na sobotę? Bo akurat w ten weekend mam zjazd na uczelni Co do wypadu naszej gromady, wpadliśmy z Hiki na pomysł, żeby wszystko obgadać na następnym spotkaniu (myślimy o 11 listopada ). Chociaż Clampa pięciometrowym kijem byśmy nie ruszyli, wypad ekipą mógłby być niezłą opcją.
P.S. Zero śliwek, z kolei gin z tonikiem wcześniej przygotowany jak najbardziej
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
E, 12 wstać trzeba by było... ale to inny topic już xD
Co do Monkonu, to cóż, jakoś się przeżyje w ekipie wszechobecną Clampowość ( zresztą, kon nie kon, byleby mżna było obgadać e.... xD ) Tylko teraz znaleźć jakieś konto, żeby kasę przelać...