Nie jesteś zalogowany.
Witam,
Mam pewne pytanie, które jeśli okaże się możliwe w wykonaniu automatycznie zamieni się w prośbę. Czy jest szansa aby dodać subskrypcję nowych napisów do wybranych przez siebie Anime, tak aby na bieżąco być z nowościami napisów, ale tylko do tych produkcji które nas interesują ?? Wydaje mi się, że byłaby to bardzo ułatwiająca życie użytkowników opcja, szczególnie jeśli oczekuje się napisów do najnowszych Anime.
Wg. mnie opcja niepotrzebnie obciążała by serwer... jak cię interesują napisy do jakiegoś anime, to przecież sam możesz sprawdzać co jakiś czas czy wyszły...
No cóż... wygląda na to, że ludzie coraz bardziej rozleniwieni są i już muszą mieć subskrypcję, bo przecież jak pobiorą te napisy jako 17 osoba a nie 2 to im się świat zawali...
BTW, mam Deja Vu, czy takie tematy były już poruszane?
czy ja jestem dla kogoś tutaj nieuprzejmy ?? Pytam, oczekuję odpowiedzi, a nie jakichś wycieczek dotyczących lenistwa :>
Owszem, jest to wyrazem lenistwa do potęgi i tak, obciążałoby niepotrzebnie serwer. Nie mówię, że wszystko, co nowe musi być złe, ale nie popadajmy w paranoję ^^
Opcja bardzo interesująca lez niestety wymagała by dosyć sporej modyfikacji bazy / dodania tabel z powiązaniami .
Jeśli było by to wykonalne było by bardzo przydatne.