Nie jesteś zalogowany.
Tytuł: Mouryou no Hako
Tytuł ang: Box of Goblins
Gatunek: Mystery, Supernatural
Typ: TV
Ilość epizodów: 13
Rok: 2008
Historia opowiada o serii dziwnych morderstw popełnianych na licealistkach, poćwiartowanych i zapakowanych w pudełka. Matka jednej z zaginionych dziewcząt wynajmuje prywatnego detektywa, który wraz z pracownikiem antykwariatu próbuje rozwikłać krwawą zagadkę.
Link do projektu: http://animegarden.eworks.pl/projects/show/id:57
Suby do pierwszego odcinka w formacie ASS i srt są już dostępne. AG idzie z duchem czasu i walczy z Aegisubem To mój pierwszy twór w tym formacie, więc proszę o wyrozumiałość
Suby do 2 epa made by AG są już do pobrania. Format ASS pojawi się niebawem
Huh, ładny poślizg tu mamy :/
Do pobrania są napisy do 3 epa tegoż anime, który zapewne i tak już wszyscy widzieli z innymi subami Niemniej jednak życzę miłego oglądania tym, którzy go jednak nie widzieli albo zamierzają obejrzeć ponownie
Albo czekają, jak na przykład ja, na całą serię.:P
Napisy do 4 epa gotowe
Niezła częstotliwość, aż dziwne, że to nie ja jestem w korekcie;]
Biorę przykład z tandemu HQ i się nie spieszę
To lecim dalej z koksem. Napisy do 5 epa Mouryou no Hako aka roboczo Trupy w Boxach done. Nie wiem jak wy, ale ja dalej nie wiem, o co tam chodzi Pewnie dowiemy się w 12 epie
Po długiej wewnętrznej walce wreszcie mogę zaprezentować suby do 6 epa tej morderczej serii. I bynajmniej nie chodzi tu o krwawą akcję, obfitującą w liczne mordy Kto ogląda lub czytał reckę w Arigato, ten wie, o co chodzi
W zastraszającym tempie wydajemy napisy do kolejnego epka tegoż animca. Spróbuję zebrać siły i skończyć to wreszcie do końca tego roku Miłego oglądania
Niemożliwe? A jednak Zapraszam do pobierania napisów do kolejnego odcinka tego fascynującego anime. Kolejne może trochę szybciej - już siedzą w korekcie.
A to dopiero szaleństwo - napisy do 2 odcinków Mouryou wydane w jeden miesiąc Niniejszym zapraszam do pobierania subów do odcinka numa 9. Pozycja w sam raz na listopadowe wieczory - nic, tylko się pochlastać z nudów
Edit. Wie ktoś może, czy da się wyciągnąć jakoś timing z mp4?
O matulu, wszyscy mamy zarąbiste tempo;] Może by tak ogłosić oficjalnie, że AG zapada w sen zimowy i się nie męczyć? A żeby nie było, że tylko marudzę i (nie daj bóg) zniechęcam: gratki, że ci się w ogóle chce:)
"langsam, aber sicher" jak mówią nasi zachodni przyjaciele :-)
Witam, czy jeszcze trwają jakiekolwiek prace nad napisami?
pozdrawiam
Trwają, trwają Myślę, że w tym roku zakończymy ten projekt xD
Witam, jak tam idą prace, jeśli w ogóle idą? ;p
Tak, piszcie więcej, może w końcu się ruszy nasza szefowa do pracy ;] Jeszcze na Enmę niektórzy czekają
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
hey, tez jestem ciekawy postepow:P troche zagmatwane to anime ale bardzo mi sie podoba:P napisy oczywiscie dobre;) przydaly by sie te ostatnie jeszcze:P
Ooo, widzę, że zdeklarowałam się do końca tego roku No to może się w końcu wezmę, bo później trzeba będzie się zając pracą mgr. Właściwie już powinnam się nią zajmować...