Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam.
Chciałbym zaprosić wszystkich fanów anime Mobil Suit Gundam i nie tylko do rejestracji oraz brania udziału w życiu portalu jak i forum. Jest to pierwszy w Polsce portal o tej tematyce w sieci. Jesteśmy również otwarci na różnego typu propozycje.
Zapraszam na portal Zeon Forces
1)proponuje zmianę szaty graficznej jest brzydka
2) UBOGA TA STRONA
3) chwalcie się stroną dopiero jak będzie skończona ^^ [ciach]
Ostatnio edytowany przez Suchy (2008-11-02 15:00:42)
Torki znaleźć każdy potrafi^^
zabłyśnijcie jakoś, nie wiem.. może upload na serwerach typu rs, mu.. ?
[ciach]
O Serwisie.
Cóż... nie można wiele tu napisać. Wystartowaliście bez artów na stronie :/ z nastawieniem na współpracę fanów. Według mnie jest to błąd. Drugim błędem było tworzenie strony o portalowym wystroju :/ średnio to oko cieszy. Tak naprawdę to można postawić pytanie "z czym właściwie wystartowaliście?" Na 3 minuty rzucania okiem po stronie moge powiedzieć:
Z niczym.
Na waszym miejscu naprawił bym ten błąd szczególnie, że w planach mojego serwisu też mam podserwis o gundamie a mam nadzieję, że w listopadzie będe już z serwisem stał
// zaskoczcie nas jakimiś fajnymi tekstami albo coś ;P
proponował bym też bardziej to uporządkować z podziałem na side story i serie główne
Ostatnio edytowany przez Suchy (2008-11-02 15:00:59)
Już chciałem napisać dobre słowo o brzmieniu tekstów, ale znalazłem maluteńki przypisik "Tekst kopiowany z wikipedi". Tak więc nie macie nic poza silnikiem strony...
Do tego forum bardzo przypomina mi te od zeonic-republic
Torki znaleźć każdy potrafi^^
Cholernie ciężko jest znaleźć dobrego (takiego, co ma przynajmniej 5 źródeł) torka do najstarszej serii (z eng sub i jap audio). (Może po prostu źle szukam i naprowadzicie mnie, gdzie takowego mogę znaleźć?)
W każdym razie cieszę się. Nareszcie jakiś serwis (czy raczej jego podwaliny) opisujący jedne z bardziej kultowych uniwersum...
Btw. Naprawdę pisze się "Uniwersa", tak jak to macie na stronie?
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2008-10-26 18:37:51)
Co do tekstów wiem, że nie ma ich na chwilę obecną za dużo (jest kilka). Wraz z drugim adminem podjąłem decyzję o starcie bez większej ilości tekstów.
Portal jak i forum trochę został zmieniony (na portalu dodane nowe działy oraz zamienione na rozwijane panele, na forum zmienił się praktycznie cały układ działów).
Pisze się Universal Century jeżeli chodzi o pierwsze uni gundama. Co do innych w języku polskim pisze się uniwersum. Więc był tam mały błąd.
Ostatnio edytowany przez trzycha (2008-11-06 21:52:58)
Strony 1