Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
eMule'em - nietrudno.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-20 23:36:40)
Mahou Sensei Negima (autora Love Hiny).
aaa oglądałem to tez z nastoletnim senseiem-magiem
//zaczełem sciagac:
Peach Girl
Ah My Goddness!
Kakyuusei
co do Shuffle! to pare dni temu sciągnełem kilka pierwszych epizodów, ale dalem sobie spokoj, fabuła troche zbyt prosta: kobieta majaca sie lada chwila oddac facetowi - on tego nie chce, w miedzy czasie sa atakowani przez złowrogich ludzi... etc do tej pory najbardziej chyba przypadło mi do gustu anime Tsubasa Chronicle i Suzuka, zobaczymy jak bedzie z kolejnymi
zapewne w miedzy czasie jak skoncze sciagac w/w to wezme sie za kolejne z waszych poleconych.
dzieki wielkie
Ostatnio edytowany przez bAArt (2006-08-20 23:25:42)
Jeśli chcesz coś w stylu:
Aishiteru Ze Baby
Suzuka
Ichigo 100%
Love Hina
Chobits
to polecam ci Ai Yori Aoshi i Ai Yori Aoshi Enishi
bAArt skoro podobał Ci się Tsubasa Chronicle, to może przypadnie Ci też do gustu Magic Knight Rayearth. Oba anime są tej samej grupy
Jakaś dobra komedia? Jestem otwarty na propozycje.
może Slam Dunk, komedia o koszykówce, w/g mnie anime na dość wysokim poziomie, fajna stara kreska http://pl.youtube.com/watch?v=QKKAtp93SsQ
Ostatnio edytowany przez kornik15 (2008-11-03 21:31:37)
Lucky Star - trochę boję się tych dziewczynek, jest tam coś loli? Bo jeśli tak...
Sayonara Zetsubou Sensei - widziałem,
Hayate no Gotoku - j.w.
Hyakko - czekam, aż wyjdzie całość,
Slam Dunk - cieślak coś o tym mówił, więc czekam.
Dzięki, chłopcy.;)
Seto no Hanayome - moje ulubiona komedia wręcz dla mnie genialna ;D Parodia wszystkiego nie mogłem się nie śmiać.... ;P
Seto no Hanayome - widziałem.
Wiem, coś ze mną nie tak. Sam zaczynam się tego bać. Chyba zacznę sypiać.
Nic a nic. Anime wolne od rzeczy tego typu
Kusisz, stary,kusisz.:P Chyba na to zerknę.
Seto no Hanayome - widziałem.
Wiem, coś ze mną nie tak. Sam zaczynam się tego bać. Chyba zacznę sypiać.Krzyżu napisał:Nic a nic. Anime wolne od rzeczy tego typu
Kusisz, stary,kusisz.:P Chyba na to zerknę.
Aha, uprzedzam na przyszłość, że pierwszy odcinek LS jest strasznie padaczny i może zniechęcić do dalszego oglądania Ale pozostałe odcinki to już całkowicie inny poziom
...a oglądałeś Nodame Cantabile i Gintame?
Kusisz, stary,kusisz. Chyba na to zerknę.
Dulu, ja chcę ci tylko powiedzieć, że robisz to na własne ryzyko, ja po 10 minutach pierwszego odcinka wymiękłem, głupie to niemiłosiernie.
Aha, uprzedzam na przyszłość, że pierwszy odcinek LS jest strasznie padaczny i może zniechęcić do dalszego oglądania Ale pozostałe odcinki to już całkowicie inny poziom
Jakoś wierzyć mi się nie che, ale dobra, w końcu ja padłem przy pierwszym.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2008-11-03 21:47:34)
Dobre też jest FMP Fumoffu, Dokuro-chan, School Rumble oraz Midori no Hibi... Ale pewnie i tak znasz już te tytuły ^^
Moyashimon Niestety Burszuras jeszcze serii nie skończył, ale straszy, że do końca listopada to zrobi
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wszystkie tytuły przez was podane już widziałem. >.< - bodziowy znak;P
Krzyżu, dzięki za ostrzeżenie, będę miał to na uwadze. Pewnie spotkamy się zaraz w temacie "poszukuję", bo mam problemy ze znalezieniem softu.
ED:
To też, Dredziku, widziałem.:P
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-11-03 22:00:04)
http://www.boxtorrents.com/index.php
tracker prywatny z otwartą rejestracją (o ile można to tak nazwać) Lucky Star'a nawet aktualnie seeduje, chyba prędkości Cię nie rozczarują , naprawdę konkretne wstawki tam mają, szczerze polecam jeśli ktoś nie znał...
Edit: tak to są hardy, ale w proporcjach 16:9 mi się wygodnie oglądało... fakt, że trzeba się trochę bawić w napisach ze stronki, ale z braku laku...;p
Edit2: ciut się spóźniłem ;p
Ostatnio edytowany przez Atabis (2008-11-03 22:31:46)
Sam pcham Eurekę 7, bo mi ostrzeżenie wywaliło. Wersja ENA nie jest czasem hardem? Edytuj, proszę, powyższy post, by udzielić informacji, nie chcę offtopu.
Nadal jestem otwarty na propozycje, mogą być leciwe, 'takie być lepsze'.:P
Po raz setny chyba edytuję ten post, to są hardki, przeczytałem w jednym z komentarzy.
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-11-03 22:23:48)
School Rumble musisz zobaczyć koniecznie!
Ebrithil1691 jemu chodzilo o komedie
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2008-11-03 22:28:01)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Co do LS to aby to oglądać trzeba mieć już sporo anime za sobą , te dziewczynki tam występujące parodiują inne serie. Jakie nie powiem, ponieważ anime jeszcze nie oglądałem, nie czuje się jeszcze na siłach. Skończę jeszcze kilka innych sezonów i wezmę się za ten.
A co do anime jakie ja bym polecił to:
Death Note
Code Geass (oba sezony)
^^ich nie można nie obejrzeć
proponuje jeszcze coś takiego jak Neon Genesis Evangelion
Tengen Toppa Gurren Lagann
Higurashi no Naku Koro ni
Higurashi no Naku Koro ni Kai
to czołówka obejrzanych przeze mnie dlatego też polecam je wszystkim których napotkam
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna