Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Taa, dzięki, mimo że wszystko to już widziałem. Poproszę o podobny zestaw, tyle że z komediami;)
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-11-03 22:32:29)
Z komedii polecam dwa krótkie epizody Ghiblies oraz Oruchuban Ebichu. Jeśli chcesz kosmicznie zwariowane komedie to Excel Saga, Puni Puni Poemy i świetny Cromartie High School.
Chyba wszystko co najlepsze już widziałeś xD Hmm.. Może, One Piece dla mnie tego humoru nic nie przebije ale wątpię żebyś nie widział.. Spróbuj też GetBackers też Shonen ale posiada w sobie naprawdę dużo prześmiesznych momentów...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Od dłuższego czasu zastanawiałem się nad Excel Saga(Puni Puni Poemy jest powiązane, więc i to wezmę), chyba przyszedł na to czas.
Resztę musiałem widzieć, bo kojarzę okładki. Och, ten kolesia o twarzy Mekurego z Cromartie High School.
Get Backers - całkiem niezłe;P
W takim razie zajmę się ES i LS, dzięki.
ED:
Green Green jeszcze dodam ;P
Już zaliczyłem.
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-11-03 23:19:40)
Green Green jeszcze dodam ;P
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
DiamondBack, za kogo ty mnie masz, że tak się uniosę.:P
Wertowałem te strony wiele razy.
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-11-04 17:53:08)
Z 1995 Golden Boy - dobra komedia.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Poszukuję dobrej komedii, która wyszła przed 1995 r. Mam ochotę na cosik starszego.
Jakieś propozycje?
AniDB - ale pewnie wiesz że istnieje taka strona ;] A dokładnie jakiego typu ma być to komedia? Może spróbuj Lupin III lub City Hunter.
Z 1995 Golden Boy - dobra komedia.
Już widziałem.
AniDB - ale pewnie wiesz że istnieje taka strona ;] A dokładnie jakiego typu ma być to komedia? Może spróbuj Lupin III lub City Hunter.
Tak, wiem, że istnieje AniDB, ale ja chcę poznać Wasze opinie/zdanie/propozycje, a nie AniDB .
City Hunter oblukam, thx.
Dragon Half Króciutkie, ale prześmieszne
Spojrzę na to, chociaż opis trochę mnie odstrasza , dzięki.
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2008-11-19 00:56:40)
Maniack napisał:AniDB - ale pewnie wiesz że istnieje taka strona ;] A dokładnie jakiego typu ma być to komedia? Może spróbuj Lupin III lub City Hunter.
Tak, wiem, że istnieje AniDB, ale ja chcę poznać Wasze opinie/zdanie/propozycje, a nie AniDB .
Lupin fajny, rzeczywiście, choć tę opinie opieram na dwóch obejrzanych kinówkach. Poza tym może coś od Rumiko Takahashi (Urusei Yatsura, Ranma 1/2)? Dobre komedie w typowo starym stylu.
"Skazany na zajebistość"
Krzyżu polecam Ci Ping Pong Club
Maniack napisał:AniDB - ale pewnie wiesz że istnieje taka strona ;] A dokładnie jakiego typu ma być to komedia? Może spróbuj Lupin III lub City Hunter.
Wiesz... mi się coś podoba, a Tobie nie musi Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że jak sam znajdziesz coś dobrego to będziesz z siebie zadowolony ;p
A może coś z 1999? Sprawdź Ebichu
Strony Poprzednia 1 2 3