Nie jesteś zalogowany.
Proszę i przetłumaczenie Shijou Saikyou no Deshi Kenichi mam tylko franc wersje.
A w łeb chcesz? Przecież to jest przetłumaczone >.<
Wpisuje w wyszukiwarce Kenichi i nic mi nie wyświetla...
Hunter x Hunter 3 Sezon Proszę
Gutsu napisał:Proszę o przetłumaczenie Munto 1 / Munto 2
Dołączam się do prośby, bo mam tylko francuską wersję.
Tez się dołączam do tej prośby
I'm not doing shit today!
Fajnie by bylo jak by ktos przetlumaszyl odcinki dalsze niz 7 Xam'd Lost Memories:)
Z gory dzieki za pomoc:)
Jest ktoś kto podejmie się tłumaczenia "Shigofumi"? Ponieważ jest tylko 8 odcinków przetłumaczonych.
Jest ktoś kto podejmie się tłumaczenia "Shigofumi"? Ponieważ jest tylko 8 odcinków przetłumaczonych.
Jest cały czas tłumaczone przez Fushigianime... I będzie wydane.
Ostatnio edytowany przez nerontj (2008-11-01 12:38:58)
Switch - od wczoraj na torrentach
Prosiłabym o przetłumaczenie brakujących epków One Piece tj. 359-361, 364-366, 369-370, oraz Junjo Romantica 2 ^^
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Prosiłabym o przetłumaczenie brakujących epków One Piece tj. 359-361, 364-366, 369-370, oraz Junjo Romantica 2 ^^
Z tego co się orienuję to Junjou Romantica 2 jak do tej pory wyszły 2 odcinki;] a seria jest tłumaczona przez ~Hotaru16
Ja proszę o Goku sayonara zetsubou sensei.
Jestem pewny, że Madzienkowska się tym zajmie.
Prosiłbym o zrobienie napisów do pierwszej serii Dragon Ball [RAW] od 61 odcinka w górę.
A jest może ktoś chćetny do przetłumaczenia Bihada Ichizoku?
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Może ktoś się skusi na Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto przetłumaczono 2 epki z 12
Witam !
Polecil bym rowniez One outs do tlumaczenia
m.3.3.w ja wydaje ale dosc dziwnie narazie wydali 1 odcinek zobaczymy jak dalej ale anima na ktora warto rzucic okiem
Jeśli nikt nie tłumaczy to ja bym prosił żeby ktoś przetłumaczył Kurozuka ep 4 i Vampire Knight Guilty ep 05 :) z góry dziękuje
~KaT666 te projekty są przez kogoś prowadzone, musisz tylko poczekać Na przyszłość z tak błachymi prośbami tutaj nie wpadaj
Tu pisze się tytuły anime, które nie są przez nikogo tłumaczone, lub jak ktoś porzucił swoj projekt ^.^