Nie jesteś zalogowany.
Okej wybacz po prostu nowy jestem i nie wiedziałem
Devilman Lady o to ja bym prosił żeby ktoś to przetłumaczył 1-26 ep Plus jeszcze Gilgamesh bym prosił od 9 do 26 odcinka bo nikt chyba od 2004-2005 nie przetłumaczył tych odcinków. Jest ktoś chętny ??
Ostatnio edytowany przez KaT666 (2008-11-09 16:55:34)
Ok ale jak edytować posty chyba wiesz ? Jak wiesz to proszę używaj tej opcji, jak nie wiesz to zaraz zapodam ci przyspieszony kurs:
Przycisk edytuj w prawym dolnym rogu twojego posta, wciskasz go a potem uzupełniasz poprzedniego posta oto co zapomniałeś wcześniej napisać i wciskasz wysil. Koniec
Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2008-11-06 18:53:02)
jest jakas osoba lub grupa ktora jest chetna na tlumaczenie anime pt "Amuri in Star Ocean "??
majora 2,3,4 sezon ciekawe abime
jest jakas osoba lub grupa ktora jest chetna na tlumaczenie anime pt "Amuri in Star Ocean "??
gdybyś poszukał napisów to zobaczyłbyś że niedawno były dodane napisy do pierwszego odcinka. Nastepny jest juz w fazie tłumaczenia więc cierpliwości
Ostatnio edytowany przez Darth Matt (2008-11-08 21:19:43)
O Seto no Hanayome OVA bym prosił, właśnie wyszedł 1 z 2 odcinków
Ja bym prosił o przetłumaczenie do końca Allison and Lillia bo są przetłumaczone tylko 4 odcinki
zgoda moj blad:) zle wyszukalem tytul zamiast w angielskim to w oryginale dlatego nie moglem odnalezc tego co chcialem i sorki za klopot ale kto pyta nie bladzi ale znajduje
Jeszcze raz dzieki
O Seto no Hanayome OVA bym prosił, właśnie wyszedł 1 z 2 odcinków
Nie ma to jak pośmiać się w ojczystym języku, że się tak wyrażę . Podpisuję się obiema rękoma pod tą prośbą, z komentarzy wynika, że są to genialne odcinki nieustępujące niczym samej serii...
Witam. Ja chciałbym do tego tematu "woda" dodać swoją propozycje/proźbę o dokończenie serii pt. "Gilgamesh". Została ona rozpoczęta i jak narazie jest 8 pierwszych odcinków na 26 istniejących przetłumaczonych. Bardzo proszę o dokończenie. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich fanów anime
Będzie ktoś tłumaczyć anime "One Outs" ??
Będzie ktoś tłumaczyć anime "One Outs" ??
Chyba ktoś z KA mówił, że będzie to tłumaczyć.
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Ja bym wielce pragnął, by ktoś zrobił napisy do jap. Kumo no Mukou Yakusoku no Basho ang. The Place Promised in Our Early Days, gdyż takowych nie znalazłem. Film z 2004 roku.
Czyli, że spełniam wszystkie wymagania regulaminu ;d
przetłumaczy ktoś kolejne odcinki One Piece od 364 do 375 i będzie kontynuował dalsze tłumaczenie??
najlepiej do wersji [VP-Raw] HD i FHD
[VegaPunk]
Aria the Origination tłumaczy ktos to moze lub wie gdzie moge znalezc do tego polskie suby?? za kazda informacje i pomoc bede wdzieczny
Mi się marzy przetłumaczenie kolejnych odcinków Macademi Wasshoi
To i ja poproszę o przetłumaczenie :
Capeta 10/52 ostatnie napisy są z 2006.10.15
Hunter X Hunter: Greed Island Final 0/14
Whistle! 12/39 ostatnie napisy są z 2007.05.19
Yakitate!! Japan 06/69 ostatnie napisy są z 2008.04.24
I to by było na tyle i tak pewnie o czymś zapomniałem
Heliar napisał:O Seto no Hanayome OVA bym prosił, właśnie wyszedł 1 z 2 odcinków
Nie ma to jak pośmiać się w ojczystym języku, że się tak wyrażę . Podpisuję się obiema rękoma pod tą prośbą, z komentarzy wynika, że są to genialne odcinki nieustępujące niczym samej serii...
Podpisuję się obiema nogami pod prośbą przetłumaczenia tego...
Pozdrawiam użytkowników którym się podobała seria Seto no Hanayome dla mnie genialne anime ;D
przetlumaczcie inuzuka eleven czy cos takiego!!!!!!!!!!!!!!!!