Nie jesteś zalogowany.
Żeby nie zakładaćnowego tematu, napiszę tutaj ;P
Czy jest ktośchętny na małą wymianę ?
Kolega się wkręcił w Naruto, a niema jak ściągnąć tego z neta (bo w ogóle nie ma internetu ; )
A ja niemam ani czasu na ściąganie, ani miejsca na dysku ;/
I dlatego taka mała prośba, czy jest ktoś, kto szuka jakigoś anime (nic z nowości, bo przez wyjadz nie jestem na bieżąco
Albo w środę będe mógł wysłać moją skromną listę anime
PS. mi chodzi tylko o tą nową serię Naruto, która teraz wychodzi
Jeśli jest ktoś chętny na wymianę to proszę o kontakt na PW, żeby nie zaśmiecać forum
Z góry dzięki za odpowiedź.
Oczami Fana Blog ;]
Zeby nie zasmiecac forum, to sobie wejdz w opcje szukaj, albo nawet przejrzyj ostatnie tematy. Jest temat (albo nawet kilka) o wymianie anime...
Zeby nie zasmiecac forum, to sobie wejdz w opcje szukaj, albo nawet przejrzyj ostatnie tematy. Jest temat (albo nawet kilka) o wymianie anime...
Żeby nie zaśmiecać forum daruj sobie kazania. W końcu prośbę o anime Naruto, napisał w temacie o NARUTO. Co się z wami dzieje ludzie...?
Faktycznie ostatni odcinek był jakiś inny. I zauważyłam że Asuma nie umierał przez 6 epków Myślałam że cała walka będzie trwała jakieś 8 odcinków, a Asuma będzie umierał przez co najmniej 6 xD Oczywiście wyolbrzymiam, ale nie raz spotkaliśmy się ze scenami typu "spadające liście" "powiew wiatru" "patrzymy się na siebie" "obmyślamy plan jak pokonać przeciwnika chociaż w tym czasie mógłby nas sto razy zabić". Moim zdaniem animacja w Naruto jest dość kiepska. To że zrobili kilka ładnych scen to naprawdę nic nadzwyczajnego. I będę chyba kolejną osobą która poleca czytać mangę
Co nie oznacza że nie jest fajnie od czasu do czasu obejrzeć sobie kilka epków Naruto dla rozluźnienia
Na tym to polega przecież... przywiązać widza do jakiejś postaci, potem ją uśmiercić w bardzo smutnych okolicznościach i potem wielka żałoba i zemsta, zemsta, ZEMSTA
Ostatnio edytowany przez gorczaker (2008-11-09 09:51:56)
Słyszałam że podobno 1 część miała mieć 76 epków,
a reszta do dodatki producentów.
Z 76 epków zrobić 220, trzeba mieć talent!
Oczywiście to pogłoska ale podejrzewam że w większości to prawda.
Pozdro xD
Ach życie płynie, a anime leci
ale bodajże od 140 to spoilery <Zapychacze mój błąd>nie związane z maga <mogę się pomylić o +- 10 >
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2008-11-15 14:39:01)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Zwierzu, zapychacze jak już coś.
...
A mi się podoba, że tak szybko lecą z akcją do przodu a nie przeciągają na siłę Dzięki temu nadrobią więcej wydarzeń z mangi - o ile znów nie wcisną w najmniej odpowiednim momencie zapychaczy... .
Co do grafiki to widzę zmiany, czy na lepsze? Nie wiem...Jeszcze nie potrafię ocenić...
Natomiast podoba mi się fakt, że zmienili ciut opening i jest ciutek mniej "sztuczny"... Zauważyliście to?:>
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Rzeczywiście, opening jest odrobinę inny w najnowszym odcinku.
Mi sie bardziej podobala stara grafika.
A filiery wrzuca albo teraz (po walce z ta dwojka), albo po kolejnym watku (ci co czytaja mange, to wiedza o ktorym mowie ). Nie chce mi sie wierzyc, zeby dali rade robic tylko na podstawie mangi do najnowszych wydarzen
Sora jest spoilerem.
Nie było go w mandze
Ach życie płynie, a anime leci
Sora jest spoilerem.
Nie było go w mandze
Nie myl pojęć. Akcja z Sorą to fillery, czyli coś, czego nie ma w mandze.
DB porzuca Shippuudena 15 stycznia 2009r. co jest pewne, bo odezwała się licencja w USA...
DB porzuca Shippuudena 15 stycznia 2009r. co jest pewne, bo odezwała się licencja w USA...
Co ty , niedzisiejszy jesteś. Dattebayo już ze 30 razy mówiło ,że porzucają Naruto a co wychodziło z tego to wiadomo.
Ostatnio edytowany przez Citizen (2008-11-23 14:58:48)
Hmm to nas zrobili w ..... ładnie ( Nie wiem jak sobie viz to wyobraża ale ja nie wierze w łoncze które wytrzyma 100 tys użytkowników (jak nie więcej naraz).
Trzeba będzie poczekać na inna grupe fansuberską
Citizen co innego powiedzieć a co innego mieć powód, może zmienią zdanie jeśli Viz nawali ale ich news jest raczej serio.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2008-11-23 15:07:48)
Bleh, jeszcze nie raz zmienią decyzję... A jak nie to dużej straty nie ma. Naruto oglądam z przywyczajenia, a już na pewno nie śledzę każdego odcinka z zapartym tchem ;]
Czy ktoś wie z kąd bym mógł ściągnąć najnowszy 85 odcinek naruto w formacie rmvb? Tylko w dobrej jakości bo właściwie mam ten odcinek ale jest ma kiepską jakość. Z góry dzięki za pomoc.
Czy ktoś wie z kąd bym mógł ściągnąć najnowszy 85 odcinek naruto w formacie rmvb? Tylko w dobrej jakości bo właściwie mam ten odcinek ale jest ma kiepską jakość. Z góry dzięki za pomoc.
http://realitylapse.com/videos/naruto-shippuuden.php
Stąd możesz ściągnąć ale nie wiem czy dobra jakość bo sam nie ściągałem!
Nie uwierze, dopoki nie bedzie przerwy minimum 3 tyg w wydawaniu Naruto przez DB przy jednoczesnym wydawaniu w japonii (2 tygodnie jeszcze sa w stanie przeciagnac zeby wkurzyc zasysaczy ) DB juz tyle razy zapowiadalo ze przestanie tlumaczyc, ze ciezko teraz im uwierzyc.