Nie jesteś zalogowany.
Witam, poszukuję polskich napisów do Flame of Recca. Wydawało mi się, że były wcześniej na Ansi, ale teraz nic nie ma.
To nie jest temat - pytania głupie. Jezu, ludzie, zmieniajcie języki tytułów w wyszukiwarce.;)
Otogizoushi z DDL. Znajdzie ktoś?
"Skazany na zajebistość"
DLL to nie jest, ale jeszcze lepiej. Moim zdaniem. Anime-Kraze Packlisting, na 4. bocie - A-Kraze|Yosamune znajdziesz Otogizoushi.
Jeśli ściągać z tego nie potrafisz, na forum są tutki. Dobrej zabawy.;P
ED:
Prey, dlaczego miałbyś się spóźnić;-) Im więcej źródeł downloadu, tym lepiej.
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-11-05 18:42:01)
Otogizoushi z DDL. Znajdzie ktoś?
Trochę się spóźniłem , ale masz tu alternatywne linki na megaupload
http://getfansub.com/wiki/Otogizoushi
Nie wiem czy tutaj powinnam umieścić tą prośbę ale no cóż.
Lubie krwawe,brutalne anime i anime o wampirach.
Proszę o poradzenie jakiegoś fajnego anime, może być echi.
Z góry dziękuje.
Ach życie płynie, a anime leci
Krwawe, brutalne i o wampirach - Hellsing, Hellsing Ultimate.
Może to nie ecchi ale komedio-romans o wampirach Karin albo Tsukuyomi moon phase.
A jak ecchi to rosario to vampire:)
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2008-11-05 23:54:49)
Poszukuje Colorful (TV) i Flag od KAA ep.od4 do 13
mile widziany megaupload lub dobry torrent w obu przypadkach
z góry dziękuje za wszelaka pomoc
I'm not doing shit today!
[GeruSama.com]One Piece 250-251 Czy ktoś posiada może te odcinki? Są niedostępne a tylko do tej wersji są napisy...
mam pytanie czy wie ktos gdzie moge znalezc suby polskie do anime pt "Amuri in Star Ocean "
[GeruSama.com]One Piece 250-251 Czy ktoś posiada może te odcinki? Są niedostępne a tylko do tej wersji są napisy...
Nie wiem czy już znalazłeś ale masz tu odemnie linki:
tak sie sklada ze juz sie naprawila ale jak je szukalem to jeszcze przed twojm wydaniem ale gdy zostaly wydane przez ciebie 4.11.2008 to szukalem nie pod ta nazwa tz ze wpisywalem tytul z angielskiego a nie zmienilem z z oryginalnego na angielski
Witam
Sprawa wygląda tak, mam zamiar zakupić dvd z anime Ghost in the shell (kiedyś w końcu wypada) i tu pojawia się parę pytań:
Czy oprócz serii tv wydano w Polsce pełnometrażówki ?
W jakiej jakości jest tłumaczenie i a/v(słyszałem ze barrrdzo dobrej ale nie zaszkodzi się upewnić) pozostała kwestia dostępność, przeryłem wszystkie empik'i w poznaniu (no dobra jeden pominąłem) i nie znalazłem nic oprócz shany/tsubasy/gto(to sie akurat chwali)/black lagoon(to tez się bardzo chwali) i jeszcze paru prawie wogole nie znanych serii. Ma ktoś możne pomysł gdzie mógłbym go dostać (sprzedasz online w ostateczności tez w chodzi w rachubę niemniej jednak wolał bym mieć możliwość "pomacania" pudelka przed zakupem:P) i około jakiej wysokości oscyluje cena z jedna płytkę lub komplet
to tyle moich pytań puki co
poz
Wczoraj jeszcze na anime-gate czytałem sobie o ghost in the shell i był na liście sprzedawanych na stronie vision, a teraz nie ma Czary mary... Na allegro jest, tam sobie luknij. Tak czy inaczej, szykuj portfel, bo z tego co wiem na samą serie 1 ze 140 zł będziesz musiał wybulić Pozdrawiam
Witam
Sprawa wygląda tak, mam zamiar zakupić dvd z anime Ghost in the shell (kiedyś w końcu wypada) i tu pojawia się parę pytań:
Czy oprócz serii tv wydano w Polsce pełnometrażówki ?
W jakiej jakości jest tłumaczenie i a/v(słyszałem ze barrrdzo dobrej ale nie zaszkodzi się upewnić) pozostała kwestia dostępność, przeryłem wszystkie empik'i w poznaniu (no dobra jeden pominąłem) i nie znalazłem nic oprócz shany/tsubasy/gto(to sie akurat chwali)/black lagoon(to tez się bardzo chwali) i jeszcze paru prawie wogole nie znanych serii. Ma ktoś możne pomysł gdzie mógłbym go dostać (sprzedasz online w ostateczności tez w chodzi w rachubę niemniej jednak wolał bym mieć możliwość "pomacania" pudelka przed zakupem:P) i około jakiej wysokości oscyluje cena z jedna płytkę lub komplet
to tyle moich pytań puki co
poz
Sprawdź tutaj czy nadal są dostępne :
http://skleptomka.bazarek.pl/opis/18422 … t-dvd.html
http://skleptomka.bazarek.pl/opis/18422 … t-dvd.html
Ostatnio edytowany przez Prey (2008-11-11 18:40:33)
Kurde fajas... Zamuliłem z pobieraniem, i cóż, potrzebuję pomocy... Czy mógłby ktokolwiek zapodać żywe torki lub ewentualnie zapodać seeda do:
[Shinsen-Raws] Secret in Haruka Nogizaka 04 (1024x576 x264 AAC vfr[ED60fps]).mp4 (mam 99,7%)
[Shinsen-Raws] Secret in Haruka Nogizaka 05 (1024x576 x264 AAC vfr[ED60fps]).mp4 (mam 77%)
[Shinsen-Raws] Secret in Haruka Nogizaka 07 (1024x576 x264 AAC vfr[ED60fps]).mp4 (mam 90%)
Proszę o pomoc.
Ostatnio edytowany przez ziom6270 (2008-11-11 22:22:28)
Aria the Origination tłumaczy ktos moze to anime lub wie gdzie znajde do tego suby polskie?? za kazda informacje bede wdzieczny :]