Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szykuję się właśnie do zassania kilku nowych serii, ale zanim zmarnuję czas, chciałbym się wpierw czegoś o nich dowiedzieć. Opiszcie krótko czy warto i odpowiedzcie na dodatkowo zadane pytania.
Bokura no
Cluster Edge - Na anidb wśród kategorii jest Shounen Ai, jak mocno jest to tu obecne ???
Glass no Kantai
Macross 7 - Bardziej realistyczne, czy kolejna seria z 13 letnimi dziewczynkami w mechach ???
Saiyuki - Na anidb przy tym tytule pisze "Shoujo" i "bishounen", więc mam wątpliwości, czy wytrzymam do końca.
Speed Grapher
Terra E...
Tsubasa: RESERVoir CHRoNiCLE - Podobne pytanie co przy "Saiyuki"
Z góry dziękuję.
Bokurano obowiązkowo, jedno z najlepszych anime ever.
Temat pewnie zamkną. Oglądałem tylko Speed Graphera (nawet fajny był) i Tsubasę (to już tylko, jeśli oglądałeś Tsubasa Chronicle).
"Skazany na zajebistość"
Saiyuki jest świetne W [naprawdę bardzo] prostych słowach: bójki, chlanie, zboczeńcy i Gojyo *_* (ale to ostatnie to bardziej dla mnie, niż dla Ciebie xD)
Szczerze mówiąc, w życiu nie pomyślałabym o Saiyuki jako o shoujo. Pomijając już to, że główna czwórka ocieka wręcz bishowością, Saiyuki jest bardziej shoneńskim animcem ;x
Polecam mangę, zresztą wydaną w PL przez Waneko.
Saiyuki jest świetne
W [naprawdę bardzo] prostych słowach: bójki, chlanie, zboczeńcy i Gojyo *_* (ale to ostatnie to bardziej dla mnie, niż dla Ciebie xD)
Szczerze mówiąc, w życiu nie pomyślałabym o Saiyuki jako o shoujo. Pomijając już to, że główna czwórka ocieka wręcz bishowością, Saiyuki jest bardziej shoneńskim animcem ;x
Jestem po 7 epie i powiem ci tak: Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz, bo bardziej shoujowatego anime w życiu nie widziałem. Będę oglądał dalej, bo ma całkiem ciekawy wątek, ale te 8 DVD gniecie mnie jak diabli i gdybym wiedział wcześniej, to bym chyba sobie darował.
oO dla mnie shoujo to zawsze były magical girlsy, tony wątków o miłości i anime o dziewczynkach mających problemy ._.'
To w takim razie, proszę, powiedz mi co wg Ciebie jest shoujo w Saiyuki ^ ^ Przynajmniej się poduczę, a na drugi raz nie popełnię takiej samej gafy ;3
Bokurano obowiązkowo, jedno z najlepszych anime ever.
Popieram, ale od razu dodam, że jest ono bardzo, bardzo smutne, lecz mimo to naprawdę warto!!! U mnie płytka z Bokurano leżała jakieś 5 miechów zanim obejrzałem , ale jak się dorwałem w 2 dni nic nie zostało
Ostatnio edytowany przez sokolb (2008-11-19 08:52:21)
Z tych co widziałem, te mogę ci polecić, bo nie są to banalne anime.
Bokura no
Speed Grapher
Terra E...
Natomiast przy Saiyuki raczej nie wytrzymasz do końca. Ciągnie się i ciągnie, peeeeeełno odcinków nie mających nic wspólnego z głównym wątkiem, no i ostatecznego zakończenia bark - zupełnie jak w Inuyasha.
Saiyuki jest świetne
W [naprawdę bardzo] prostych słowach: bójki, chlanie, zboczeńcy i Gojyo *_* (ale to ostatnie to bardziej dla mnie, niż dla Ciebie xD)
O qrde, ale masz dziwny gust.
Ostatnio edytowany przez Heliar (2008-11-19 12:14:47)
Z racji obowiązujących przepisów temat zamykam.
Strony 1