Nie jesteś zalogowany.
Opis do Akikan! rozłożył mnie na łopatki. Jak oni wpadli na taki genialny i oryginalny scenariusz?
Ano Japończycy zawsze byli pokręceni
Shikabane Hime: Kuro
Asu no Yoichi!
Minami-ke Okaeri
Maria Holic
Druaga no Tou: Sword of Uruk
Na razie te tytuły mnie interesuja
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Kolejne zestawienie zimowych anime.
Ostatnio edytowany przez m_jay (2008-12-14 17:22:26)
Mnie zainteresowało Chrome Shelled Regios, Akikan i Asu No Yoichi.
Ale i tak czekam na zapowiadaną na wiosnę SUZUMIYA HARUHI 2
Ostatnio edytowany przez djk1988 (2008-12-26 15:53:56)
Maria-sama ga Miteru czy jest to jakiś godny tytuł?? pierwszy raz na niego trafiłem a on ma już tyle kontynuacji...
Maria-sama ga Miteru czy jest to jakiś godny tytuł?? pierwszy raz na niego trafiłem a on ma już tyle kontynuacji...
Jezeli lubisz spokojne, malo wymagajace historyjki shojo-ai to polecam.
Mnie jakos te nowosci nie zachecaja do ogladania
Jedynie chyba skusze sie na kontunuacje Natsume Yuujinchou i oav xxxholic
Ostatnio edytowany przez Issina (2009-01-07 13:30:01)
Pandora Hearts wygląda ciekawie. Czytałem gdzieś, że Dogs: Bullets & Carnage to świetna manga, zobaczymy, jakie zrobią anime.:) Higashi no Eden z obrazka wygląda jak Honey and Clover.
Może być fajne Doogs/Bullets & Carnage - fajny rysunek, może jeszcze Rainbow, 07, Phanton i coś jeszcze. Zauważyłem, że większość tytułów są jakoś dziwnie kolorowe, chibi niczym jakby były przeznaczone wyłącznie dla dzieci
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Co sie stalo z tą lista o.o ...
W wersji pierwszej podawali Winter Sonate
http://img3.imageshack.us/img3/8629/spr … ex5nm5.jpg
hyh, a juz taka nadzieje miałam, że to w koncu wyjdzie ;]
ale w sumie Dogs OAV widze i Eden of the East bez zmian, czyli nie jest tak zle ^^
Zarówno Dogs jak i Pandora Hearts to fajne mangi, i pokuszę się o oba tytuły, a do tego 07-Ghost i tego Fullmetala (też dobre pierwowzory), no i Hanasakeru Seishounen (jest na podstawie mangi autora Juuousei <3). To Eden of the East faktycznie wygląda jak Honey and Clover (koleś jak Morita, kolesiówa jak mniejsza wersja Yamady) i chyba to też obczaję xD. Z kontynuacji to Spice and Wolf : P
Mam nadzieję, że phatnom nie będzie tak samo płytki jak OVA...
z początku dawał radę później już niekoniecznie...
...jedyny plus hmm bryzgająca krew?
postacie w koncu zacnie wyglądaja
Czy ja wiem hm... takie trochę przerysowane imo ^^
A zacny to może być... seks z jakaś nastką w przebieralni H&M w centrum handlowym xD
Na bank będzie co tłumaczyć. Basara wygląda obiecująca, no i FMA2. Ta Pandora również wygląda obiecująco. Rainbow tak samo... Sporo tego... Ale cóż, trzeba poczekać, jak to się pojawi, bo po samych obrazkach, czy tam trailerach... To kapa. :]
ale w sumie Dogs OAV widze i Eden of the East bez zmian, czyli nie jest tak zle ^^
Issina, a może Marie & Gali?
Toei robi remastera Drgona Balla? WTF?
Dla mnie tylko jedna pozycja: FMA! już od roku nie ściągałem żadnego nowego anime, ale dla tej pozycji się skuszę i ciekawi mnie jak to będzie wyglądać, jak ściśle chcą trzymać się mangi. Sweet.