Nie jesteś zalogowany.
Wiecie co z całym szacunkiem ale gdybym mógł tak sobie pościągać te napisy z tych oto stron to bym to zrobil i nie prosil o pomoc Was....pojechaliście mnie jak jakiegoś 10 letniego dzieciaka....banda kretynów i indywidualistów zasranych....ludzie podobno na forum można znaleść pomoc a nie zostać pojechanym widać kurwa tu panują jakieś inne zasady....
Koleś reprezentujesz poziom 10 latka więc czego oczekujesz? Masz w cholerę (jak nie więcej) opcji na ściągnięcie napisów (ba, jeszcze do tak popularnej serii) więc nie dziwie się, że nikt nie strzępi na ciebie języka, chyba tylko ja taki czuły jestem ^^ I tak temat sclosują
Ale ogólnie to dzięki za pomoc....ja tylko życzę, żeby Wam pomogli kiedyś tak jak mi...
Ty jakiś tępy jesteś czy po prostu czytać nie umiesz??
xD ja ci ściągnę.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A ja mogę walnąć w potylice;)
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-11-18 23:06:57)
Tępi są ludzie obrażający innych bez podstawy, a co do pomocy to i tak byś z tych napisów nie skorzystał bo jeśli nie potrafisz ich pobrać to na pewno nie będziesz umiał dopasować ich do swojej wersji
ja już sobie dałem rade sam i mam gdzieś tę stronę i to cale forum...
Kurwa! A chciałem dobrze!
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
To na razie, życzę powodzenia, przyda ci się.
na początek "Tommy" to Ty możesz się od jebać i iść pogadać z mamą może za da Ci coś na odpokutowanie. W ogóle samo to, że staracie sie wymądrzać świadczy o poziomie waszego debilizmu...
Koniec tematu bo tylko się przy was uwsteczniam!
na początek "Tommy" to Ty możesz się od jebać i iść pogadać z mamą może za da Ci coś na odpokutowanie. W ogóle samo to, że staracie sie wymądrzać świadczy o poziomie waszego debilizmu...
- napisał to człowiek, który nie umie pisać po polsku.:D
proponuje wprowadzic oplate za stworzenie konta, moze co niektorych zobligowalo by to do pokorniejszego korzystania z forum.
1. Nie lepiej iść odpokutować w kościele?
2. Zajrzał byś czasem do słownika, a nie używał ograniczonych słów
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-11-18 23:31:41)
Wiecie co z całym szacunkiem ale gdybym mógł tak sobie pościągać te napisy z tych oto stron to bym to zrobil i nie prosil o pomoc Was
ja już sobie dałem rade sam i mam gdzieś tę stronę i to cale forum...
Hmmm...
Prezentujesz poziom dziesięciolatka, kolego, jakkolwiek byś się tego nie wypierał.
"Skazany na zajebistość"
gumis_kabi, powinienes sie zastanowic nad znaczeniem slowa "prosba".
Jezeli o cos prosisz to nie bluzgaj, nie denerwuj sie, a jak juz musisz to nazwij temat "zadanie do wszystkich" i nie dziw sie, ze inni pojada po tobie.
P.S. FAQ, jak nazwa wskazuje (nie mylic z FU.K YOU, moze podobnie brzmia, ale to nie to samo) jest przydatne, wiec warto przeczytac to tak na przyszlosc.
Pozdrawiam.
Ja mu podałem poprzednio Napi-Projekt a jemu jeszcze mało Ale pisownia i tak jest kosiorna