Nie jesteś zalogowany.
FMP robi studio które teraz ma na głowie clannad a potem haruhi 2 po tych dwóch seriach na 100% będziemy wiedzieli coś na temat fmp 3
no ale co to za studio? i skad wiesz ze bedziemy wiedzieli? Poza tym, nie qmam dlaczego jest tak ze FMP musi czekac az skonczy sie kontynuacja Clannad (ktore tez bardzo lubie) ale jest to anime z 2007 roku, teraz wychodzi 2008/2009 potem trza bedzie czekac na to haruhi 2 o ktorym mowisz, a FMP wyszlo wczesniej, dlaczego w takim razie wczesniej nie doczekalo sie kolejnych kontynuacji pierwsza czesc 2002 , Fumoffu 2003, a TSR 2005 wiec juz mija 3 rok i nic. Dziwie sie ze masz pewnosc ze bedzie kontynuacja. Moze na euro 2012 :P:P
Studio - Kyoto Animation ( Lucky star, Clannad itd)
Dlaczego czekają tego nie wiem bo nie wiem jak novelka stoi z historią więc Ci na to pytanie nie odpowiem, ale mam cicha nadzieję, że wkrótce się tego dowiemy
a dlaczego mam pewność że będzie kontynuacja to przeczytaj sobie mojego poprzedniego posta xD
Ostatnio edytowany przez Matrixen (2008-11-19 22:22:38)
no jak maja robic tą haruhi 2 , to troce poczekamy bo na kwiecien 2009 mają zaplanowany
Sora o Miageru Shōjo no Hitomi ni Utsuru Sekai , no to najszybciej mozemy sie spodziewac na wrzesien 2009 lipnie troche
Mam pytanie, jak uważacie bedzie 3 sezon Shakugan No Shana ? Mam na myśli jakieś oficjalne info albo przecieki itp. Skończyłem niedawno ogladac oba sezony i coż spodobało mi sie (pierwsza połowa 2 sezonu sux ale reszta ujdzie).
Ostatnio edytowany przez Jarek Bachanek (2008-12-03 04:46:18)
Skończyłem niedawno ogladac oba sezony i .
Masz jeszcze film.
A na razie nie ma oficjalnych doniesień o SnS 3.
czy będzie kontynuacja Hikaru no Go
Wie ktoś może czy będzie 3 sezon Rosario to vampire?
Nic nie wiadomo, ale sądząc po żałosnym 2 sezonie to wątpie, chociaż kto wie. I takej infomracji na pewno nie bedzię odrazu po zakończeniu się 1 sezonu.
To ja się zapytam, czy wie ktoś czy będzie kontynuacja Kannagi? Anime bardzo mi się podobało (na anidb ocena powyżej 8, więc chyba nie tylko mi) i w sumie zakończenie niczego nie zamykało, więc szanse są raczej spore, ale miło byłoby zobaczyć jakieś oficjalne info .
Kidy będzie rebuild of evangelion 2.0 - już się człowiek wystarczającą trailerów naoglądał
Ostatnio edytowany przez iruel89 (2008-12-31 14:08:35)
Rafcik_PL przeczytaj to sobie co pisałem wczesniej. a iruel89 rebuild of evangelion 2.0 ma być w 2009r. Dokładniej daty jescze nie wiadomo, ale oporcz tego dolicz sobie czas około 8-12 miesięcy od daty wydania ja DVD bo to film w końcu.
Czy będzie kontynuacja lub odcinek ova Vampire Knight Guilty jak myślicie ?
Wiadomo coś o kontynuacji tenjou-tenge , bo tak sie skończyła ni z dupy ni z pietruchy :/ Nic się nie rozstrzygnęło. W sumie niby kontynuacja by wychodziła z fabuły , ale kiedy .... :/ ?
A tak czytam swój wpis z przed pół roku temu, i ciągle w tej samej dupie nic nie wiadomo czy wyjdzie kontynuacja FMP. :/
Ostatnio edytowany przez Rudyy (2009-06-19 23:37:42)
Tenjou-tenge nie wyjdzie bo się nie opłaca  A jakbyś czytał temat Nowy sezon anime już za pasem, bo byś wiedział, że temat nowego FMP był poruszany i jest zapowiedziane(jeszcze nie oficjalnie) nowe FMP. Więcej szczegółów w tamtym temacie powinieneś znaleźć.
Tenjou-tenge nie wyjdzie bo się nie opłaca
ale jak to sie nie opłaca nie można fanów (nawet małej garstki) zostawić z niedokończonym tematem, to tak jakby kumple zaprosili cie na grill, i zamknęli za drzwiami balkonowymi w środku, i byś tylko patrzył jak jedzą i czuł zapach karkóweczki... (tortury co?:P)
~Rudyy
Tak tylko ze producenci anime to nie są wcale Twoi kumple. A co do kontynuacji to polecam mangę (całkiem ciekawa kreskę nawet ma) eng chapy są bez większych problemów do znalezienia w necie