Nie jesteś zalogowany.
omg ludzie... nie ma to jak sie nasmiewac z takich spraw, dobra moze niekiedy komentarze sa smieszne ale w sumie ja temu gosciowi zazdroszce tak jak pewnie wiele dziewczyn zazdrosci jego zonie. Zrozumiecie o czym mowie kiedy spojrzycie na swiat i poczujecie czym jest zycie kiedy niue masz dla kogo zyc. Nie to ze teraz prawie kazania bo to bezsensowne i znajac zycie nie jeden by czytal je z obrzydzeniem ale pamietacie zanim kogos obrazicie: przemyslcie dwa razy czy warto zranic te osobe dla wlasnej satysfakcji i czy napewno nie bedziecie tego zalowac. Jakby ktos sie pytal "dlaczego tak pisze?". Wiem z wlasnego doswiadczenia. Osoba ktora kocham jeszce rok temu wygladala niewiele ladniej od tej kobiety na zdjeciach, a dzis jest bardziej kobieca i piekna niz niejedna "princessa" w bialych kozaczkach, tylko przez takie jebane komentarze ludzi ma problemy z samoocena i kontaktach z innymi... "but who cares?" co nie? lepiej sie posmiac i niszcyc cudze zycie ale nic nie poradze "musi zabic ktos by zyc mogl ktos" stara swieta racja ;]
Nie no umieram
ten post jest kwintensencją ironii
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Jak tak wyglada prawdziwa milosc, to ja jej nie chce ;P
Zapewne ma gruby portfel proporcjonalny.... więc i u ciebie taka miłość by zaistiała, aż do kolejnego Hamburgera i zawału
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
s0n1c napisał:Jak tak wyglada prawdziwa milosc, to ja jej nie chce ;P
Zapewne ma gruby portfel proporcjonalny.... więc i u ciebie taka miłość by zaistiała, aż do kolejnego Hamburgera i zawału
a czemu niemozecie przypuscic ze on od tak poprostu sie zakochal? moze ona ma cos czego zadna inna kobieta nie ma a jemu to odpowiada ;] i nie chdozi mi o to co macie zamiar napisac( "masz racje nie kazda TAK wyglada") tylko raczje o jakis talent ;] moze umie dobrze gotowac hmm? a chlopak widac szczypiorek i zawsze marzyl o kobiecie ktora go nakarmi ;] jest jeszce inna opcja: obudzily sie w nim pierwotne instynkty ;] wezcie pod uwage ze waszym prapradziadom podobaly sie kobiety wielkie i szerokie bo takie rodza prawdziwych mezczyzn ;]
Sigall całkiem niezłe
Zar, EPIC XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Skazany na zajebistość"
omg ludzie... nie ma to jak sie nasmiewac z takich spraw, dobra moze niekiedy komentarze sa smieszne ale w sumie ja temu gosciowi zazdroszce tak jak pewnie wiele dziewczyn zazdrosci jego zonie. Zrozumiecie o czym mowie kiedy spojrzycie na swiat i poczujecie czym jest zycie kiedy niue masz dla kogo zyc. Nie to ze teraz prawie kazania bo to bezsensowne i znajac zycie nie jeden by czytal je z obrzydzeniem ale pamietacie zanim kogos obrazicie: przemyslcie dwa razy czy warto zranic te osobe dla wlasnej satysfakcji i czy napewno nie bedziecie tego zalowac. Jakby ktos sie pytal "dlaczego tak pisze?". Wiem z wlasnego doswiadczenia. Osoba ktora kocham jeszce rok temu wygladala niewiele ladniej od tej kobiety na zdjeciach, a dzis jest bardziej kobieca i piekna niz niejedna "princessa" w bialych kozaczkach, tylko przez takie jebane komentarze ludzi ma problemy z samoocena i kontaktach z innymi... "but who cares?" co nie? lepiej sie posmiac i niszcyc cudze zycie ale nic nie poradze "musi zabic ktos by zyc mogl ktos" stara swieta racja ;]
No jasne, że lepiej się pośmiać, a że przy tym zniszczę cudze życie to... "who cares?" Kogo ty chcesz moralizować, przecież osoby udzielające się w tym wątku są zepsuci do szpiku kości, a nasz dzielny wojak to oczy pewnie miał w jakiejś fałdce - w życiu bym tego kobietą nie nazwał...
Maniack idź w ślady W. Glanca - on dokładnie z tego samego powodu będzie sie zabijał w dniu finalu "Mam talent"
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/