Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam chciałbym zadać 1 małe pytanko.
Czy jeżeli podam linki z których będzie można pobrać mangę Dragon Ball ANG wszystkie 42 tomy
To czy ktoś chętny przetłumaczy to po polsku.Bardzo proszę żeby ktoś to przetłumaczył będę wdzięczny:)To znajdzie się ktoś chętny?
Proszę o Odp:)
Pozdrawiam:)
Odpowiedź jasna: NIE.
To byłoby raczej nielegalne i co ważniejsze nie znajdzie się głupi który miałby coś tłumaczyć co może kupić za grosze i to całe
Nie raczej, a na pewno nielegalne. W końcu JPF ma na DB licencje...
Z taką prośbą powinieneś się jak już, to kierować do grup, które tłumaczą mangi.
Ok a możecie mi powiedzieć jakie grupy tłumaczą mangi?i gdzie ich znajdę chętnie się zapytam:)
Aha ok...no dobra...gdzie kupie mangę DB z JPF? I czy są dostępne skany Mangi Dragon Ball z JPF bo ja znalazłem tylko Nr 1,2,7,42
Ostatnio edytowany przez Frizer93 (2008-11-25 15:56:31)
Możesz zacząć od oficjalnej stronki JPF'u http://www.jpf.com.pl/
Lub inne sklepy internetowe.
Możesz również przeszukać allegro albo zamówić w empiku.
Człowieku żal Ci jakieś 4-5zł na tom?! no już nie przesadzaj :/ weź sobie odpuść paczkę papierosów lub piwo i już masz tom lub dwa:/ I nie szukaj debili którzy Ci przetłumaczą bo nie ma takich a każdy kto chciał to mieć w pl zapewne kupił od jpf lub nawet na allegro od kogoś i ma kolekcję na półce a nie szuka skanów jak głupi których i tak nie znajdzie
słuchaj ja nie pochodzę z bogatej rodziny, nie pije i nie pale kieszonkowego dostaje mało:(
dobra...4 -5zł za tom to gdzie kupie tom za taką cene...zapewne jeszcze koszty wysyłki:(
Weź nie bierz na litość ;D To że nie pijesz nie palisz to lepiej dla Ciebie a 4-5zł to wychodzi na allegro weź wejdź wylicytuj coś i tyle bo nie raz nawet za 50zł możesz mieć 10-15 tomów i wtedy przesyłka to drobiazg ja na allegro już kupiłem około 20 tomów chyba a zapłaciłem bodajże 70-80zł z przesyłką
Frizer93 ile ty masz lat? Ale tak serio? Bo litość bierze. Ja osobiście dałbym ci od razu bana za coś takiegoa a gdybym spotkał to wygarbował skórę.
Do pracy jak masz za mało i kupa a nie rób wymówki. Jest wiele osóba które na pewno maja gorzej a nie posuną się do takiej głupoty, ordynarnego ZŁODZIEJSTWA i jeszcze proszenia o pomoc przy tym.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2008-11-25 18:14:21)
Istnieje proste rozwiazanie z pozytkiem dla obydwu stron. Naucz sie nagielskiego, to nie bedziesz musial krasc (czyli tlumaczyc mangi z licencja) i przyda ci sie w zyciu ;]
spox
Ostatnio edytowany przez Frizer93 (2008-12-06 15:46:54)
Ponieważ to temat o Dragon Balu to tu zadam pytanie^^
Nie wie ktoś skąd można pobrać okładki do Dragon ball Z Movie w tej wersji co pokazana jest na tej stronce? i może ktoś wie ile ich jest w tej wersji?
https://www.imusic.dk/page/itemimage?it … 4400022746
Będę wdzięczny za pomoc
Dobra już 1-3 mam a może wie ktoś gdzie reszta?
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl123 (2009-01-18 10:33:13)
Strony 1