Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
jak chcecie ja mam linka na rapida o tego specjala no wiac poprawili kolorki ale kreska praktycznie bez zmian:) nawe milutko sie ogladalo:)
Poprosiłbym o ten link, bo nie chce mi się szukać.:)
zapowiada się fajnie :-)
ale czekam na napisy PL bo nic nie zrozumiem xD
dziś obejrzałem to do końca i niestety muszę stwierdzić, że lipa... Vegeta jakiś taki ciotowaty i ogólnie zmienili klimat
Ciekawe skąd masz wersję avi która waży identycznie tyle co jedyna dostępna w tej chwili wersja flv. No chyba, że ktoś nienormalny zakodował do avi (nie wiem jakie audio i video) za takim samym rozmiarem pomijając o wiele lepszy mp4/mkv. Bardziej prawdopodobne dla mnie jest, że po prostu ktoś zmienił rozszerzenie. Ale nie mnie oceniać. Ja mam już ściągniętą z muła tę wersje która jest zaindeksowana na AniDB - http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … #eid_95311
Jeśli jest ktoś chętny na nią to piszcie - wyślę tam gdzie będziecie chcieli - mam na myśli serwis hostingujący typu mu, rs. Wybierajcie
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2008-11-26 01:05:32)
Tutaj dostępna jest wersja o której mówi Kisiel, tyle że na torrentach: http://www.anirena.com/viewtracker.php? … d&id=16712
A tutaj to samo tylko w formacie MKV: http://www.mininova.org/get/2035449
Kisiel ja chętny Na rapidzie oczywiście^^
Z góry dziękuje ;]
Ciekawe skąd masz wersję avi która waży identycznie tyle co jedyna dostępna w tej chwili wersja flv. No chyba, że ktoś nienormalny zakodował do avi (nie wiem jakie audio i video) za takim samym rozmiarem pomijając o wiele lepszy mp4/mkv. Bardziej prawdopodobne dla mnie jest, że po prostu ktoś zmienił rozszerzenie. Ale nie mnie oceniać. Ja mam już ściągniętą z muła tę wersje która jest zaindeksowana na AniDB - http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … #eid_95311
Jeśli jest ktoś chętny na nią to piszcie - wyślę tam gdzie będziecie chcieli - mam na myśli serwis hostingujący typu mu, rs. Wybierajcie
Jest to przekonwertowana wersja z mkv. Mam też ową wersję mkv, i w porównaniu jakości, różnic nie zauważyłem.
Po prostu pomyślałem, że przyjemniejsza dla ludu będzie wersja avi..
A skąd ją mam to tajemnica, w tym momencie co ją wrzucałem, dostępna była jeszcze wersja w mkv i flv. Wystarczyło poszukać ;].
Ostatnio edytowany przez endrju6 (2008-11-26 09:47:19)
Powalił mnie opis dotyczący tego speciala którego wstawiono na torrentach
"Po niespełna 12 latach od zakończenia produkcji mangi i anime „SMOCZE KULE”. Serce niezwykłego świata znanego z Dragon Ball'a ponownie uderzyło! Tym razem bardzo mocno! W postaci najnowszego projektu samego twórcy i mistrza gatunku Akiry Toriyamy!, a dokładnie filmu specjalnego na 40-lecie czasopisma o mandze i anime - Shonen Jump, będący początkiem nowej historii na serię telewizyjną ( Akira planuje od nowa stworzyć całą sagę GT z nową historią i klimatem znanym z DBZ- film kończy się słowami głównego bohatera – „ do zobaczenia”)Jest to kontynuacja końca historii DragonBallZ. Akcja rozgrywa się 2 lata po pokonaniu Buu. Anime opowiada o przybyciu na ziemię młodszego brata Vegety, ale nie będę się rozpisywał – zapraszam do oglądania"
:D
Po obejrzeniu tego filmiku raczej nie ma nadziei na to aby odtworzyli podobny klimat co w starym dobrym Dragon Ballu ;( Slayers Revolution jak dla mnie był porażką, szkoda żeby zepsuli kolejne dobre anime...
Ostatnio edytowany przez seika4 (2008-11-27 19:21:18)
No bo to było chyba głownie robione przez komputery i raczej to już nie to samo:P ale jakby Akira zabrał się do nowej serii to na bank by wcześniejszy styl pozostał:P
Nie było aż tak tragicznie. Kreska w porządku ale te dźwięki wydawane przez postacie... No i trochę dziecinne to było :/
Nawet jakby sam Akira się zabrał to myślę, że nie obyłoby się bez komputerów...takie czasy. Seiyu to była tragedia...ale czego spodziewać się po takim czasie, pewnie już dawno na emeryturze (Piccolo dobrze robił i się nie odzywał )
Niekoniecznie ja co prawda przeleciałem tego specjala bo zły język ściągnołem ale mi się graficznie podobał
Ja nie lubię komputerów bo w większości to wieśniactwo ale znam kilka anime które z grafiką z kompem nieźle się łączy
Hmmm... mieszane uczucia, Vegeta nie-do-końca ten sam, tutaj przedstawiony, jakby był miej więcej na równi z Goku, i trochę wyluzował, zabieg całkiem okej, ale niedokońca...
Kreska, Animacje dobre, jednak tego nowego stylu kreski nie lubię(to samo tyczy się Slayers Revolution)
Motyw brata Vegety, lekko bezsensu, Sayian nie potrafiący się bić... przed włączeniem tego odcinka, myślałem, że pojawi się wszechpotężny Sayian, a tutaj taka ciota.
Gdybym miał oceniać ten odcinek, dałbym 6/7 mam mieszane uczucia, niby klimat niedokońca ten sam, ale parę razy się uśmiechłem.
A według mnie jest niemal wzorcowo. Odcinek prawie do końca spełnia moje oczekiwania. Goku i Vegeta i tak są już na tyle potężni, że mogliby niszczyć i tworzyć wszechświaty, więc dobrze, że wszystko jest potraktowane z przymrużeniem oka, a bohaterowie nie wyzwalają z siebie za dużo mocy. Dlatego też Vegeta może być równy Goku, bo przecież wciąż jadą na pół gwizdka. Kwestia brata Vegety faktycznie nieco głupawa, ale podciągnę to pod 'spacjalowość' odcinka. Ten film jest w końcu tylko po to, żeby przypomnieć sobie bohaterów i jeszcze raz popatrzeć na ich techniki. Sam Vegeta jest fajnie pokazany, spełnia moje wyobrażenie odnośnie tej postaci. Brakuje mi jednak żeby wyjechał Goku Big Bangiem za nabijanie się z niego, ale huknął z Garikku-Ho gdy ten zbierał Kamehę.
Ogólnie pozytyw.
No tak, wiesz fajnie to się prezentuje, tylko nigdy w serii telewizyjnej, Vegeta nie był pokazywany jako łakomczuch... Goku nim zawsze był
A ja mam pytanie. Wie ktoś może czy na necie jest dostępna wersja dvd-rip ? bądź HD oO , albo jakaś po prostu piękna jakość bez zbędnych napisów ??
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna