Nie jesteś zalogowany.
Takich to pełno
moją uwage zwróciło np. anime death note
Może napisz co obejrzałeś będzie łatwiej podać jakiś konkretny tytuł.
Poleciłbym Speed Grapher, Black Lagoon, FSN, FMA, GITS, Hellsing, MCoG, NHK ni Yokoso! i Shakugan no Shana. Tyle mi przychodzi w tej chwili do głowy.
^^
Witam, szukam jakiegoś ciekawego anime z bardzo wciągającą fabułą, że nie będe mógł się od mniego odwerwać Tylko nie mechy
A ja i tak bym ci polecił jedne mechy a mianowicie
Tengen Toppa Gurren Lagann bo spojrzysz na to z innej perspektywy. Osobiście sam nie lubię mechów ale ta seria wyjątkowo mnie wciągneła.
Ostatnio edytowany przez Tommy (2008-12-04 23:31:16)
a ja szukam anime nie popdobnych do innych np FLCL, gto, higurashi no naku koro ni
~Tommy oglądałem Więc dalej szukam.
~Weteran666 może Jigoku Shoujo albo The Skull Man.
Ostatnio edytowany przez KieR (2008-12-04 23:49:53)
poszukuje anime podobnego bo BECK (wogole jest jakies jeszcze ?? ) z wyjatkiem NANY??
Poszukuje anime podobnego do "MONSTER" - seria ta jest tak genialna, zę muszę zobaczyc jeszcze coś w tym stylu.
Ogólnie to zapodajcie tytuły do najbardziej ambitnych serii.
pzdr.
Autor (mangi) Monstera popełnił między innymi 20th Century Boys. Chodzą ploty o adaptacji animowanej, ale jeśli ci spieszno, weź się za mangę (naprawdę warto).
Z ambitnych tytułów... Na pewno Texchnolyze, Serial Experiment Lain i wszystkie GitSy.
moze shuffle albo shakugan no shana, CG, DN, FMP,FMA,Rosario to vampire albo rosario + vampire
Ostatnio edytowany przez hehex (2008-12-07 16:58:36)
hej, poszukuje anime z bardzo wciągającą fabułą, najlepiej jakiś horror ^^, cos w stylu np. Hellsinga, albo elfen lied, lub jakąś dobrą komedie w stylu ZnT albo toradora. Z góry dzieki ^^
ja natomiast pociłbym school rumble, tengen toppa guran lagan, higurashi no naku koro ni, kare kano, sammurai champloo
A ja polecam wszystkim Vampire Knight, Vampire Knight Guilty i Tales of Abyss, wciągające jak dla mnie może i dla was też będzie
Ostatnio edytowany przez KaT666 (2008-12-15 03:30:37)
bunio11 napisał:Poszukuje anime podobnego do "MONSTER" - seria ta jest tak genialna, zę muszę zobaczyc jeszcze coś w tym stylu.
Ogólnie to zapodajcie tytuły do najbardziej ambitnych serii.
pzdr.
Autor (mangi) Monstera popełnił między innymi 20th Century Boys. Chodzą ploty o adaptacji animowanej, ale jeśli ci spieszno, weź się za mangę (naprawdę warto).
Calkiem niedawno film wyszedl, ale nie mam jakos zauwania do japonskich filmow aktorskich. Manga jest przednia.
Też właśnie obejrzałem BECK i oglądam NANĘ i zastanawiam się czy są podobne do tego anime..
Może Gravitation ? , choć to jest bardziej do Nany podobne niż do becka, i o pedziach(Yaoi) ~~<3
wiec jak któraś laska chętna to .... oglądać!
PS: a jako takich podobnych do Becka z tego co mi wiadomo to niema ;/ a ubolewam nad tym, bo jak boga kocham... przydała by się druga seria ;(
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Jeżeli chodzi o tematykę muzyczną to nodame cantabile.
Też myśle ze nodame powinno cie zadowolic.
Mi i beck i Nodame wpadlo w gust
Ja zrezygnowałem z nodame po 6 odcinku , nuudne XD
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||