Nie jesteś zalogowany.
Chyba beda jutro, ale jak umiesz troche amgielski to dasz rade ;]. Zawsze mozesz uzyc slownika ;] , bo ja niewytrzymalem i obejrzalem ja chce 88 epek juz
~Mietek999 zgadzam sie z ~bodzio, wiesz jak Ci cos Ci niepasi zawsze mozesz sobie ogladac z angielskimi napisami albo sobie sam przetlumacz albu uzyj tranzlatora Ciekawe czy dobrze przetlumaczy
haha
Tyle to i wiem;)
A skąd można wziąć napisy ENG (nie hardsuby na filmie ) do shippuuden86-87 ??
(chodzi mi o stronkę gdzie są napisy eng do ostatnich i tego odcinka najlepiej jakby była z updatem takim jak wychodzi anime jak by ktoś mógłby polecić to bym był heapy)
Niestety nie wiem z kad sciagnac same napisy ja sciagam odrazu z napisami (i tak jak wlaczam polskie napisy to angielskie sie same od siebie wylaczaja ) jak wytrzymasz to jutro powinny byc napisy a jak nie to obejrz w ogole bez napisow
cos sie zrozumie jak sie oglada anime ;p
hehe
Jak bym miał timing + sam tekst (żeby nie psuć sobie filmu) to sam bym przetłumaczył i wrzucił na stronę bo wole choć znam nie tak znów źłe ang to oglądać z polskimi;) no nic obejrze bo ang;))
3mta się
haha
Tyle to i wiem;)
A skąd można wziąć napisy ENG (nie hardsuby na filmie oczkod ) do shippuuden86-87 ??
(chodzi mi o stronkę gdzie są napisy eng do ostatnich i tego odcinka najlepiej jakby była z updatem takim jak wychodzi anime jak by ktoś mógłby polecić to bym był heapy)
hehe
Jak bym miał timing + sam tekst (żeby nie psuć sobie filmu) to sam bym przetłumaczył i wrzucił na stronę bo wole choć znam nie tak znów źłe ang to oglądać z polskimi;) no nic obejrze bo ang;))
3mta się
Proszę, nawet o tym nie myśl, bo jak powinieneś sam zauważyć z Twoim angielskim bardzo kiepsko, nie wspominając już o polskim....
mkriso yh pisałem na szybko żalku:* ale spoko nie będę tłumaczył
fajny ten nowy odcinek, moze troche lipnie wyglada nowy rasengan, ale moglo byc gorzej
ciekawe czy respawnujący się fanatyk poraz kolejny poradzi sobie z tym ze jego cialo zostało rozerwane na 666 kawałków, następnie skonsumowane przez krwiożercze jelenie i powstanie poraz kolejny, aby w koncu zabic Shikamaru
no i nurtujące mnie pytanie - dlaczego naruto ma na niebieskich tęczówkach takie źrenice jakie miał zwykle na czerwonych :?
a również po co wysyłać Sakurę na walkę z nieśmiertelnym przeciwnikiem - jej umiejętności lekarskie raczej się nie przydadzą, skoro on tylko zadrapuje a potem zabija, a chyba z pięści go bić nie będzie
~Kurisu muszę cię zmartwić ale to już koniec tego fanatyka religijnego i koniec bedzie tego duetu z akatsuki A już niedługo bedzie Sasuke vs Orochimaru walka, aż się doczekać nie mogę ;]
Wiecie co wam powiem jest tutaj cos takiego jak Spoiler wiesz uzywajcie tego bo niekazdy czyta mange...
A już niedługo bedzie Sasuke vs Orochimaru walka, aż się doczekać nie mogę ;]
Ta, pomijając to, że od 18tego grudnia mamy nowe fillery :< ^^
Mam pytanie: czy tylko format rmvb jest w takiej kiepskiej jakości od dwóch odcinków czy avi też to ma?
Ps.
Chyba jedyna osoba z tad umie kozystac ze spoilera jak chcecie gadac o mandze i o tym czego niebylo w anime to pogadajcie se na pw a nie na forum spoilerujcie
Kiedyś nachalne mimo próśb i uwag pisanie spoilerów karane było warnem.
Ostatnio edytowany przez Citizen (2008-12-06 19:34:05)
~DeadSoul, na koncu najnowszego odcinka masz zapowiedz z grupsza 10 sezonu Naruto i tam nasz po łebkach pokazane co będzie
Ostatnio edytowany przez KieR (2008-12-06 20:53:04)
Mam pytanie: czy tylko format rmvb jest w takiej kiepskiej jakości (od dwóch odcinków) czy avi też to ma?
Więc, czy ktoś wie?
Format rmvb to bardzo kiepska jakość
no ta wersja co teraz jest dostępna na mininovie tez jest kiepska, ogolnie kolory takie slabe i momentami porozmazywane troche wszystko
Zgadzam się, jakość wydaje się być nieco słabsza.
PS> Fillery pozostaną fillerami mimo wszystko Nie wiem po co je wklejać na siłę skoro manga jest już daleeeeekoooo do przodu >.<
Naruto zmielił Kakuzu, czyli teraz będzie akcja z mangi przeplatana z fillerami :<. Oby nie było tak, że będzie 5 odcinków fillerów i gdzieś tam tylko przez chwile wspomną o akcji z mangi i zaś fillery....