Nie jesteś zalogowany.
GHOST IN THE SHELL
juz tyle o niej slysze ale epow cos dalej do anime nie widze:(
A sprawdzałeś w Empiku? Ewentualnie allegro.pl/merlin.pl ?
ehhh, rozumiem ze na licencji:/
Jest takie jedno anime... Tekkaman Blade. Na stronce nie ma tłumaczeń do tych odcinków 42-47 i ost. odcinka 49. No i dziękuje xD
Sir_Ace napisał:qwig napisał:Golgo 13: The Professional
Za kilka(naście) dni
Miałem na myśli tego tłumacza, któremu zwykle dekoruje łazienkę... ale cóż, nie jest źle, dzięki
No tak, 1/3 Proffesionala przetłumaczona, reszta czeka, aż Tandem znajdziem czas (czytaj: odkopie się z korekt). Może by to wziąć na priorytet na razie?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Prośba głownie do Madzienkowskiej. Azaliż błagam Cię o przetłumaczenie Goku Sayonara Zetsubou Sensei. Chociażby ten jeden ep.
Oraz ponawiam prośbę o Strike Witches OVA
oraz ostatnie dwa odcinki Romeo x Juliet. Amen
Ja za to bardzo bym sie ucieszył, gdyby ktoś przetłumaczył goku sayonara zetsobu sensei
EDIT:tzn TEŻ bym się ucieszył ;p
Ostatnio edytowany przez Thebassa (2008-12-13 23:05:54)
<KieR> robotic notes bylo niezle
Napaliłem się na serię Major. Po obejrzeniu pierwszego sezonu już nie mogłem się doczekać aż skończy się ściągać drugi. No i... Nie ma napisów. Mnie to zaskoczyło. Więc jeśli ktoś nie wie za co się wziąć to polecam zabranie się za drugi i trzeci sezon MAJOR'a
Napaliłem się na serię Major. Po obejrzeniu pierwszego sezonu już nie mogłem się doczekać aż skończy się ściągać drugi. No i... Nie ma napisów. Mnie to zaskoczyło. Więc jeśli ktoś nie wie za co się wziąć to polecam zabranie się za drugi i trzeci sezon MAJOR'a
Przeglądnij dokładniej ten temat oraz forum, co kilka stron ktoś pisze o majorze.
Cóż, może kiedyś wezmę się za inne sezony. Lecz wiedz, że nad drugim pracuje aktualnie waski. Wyda to w formie polskiego harda. Co do oglądania, cóż, jam jest na 4 sezonie.
Mega wypas.
A tu już piąty za rogiem. xD
A ja bym prosił o przetłumaczenie Ginatama chodzi mi o epki 44-49 bo widzę że jesteście sporo do przodu, ale o tych epkach jakoś chyba zapomnieliście xD THX
Czy może ktoś przetłumaczyć blade of the immortal??
przeciez jest to tłumaczone na bieżąco, musisz źle wyszukiwać
Nodame Cantabile: Paris-Hen
Utkwiło na 5 epie;/
Nodame Cantabile: Paris-Hen
Utkwiło na 5 epie;/
Data wydania ostatnich napisów: 2008.11.10
Patrz punkt 2 regulaminu.
przydałyby się napisy do Hanaukyo Maid Team La Verite ep 7,8,9,10,11 i 12
Slam Dunk - słyszałem o tym anime wiele dobrego i z chęcią bym je obejrzał, ale nie ma PL napisów, które moim zdaniem do tak dobrej serii powinny powstać...
Wiem, że proszę o niemożliwe, ale może jest tu ktoś kto ma zamiar to przetłumaczyć ? xD
Ostatnio edytowany przez bunio11 (2008-12-15 18:53:54)
Czy ktoś mógłby zrobić tłumaczenie Hellsinga Ultimate vol.5 na podstawie mangi, bo jak wiem kiedyś tak było zrobione z vol.4 i to dość dobrze nawet
Prosze o tłumaczenie Bounen no Zamned (Xam'd Lost Memories) bo jest tylko do 7 epa tlumaczenie:/
Co tu dużo mówić: Hellsing, hellsing i jeszcze raz hellsing 8-)
Jeśli ktoś nie wie o którą część chodzi to oczywiście o V OAV. Zgodnie z anidb są już 2 wersje angielskie, więc pytam się, czy polska wersja jest w drodze i na kiedy.
Przeczytałem mangę, obejrzałem po japońsku, ale to nie to samo
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2008-12-21 00:21:10)