Nie jesteś zalogowany.
Skąd ten przeskok przy Gintamie? Ostatni wydany był 26, a tu nagle 51. Zakitujecie ten ubytek, prawda?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
... Eeeeeee, eeee, e-e-e i ę. Gintama 51-52? A co z odcinkami 27-50, a że o "paczu" do pierwszej serii to nie wspomnę wspomnąć . Coś mnie ominęło ostatnio, czy jak?
Kitu ci u nas niedostatek. Rąk do pracy również brak.
Jak myślisz, Quithe?
Skrypty 1-5 i 18 bodajże gdzieś leża u mnie w czeluściach dysków twardych. Kiedyś się może pojawią, jak znów na nie trafię i będę pamiętał o tym, by ja Wam przekazać.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-12-09 20:49:06)
A dziś, w 2 rocznicę KA [szampan, tort i inne takie] dorzucamy leciwy już tytuł:
Urusei Yatsura Movie 1: Only You:
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=42578
Saiunkoku, odcinek 13 do pobrania:
>>klik<<
Z dniem dzisiejszym zawieszam wydawanie hardsubów na czas nieokreślony (parę miechów), bo mam ich dość. Wolę zająć się tym, co lubię najbardziej, czyli tłumaczeniem, a pijawkom mówię sio
Wolę zająć się tym, co lubię najbardziej, czyli tłumaczeniem, a pijawkom mówię sio
To softy ściągają tylko fansuberzy/więcej fansuberów?
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-12-14 21:35:13)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nie, mam dość hardów, bo sam nad nimi siedzę, a już mi się to znudziło. Poza tym tylko psy na człowieku wieszają, więc po co się wysilać?
Poza tym tylko psy na człowieku wieszają, więc po co się wysilać?
To nie masz w okolicy żadnych orientalnych barów :? Zawsze na tym możnaby zarobić na tej wieszanej padlinie... ^_-
A tak serio, to każdy potrzebuje odpoczynku. Idą święta, to jest okazja do odsapnięcia. Znaczy się, odsapuj sobie dowoli
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
bodzio, powtarzasz sie, to juz wszystko bylo i nawet nie jest smieszne. Rozkaz modom by ci dali bana jeszcze xD . Żenada.
Lepsza bodziowa żenada niż megalomania
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
bodzio, powtarzasz sie, to juz wszystko bylo i nawet nie jest smieszne. Rozkaz modom by ci dali bana jeszcze xD . Żenada.
Proszę Ciebie, nie pogrążaj się, co jak co, ale Ty w tej kwestii nie powinieneś się wypowiadać.
Ej, to ja już pożartować nie mogę? Nawet emotkę jakąś rzuciłem. Po prostu, jak to slymsc określił, trzeba sobie czasem trochę przerwy zrobić. A że ludziska ciągle się pytają, kiedy coś nowego, to napisałem, że muszę trochę odsapnąć.
Kira, wyluzuj, aż tak Ci działam na nerwy? I czym, jeśli można spytać. 0_o
@Maniack: bo? Ktoś mi zabroni?
@bodzio: Cóż, sępom się mówi stare oldschoolowe powiedzonko "będzie, kiedy będzie, a jak będzie, to będzie" i spokój . Czy działasz mi na nerwy? Szczerze? Czasami. Powinieneś wiedzeć doskonale czym ;] . A poza tym to zawsze na "P Spotkankach" zwała jest z twoich byłych "wyczynów", żeby nie było, ze mne też xD . Poza tym forum to nie miejsce od takich rzeczy ;]
W tym watku, to ja sie jeszcze nigdy nie pojawialem. Jak ktos odwiedzal nasza strone to wie, ze siedzialem nad 2 sezonem Majora. Siedzialem i siedzialem i wreszcie stalo sie. Oto swiatlo nocy [bo to juz 3], ujrzal 1 odcinek, ktory mozna pobierac z sendspace'a. Calosc wazy niewiele, bo zaledwie 129MB, a jest to pelny softsub z dvd-ripa. Odpowiedni link znajdziecie u nas na stronie.
Milego ogladania.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Dlaczego lepiej, żeby kobiety nie były strażakami, dlaczego śmieci lepiej wyrzucać we środy, dlaczego śmieci nie można palić i dlaczego 'święta woda' jest zła. To i owo w 53 odcinku beznadziejnego anime Gintama Sub wydany przy wsparciu grupy Anonymouse, którym podprowadziliśmy, znaczy się, którzy współpracują z nami przy tym projekcie.
53
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-12-22 10:10:03)
Gintama 58-61.
Linki tylko na kanale irc lub w odpowiednim dziale forum na naszej stronce (widoczny jedynie dla zalogowanych).
Dopiero gdy zostaną wydane odcinki 54-57, pojawią się linki do 58-61 i tutaj.
Zapytacie: Czemu taki przeskok? Bo to Benizakura Arc, czyli kontynuacja poniekąd tego, co miało miejsce w odcinkach 51-52.
Na naszym forum w dziale [RS] Gintama (widoczny dla zalogowanych) macie linki do wszystkich wydanych przez nas odcinków Gintamy. Miłego oglądania.
Torrent Gintama 58-61:
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=44379