Nie jesteś zalogowany.
niedługo tandem będzie musiał zmienić lokum na większe, bo patrząc po ilość deklaracji, nie zmieścimy się wszyscy:P
Zawsze można jedną ścianę wywalić... No i do kuchni przebić też się można xD
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
qwiq, coś się za bardzo panoszysz
Zobaczymy, kto przyjdzie, połowa z tych, którzy nie bywają, i tak pewnie odpadnie Można też zrobić przesiew, najpierw uderzymy do knajpy, a potem dzieci, które muszą być wcześnie, wrócą
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tym razem planuje nie panoszyć się gębą po dywanach, kiblach, umywalkach (100% chmielowy soczek, ew, jakieś winka ), więc teraz daje jej poszaleć
Do lokalu zawsze można pójść, tylko który "zaadoptuje" taką bandę przy jednym stoliku? (i żeby w nim nie wiało jak w Fermencie...)
Do lokalu zawsze można pójść, tylko który "zaadoptuje" taką bandę przy jednym stoliku? (i żeby w nim nie wiało jak w Fermencie...)
A będą mieli jakiś wybór?? Jak się wbijemy, to chyba nas/(jeśli nie zdążę na ewentualny pub)was nie wygonią
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Raczej nie kwestia widzimisie barmanek, tylko rozbicia grupy i przymarznięcia dupska do ławki/krzesła.
ja bede dopiero okolo 22 w piatki mam tance o ktorych znowu zapomnialem umawiajac sie na impreze.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2008-12-16 21:11:15)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
było gdzieś wcześniej w temacie podawane. Na skrzyżowaniu marszałkowskiej i królewskiej, po przeciwnej stronie co przystanek tramwajowy.
takie pytanko do tego, co wyżej jest napisane... Jaki to przystanek :PP
Moja propozycja zbiórki - 17:00 pod Saharą (potem jest już ciemno ).
Jakieś obstru... obiekcje?
Sahara Kebaba - http://www.dobrykebab.pl/punkt/27/
A ostatni przynosi flachę
A ostatni przynosi flachę
Całe szczęście Wąski zapowiedział, że będzie później, bo by pewnie na mnie wypadło :PP
Przemek3 napisał:było gdzieś wcześniej w temacie podawane. Na skrzyżowaniu marszałkowskiej i królewskiej, po przeciwnej stronie co przystanek tramwajowy.
takie pytanko do tego, co wyżej jest napisane... Jaki to przystanek :PP
królewska
byłby problem jakbym i ja sie dolaczyła do tego spotkania? XP
Ja nie widzę nic przeciwko xD
Ichi, znowu nam to robisz? Jak niby mamy odmierzać czas, skoro nie będziesz spijał kolejnych literek z carlsberga
Kane, dobre info dla Ciebie, żebyś się pojawił, mamy kilka nowych tytułów mang
O, dziewczyna chce się pojawić, i to z Łodzi o.O Generalnie nie mówimy nie, każdy może wpaść. Nie wiem, jak się pomieścimy, ale to wyjdzie w praniu. Najwyżej qwig i Dudi od razu zostaną oddelegowani do łazienki, a wychodzić będą, gdy ktoś będzie miał potrzebę
P.S. z powodów osobistych noclegów nie przewidujemy xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ichi, znowu nam to robisz? Jak niby mamy odmierzać czas, skoro nie będziesz spijał kolejnych literek z carlsberga
To może ja? Tym razem, żeby nie skończyć obok faceta na jednej podłodze, zamierzam pić tylko chmielowe
Najwyżej qwig i Dudi od razu zostaną oddelegowani do łazienki, a wychodzić będą, gdy ktoś będzie miał potrzebę
Nam pomysł się podoba:
21:20 <!DUDi> chociaz w sumie mozna tam zrobic alter-party :>
XD
Spoko jak pożyczysz mi EDEN'a XD To przylecę jak na skrzydłach
BTW tak na prawde to ciężko będzie gdyż mam próbe zespołu XD Tak tak zmieniam sie w Filippiarza ^^
Issina - jeśli nie przeszkadzają Ci proporcje średnio 1 do 6 (1 dziewczyna na 6 chłopa) to zapraszamy (a czasami, gdy biedna Hiki zostaje sama, to bywa i 1 do 12 ^^)
Anyway... postaram się pojawić, może nawet uda mi się wyciągnąć ze sobą Illparazzo (ale to nic pewnego), nie wiem jeszcze jak tam mbell stoi z wolnym czasem... niestety, frekwencja tym razem może nam trochę nie dopisać. Zobaczy się, wszystko jak zwykle wyjdzie w praniu.
PS. uprzedzam, że muszę być "w stanie używalności" następnego dnia, więc nie będę zbyt mocno "imprezować"
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Ichi, Eden zasadniczo jest Hiki, a ona pozwoli Ci go przeczytać tylko na miejscu I do Filippiarza Ci daleko, ostatnio częściej bywa niż Ty
Hiro, za każdym razem powtarzasz, że będziesz słabo imprezował Ważne, że będziesz i przyniesiesz nowe kara do Kemo Ale nie wylewaj już każdego kielona na wykładzinę, bo to wabi prusaki xD
qwig, a pij, tyle że będzie jak zapowiedziałeś ostatnio, po pół kieliszka. Przypilnujemy tego
mbell lepiej żeby się pojawił. Mamy kilka spraw odnośnie MT do obgadania Nie mówiąc już o oddaniu mi tomików xD