Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zapraszam na nową stronę o tematyce Naruto ;] Na stronie można znaleźć wiele ciekawych i aktualnych newsów więc zawsze będziesz poinformowany na czas. Na naszym forum, będziesz mógł swobodnie porozmawiać z ciekawymi i fajnymi osobami, które są zarejestrowane na niej. Dzięki artykułom dowiesz się wielu informacji ze świata Naruto np. o wszystkich demonach ogoniastych. Nasza galeria gwarantuje wiele ciekawych zdjęć. Na stronie są umieszczane odcinki online. Także na stronie, znajduje się team, który zajmuje się tłumaczeniem parodii mangi pod tytułem "Raruto", który ukazuje się co tydzień (narazie mamy 1 chaptera). Zapraszam do rejestracji na stronie, ponieważ naprawdę warto.
http://narutoins.boo.pl/
P.S Przy wejściu na stronie nie będą dostępne do przeczytania artykuły ani do obejrzenia odcinki online. Aby móc je obejżec należy zarejestrować się na stronie.
to odrazu na starcie jestescie spaleni
Ludzie, święta idą - dajcie mu żyć ;P
no ale ja napisalem tylko ze na starcie sa spaleni za ta rejestracjie
Szata graficzna tej strony to jakieś szkaradziejstwo. Proponuje nad tym popracować jeśli w ogóle chcecie ściągnąć na tą stronę jakąś część fanów tego jakże zacnego anime...
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
To ja się wypowiem... jako zawodowy "opiepszeniec".
Czemu "opiepszeniec" ? ... To proste, robiłem dziesiątki stron.... i żadna nie wypaliła ;] , dlatego coś niecoś wiem.
1. Zacznijmy od szaty graficznej.
-Jest mega przeru....ana. Nie wiem chłopie na jakim ty świecie żyjesz... ale jest multum stron o naruto, które mają grafikę na potężnym poziomie... Fakt że jest ich "masa" deklaruje przynajmniej do grafiki w kosmos, bo przy tym to ty niczego nie zwojujesz, nawet sera z kuchni.
2. REJESTRACJA ! >< , tym to chłopie pobiłeś chyba szczyt głupoty. Artykuły od rejestracji ?...
Poza tym, teraz nie panuje moda na emo i zamknięte rejestracją strony. Przede wszystkim ogranicz rejestracje do podstawowych funkcji, anie pchasz jeszcze download, odcinki artykuły i wsio.
3. Czy jest sens robienia strony tematyki, której po wpisaniu w gogle wyskoczy ci 20 stron z większymi zasobami niż twoje ? Czym się wyróżniasz ?
@edit:
znalazł bym pewnie więcej minusów ... począwszy od zabezpieczenia zakończywszy na obsłudze strony, ale mi się nie chciało zgłębiać strony.
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2008-12-19 19:12:19)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
ZAPRASZAM NA NOWĄ ODSŁONĘ STRONY
bez sensu ten śnieg, zmniejsza przejrzystość i tak już mało przejrzystej strony.
Strona od tamtej pory się zmieniła ma nowy adres: www.narutoins.pl , jak widać udało się jej 'trochę' wybić.
Strony 1