Nie jesteś zalogowany.
Yoo, yoo, yoo!
Czas na relacje userów ANSI, którzy pod wpływem próbują przekonać świat, że głupota nie boli!
Po mnie zacznie się oblężenie, bo osób zjawiło się naprawdę duuuużo.
Co ja mam do powiedzenia? Za mało wypiłem, żeby cokolwiek mądrego oznajmić.
Hmm... sikać mi sie chce, muszę lecieć, pozdro.
Anime makes you stupid
koni pokazywał swoje foty z woja, chyba już % działają Ogólnie jest fajnie, szkoda tylko, że mbell wpadł na tak krótko - poleciał już do domu
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Coraz więcej pań sie pojawia
Moje serduszko aligatora bije żywo i szczęśliwie
:*
Filip przy okazji odpalił Traviana, czy inne cuś
Siedzimy, pijemy, strasznie dużo nas tutaj.
dużo, ale mało pije to co powinno:P
ogólnie jest bardzo fajnie i alkoholowo, ale znowu brakuje lali, ech...
Przyszedłem później, wypiłem 3 kolejki... i zaczęły iść drogie trunki, nie lubię drogich trunków . Atmosfera ogólnie dobra, ale wszystko przed nami
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Dużo ludzi...
Jak to możliwe,że miescimy sie na 24m2?
To normalne, nawet nikt nie stoi. Nie wiem, czy domorosła śliwowica czy inna nalewka z aronii jest drogim trunkiem;] Chyba mamy po prostu warszawską wigilię Ansi Gdyby ktoś chciał dołączyć, zapraszamy Wpisowe: 0.75 czegokolwiek, bo "drogie trunki" też się kończą. Czekamy na wąskiego z posiłkami. Pozdrawiamy całą resztę, której tu nie ma, a której zachciała się poczytać nasze wynurzenia
nie pierdol tylko przyjeżdżaj.
Winiacz spirytem walił ale był ok. ludzie chyba sie odblokowali po kilku kolejkach wiec zabawa idzie do przdu
Fajnie jest, każą mi kończyć, więc kuniec
przykro mi ze wpadłem jak po ogień, na krzywy ryjek na dodatek Następnym razem się zrehabilituję.
Ostatnio edytowany przez mbell (2008-12-19 23:33:19)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Było suuuuuuuuuper cieszę się że naleweczka smakowała, następnym razem postaram się przynieść więcej. Pozdrawiam Tandem, Ekipę i "Loli".
Ps. Proszę też Tandem o zaopiekowanie się moim plecaczkiem. (czytaj jednak czegoś zapomniałem)
Właśnie jesteśmy po wstępnym sprzątaniu. Ekipa wyniosła się jakieś 20 minut temu, impreza się skończyło. Jak zwykle było w pytę
Teraz liczymy na sylwestra u Loli xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
sylwester powiadacie? To jeszcze sporo czasu, a dzisiaj jak zwykle bylo w pyte. Szkoda tylko, ze ie udalo mi sie spotkac z mbell'em
PODZIEKOWANIA dla H&Q.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Właśnie wstałem... 5 godzin snu i jestem jak nowy, tylko głowa jakaś cięższa
Ale warto było, chociażby dla gołębi XD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Tak, wielkie podziękowania dla Tandemu! Nawet nic im nie pobrudziłem ^^
Swoją drogą, zawsze po % jeździłem tak ludziom? Bo jak patrze na swoje posty tu i ówdzie, też napisane po %, to chyba czas przestać konsumować
koni żyje i... *patrzy się za siebie*... widzi, że Iss również.
W sumie nic mi nie jest, funkcje życiowe w normie, obyło się bez mandatu od kanara, no i jestem najedzony kebabem, którego konsumowaliśmy o 5 na Centralnym. ;]
Dzięki za zorganiozwanie imprezy i liczę na następne w przyszłości.
Anime makes you stupid
Żyjesz? To może kiedyś z Iss na kebaba wyskoczymy, bo chciałbym więcej razy w życiu dostawać 1 i 1/2 za cenę 1 XD