Nie jesteś zalogowany.
[14:41:09] <@Oin> Izumi, nafo zamkniete na dobre w koncu? :d
[14:46:30] <@Izumi> tak
Chyba najlepszy prezent jaki można było dostać od tego serwisu
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Szkoda, powinni pozbyć się trolli tam mieszkających. Mowa tutaj o Kami Squad, Izumi i Tauri. xD
tauri wczoraj z moda wyleciał, ale to już nie ma znaczenia
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-12-24 16:32:56)
Tauri przecież nie był już modem. Cieslak jak zwykle nie siedzi na ircu nie wie co się dzieje w światku suberów
EDIT: qwig mnie ubiegł
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-12-24 16:33:19)
A nie wiem, bo nie lubię tracić czasu, odkąd mam go mało. bodzio, ty mi lepiej zrób korektę Ippo, a nie tracisz czas na takie głupoty.
EDIT: qwig mnie ubiegł
Bo do dram jestem pierwszy ^^
A mi tam szkoda. Jeżeli nie będzie "piekiełka" fansubingowego tam, to przeniesie się pewnie gdzieś indziej. Mimo wszystko, strona ta dawała jednak wiele fajnych rzeczy, a człowiek miał wgląd w postępy prac czynionych przez prawie wszystkie polskie grupy.
I do tego w święta. A mnie tam szkoda ANFO...
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Cieslak, ja ciężko pracuję, jutro będzie gotowa paczka Gintamy 58-61
Edit: slymsc, postęp jakich prac? 0_o Chyba nie chcesz powiedzieć, że masz na myśli suby ^^ Tak, dawał fajne rzeczy: dramy, niedziałający tracker...
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-12-24 16:39:12)
Trzeba pomyśleć o alternatywie xD . A ja wiem, czemu anfo padło ^^ , ale nie powiem xD .
Postępy lepiej widać na anidb, bo są daty (pozdro dla grupy, która wydaje epki z przerwami typu 16 miechów ) oraz dokładniejsze dane techniczne.
EDIT:
Trzeba pomyśleć o alternatywie xD . A ja wiem, czemu anfo padło ^^ , ale nie powiem xD .
Bo nie pozwoliłeś im istnieć?
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-12-24 16:40:51)
Zapobiegawczo zapytam - to na pewno nie żaden świąteczny dżołk?
Zapobiegawczo zapytam - to na pewno nie żaden świąteczny dżołk?
Jak sądzisz, czy ktoś taki jak qwig może założyć poważny temat?
Sir_Ace napisał:Zapobiegawczo zapytam - to na pewno nie żaden świąteczny dżołk?
Jak sądzisz, czy ktoś taki jak qwig może założyć poważny temat?
Nawet jak znikną na czas poprawienia czegoś tam w kodzie, to będzie prawie równoznaczne ze śmiercią Skoro poprawić wpisów w bazie od kilku lat nie mogli albo rok tracker nowy stawiali (i nie postawili )... Ostatni fixior week skończył się popsuciem forum na takie z numerkiem wyżej >.>
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-12-24 16:47:42)
KiRA, nie chciałeś się stamtąd wynieść? Mogę chyba stwierdzić, że niektórym osobą twoja obecność bardzo przeszkadzała.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-12-24 16:49:19)
_KiRA napisał:Trzeba pomyśleć o alternatywie xD . A ja wiem, czemu anfo padło ^^ , ale nie powiem xD .
KiRA, nie chciałeś się stamtąd wynieść? Mogę chyba stwierdzić, że niektórym osobą twoja obecność bardzo przeszkadzała.
OSOBOM, Cieslak, OSOBOM.
Edit: qwig, ciebie też nauczę zasad
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-12-24 16:56:21)
bodzio, miałeś robić korektę Ippo a nie postow na forum
EDIT:
Nauczysz mnie, jak Cieślaka? <--- przecinek
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-12-24 16:57:55)
@cieslak: do czego pijesz? Przeszkadzała? oO Wielu osobom wiele osob przeszkadza, i co z tego? Życie.
@qwig: lol? Ja mam wazniejsze sprawy na glowie niz przejmowanie sie zywotem anfo xD
mało co tam wchodziłem...
Oh my God... Głupi błąd. A tak na serio, to cię sprawdzałem, bodzio. Nawet już nie można popełniać błędów.
KiRA, wiem, wiem... Widzę, że cię to bardzo boli. Ja do ciebie nic nie mam, patrz, nie wypisałem cię w moim pierwszym poście.
Co do anfo... Cóż, naprawdę szkoda, że już nie ma tej stronki. Miejmy tylko nadzieję, że na dniach pokaże się to, co już miało się pokazać.
Skąd będziemy teraz hardki ściągać?