Nie jesteś zalogowany.
Skąd będziemy teraz hardki ściągać?
Tak jak do tej pory... Czyli z internetu.
Ze stron grup?
Mowa tutaj o Kami Squad, Izumi i Tauri. xD
Mnie Izumi nie przeszkadzała, na forum może i była inna, ale rozmawiając z nią na pw, doszedłem do wniosku, że jest naprawdę w porządku.
Jak anfo nie wróci, będzie co innego, ja tam bym się tak nie martwił.
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-12-24 19:05:56)
Tego tylko będzie mi brakować. Było to duże ułatwienie, mieć wszystko w jednym miejscu.
Odnoszę wrażenie, że powszechne jest mylenie anfo z forum anfo, a jak dla mnie to zupełnie co innego. Jak by nie patrzeć to anfo jest/było jedyną bazą danych o polskich fansubach. Anidb raczej cieżko uznać za konkurencję w tej dziedzinie bo to linkownia ed2k.
Póki nie pojawi się jakaś oficjalna informacja od adminów skłonny byłbym traktować to za jakiś "wypadek przy pracy".
Odnoszę wrażenie, że powszechne jest mylenie anfo z forum anfo, a jak dla mnie to zupełnie co innego. Jak by nie patrzeć to anfo jest/było jedyną bazą danych o polskich fansubach. Anidb raczej cieżko uznać za konkurencję w tej dziedzinie bo to linkownia ed2k.
Póki nie pojawi się jakaś oficjalna informacja od adminów skłonny byłbym traktować to za jakiś "wypadek przy pracy".
Oby więcej takich wypadków. Bo my tu raczej piszemy o ludziach na forum, szczególnie z tymi u władzy. Bo czemu może zawinić sama strona?
[*] [*] [*]
Wpisujcie miasta!
Olsztyn
Heh.. "dobry" prezent na święta.. ale tak w ogole to o co chodzi?
Anfo ma zostać/zostało zamknięte na dobre? Ale z jakiego powodu??
Oficjalnych czy nieoficjalnych informacji jak na razie brak.
heh, to będzie za co pić na następnym spotkaniu, co qwig?:D
Oficjalnych brak (choć... xD), nieofcjalne są .
Oficjalnych brak (choć... xD), nieofcjalne są .
Pochlali się wszyscy, Tauri - Pitbul, nie karmiony, ich pogryzł.
O, tak na święta? Trochę smutne. Niech ktoś da znać, jak info o przyczynach zostanie podane do wiadomości.
Jak to nie ma podanych przyczyn? Bo ktoś klikał gdzieś, gdzie miał nie klikać (jakkolwiek kretyńsko to brzmi XD) Czy coś w ten deseń
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Też coś czytałem na ich forum zanim wyłączyli o tym "klikaniu tam gdzie nie powinno się klikać... czy coś z komentarzami" xD
Cała ta sytuacja jest śmiechu warta. Żadnego wytłumaczenia, nic. Ponoć ma być alternatywa dla anfo, lecz to info w drugiej ręki xD .
Lepsza linkownia ed2k z pełnymi danymi technicznymi, do której każdy może dodać komentarz bez obawy o wywalenie ("bo do dyskusji macie forum"), każdy może dodawać nowe wpisy do bazy (ile Gai Rei Zero wisiało na ichniejszym forum bez wpisu w bazie?), bez jakiś 3 pozycji dla tego samego anime od tej samej grupy/jonta (np Hellsing od ASG-A i KS) (i itd, nie chce mi się wypisywać ). Nikt nie broni wpisać w wyszukiwarke ograniczenie do pl subów
~Przemek3
Już to zrobiłem
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
O bosheee!! Totalna zAłAmKa!!
To nie moshe byci praffta, gdzie ja teraz bende dodował sóby?
A tak na serio wisi mi to puki nieodbija siem to na mnie. xD:P:::P:P
Hociarz baza byŁa fajna.
Lucie! Nikt z FfFas niehleie teras ffoootki na pasterce? O_o Mhm.
Ja tam za nimi płakać nie będę forum było denne dokładnie 4 razy sie wypowiedziałem i dostałem bana jedynie tej bazy trochę zal
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz