Nie jesteś zalogowany.
Tak czy inaczej.. jesli anfo zostanie zakmnięte na stałe, to pewnie w mojesce anfo powstanie cos nowego o podobnym przeznaczeniu- dla hardsubów.. Albo i ansi moze cos z tym zrobi
Dooobra niech i tak będzie, chodź rzadko korzystałem to nasuwa się jedno pytanie ....WHY !?
Dooobra niech i tak będzie, chodź rzadko korzystałem to nasuwa się jedno pytanie ....WHY !?
for money?
wielka szansa dla animesub, żeby przejąć pałeczkę i zdominować rynek subów
Lol, rynek? Przecież fansub jest darmowy, nie no lol >.> . Poza tym co wy panikujecie, jak mnie doszły słuchy, to anfo nie upadło na stałe. A jak upadnie, to pojawi się coś innego. Pytanie tylko komu będzie się chciało na nowo bazę tworzyć (tych wszystkich gigabajtów anime).
for money?
Odwiedziłeś kiedyś tamtą stronę, że tak twierdzisz? Tacy są najlepsi, choć przyznam, że można tak sobie myśleć, no ale bez przesady. Cóż, małe sprostowanie... Nie każdy wie, że powstaje, powoli, ale powstaje, nowa stronka. Prace nad nią trwają, tak, istniało jeszcze anfo. Miejmy tylko nadzieję, że szybko zostanie ukończona. Ale dawno już o tym słyszałem, więc możliwe, że nawet w ogóle nie powstanie.
Co do ANSI... Ja jakoś nie widzę, by zajmowało się również hardkami. A dlaczego? Cóż, w tej chwili sporo rzeczy nadal nie działa na ansi tak, jak powinno. Brakuje również kilku... Zatem jeśli administracja chciałaby "przejąć pałeczkę, to musiałaby odłożyć na bok życie prywatne i poświęcić się udoskonaleniu serwisu w miarę szybko. Więc mogę stwierdzić, że raczej do takich czynów nie dojdzie.
Sporo hardsubów już tutaj jest, bo grupy same umieszczają na forum informacje. Ciekawe czy ktoś skopiował z forum ANFO tę listę uploadów na mega i rapida.
mnie jakos nigdy nie szlo to sciaganie stamtad nie wiem dlaczego, nawet z MU gdzie normalnie zawsze wyciagam ponad 300kB/s nawet ponad 1MB to tam sie wlokło, tzn zaczynalo normalnie a zaraz spadalo ponizej 100 czy nawet 50.....stad nie sciaglem zadnej seri stamtad tylko jakies odcinki....ehh Polska...
Sporo hardsubów już tutaj jest, bo grupy same umieszczają na forum informacje. Ciekawe czy ktoś skopiował z forum ANFO tę listę uploadów na mega i rapida.
Google to zrobiło
Jak coś, to mogę przesłać
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Sporo hardsubów już tutaj jest, bo grupy same umieszczają na forum informacje.
Tak i nadal będą to robić, ale chyba sobie nie wyobrażasz nadal takiego systemu, co? Trzeba by było wymyslić coś podobnego do tego z anfo. I nie mówię tutaj o forum, ale o stronie głównej.
Szkoda bazy i szkoda Izumi, innych mi nie szkoda;) Oby wszystko wróciło do normy niedługo:)
Izumi szkoda? Toz to jej glupi pomysl. Na pal z nia i jej chorymi pomyslami.
Po pierwsye, primo - Kirus znowu zgrywa sie na wsyzstko wiedzacego a on tak naprawde gowno wie o co chodzi. Ale mysle ze tego wszyscy sie domysliliscie.
Anfo nie padlo ostatecznie. Jest powod ze aktualnie nie dziala, choc jest on dla mnie tak idiotyczny ze az szkoda gadac. Wiec nie cieszcie sie wprzedwczesnie. Anfo wroci.
Oin i Isao najlepiej napisali o co chodzi. Idiotyczny powod. A pomysl jest na 100% autorstwa najgorszego admina w dziejach calego internetu. Imo.
No dla mnie szkoda;) Popieram ją zawsze i wszędzie:P Więc na żaden pal z nią, bako:P
A ja się tylko dziwie, że tak długo ciągnęła ten serwis, mi by się nie chciało.
Znając fansuberski światek, to ANFO wróci wcześniej, niż sądzimy. Tak też bywa z tłumaczami. Żegnają się, kasują swoje suby, żegnają i jeszcze szybciej wracają Z Anfo pewnie będzie podobnie.
Co do forum Anfo, to zalogowałem się tam, ale nigdy nic nie napisałem po tym, jak zobaczyłem posty niektórych użytkowników
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-12-25 15:13:03)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Nie wróci.
@cieślak: jeżeli chcesz, mogę Ci przesłać na maila SQL z zrzutem bazy (anime + grupy + komentarz) - pisz na btm@anfo.pl
Nie wróci.
@cieślak: jeżeli chcesz, mogę Ci przesłać na maila SQL z zrzutem bazy (anime + grupy + komentarz) - pisz na btm@anfo.pl
Jasne, zapodawaj. Mail poszedł.
Co do Anfo... Szkoda, bo naprawdę stronka dużo nam umożliwiała.
Nie wróci.
Możesz takie info dać na anfo.pl ? Jakaś prosta stronka w htmlu... Fajnie byłoby, jakby też pokazały się tam linki MU/RS z tematu na forum.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Imo trochę niepoważne jest takie zdejmowanie strony (jeśli to faktycznie definitywny koniec) z jakimś lakonicznym komentarzem, w końcu na pewno zaglądało tam trochę więcej ludzi niż tyko grupa zalogowanych i aktywnych userów.
Nie obchodzi mnie kto i po co zaglądał. Nie musi być poważnie.
Oficjalne info z przyczynami poszło do Joe, więc pewnie coś napisze, jak nie - to pewnie większość osób i tak wie czemu.
Paczka z dumpem poleciała do cieślaka, have phun.
Nie obchodzi mnie kto i po co zaglądał.
No to faktycznie z takim podejściem nie ma czego żałować.