Nie jesteś zalogowany.
To już jest wykorzystywane ^^ Zresztą sami pewnie zobaczycie za jakiś czas.
Wstrzymaj się z ciśnieniem. Może by tak połączyć siły a nie tworzyć kilka projektów ?
bodzio napisał:To już jest wykorzystywane ^^ Zresztą sami pewnie zobaczycie za jakiś czas.
Wstrzymaj się z ciśnieniem. Może by tak połączyć siły a nie tworzyć kilka projektów ?
A może ktoś już od dawno coś robił i ta baza to manna z nieba?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
I Vice Versa ;] Scenie nie potrzeba kolejnego bubla, tylko coś co ma ręce i nogi. Jak mówiłem... połączyć siły, doświadczenie, możliwości... a będzie OK.
Invi ty już tutaj :*:*:*
Ręce precz! Wpadłem się przywitać tylko, a nie żeby mnie jakieś coś cmokało czy co to te :* mają znaczyć.
Co do bazy.
Fajnie, tyko patrzeć aż 5 podobnych serwisów powstanie na bazie anfo jakby ten jeden już nie wystarczał...
I właśnie tego należy uniknąć. Dzieci "rządnych władzy" nie brakuje ;]
Dlatego ja powiem tylko tyle. Sztab ludzi pracuje nad czymś już od jakiegoś czasu. I raczej prace są już z górki niż pod górkę. Średnia wieku osób w to zaangażowanych też nie wskazuje na 'dzieci'
i mówi to ktoś, kto:
Większość towarzystwa z tego tematu dołączyła wczoraj lub dziś. Więc spróbuj być bardziej błyskotliwy i powiedz coś konkretnego.
@Bodzio : Rozumiem. W takim razie ( z racji, iż bardzo ubolewam nad upadkiem anfo ) ze swojej strony mogę zaoferować wam wsparcie techniczne. Darmowa domena, serwer... etc.
Będziesz zainteresowany, daj znać. Jak nie, cóż.... Powodzenia w reaktywacji.
Tyle ode mnie.
Jak ktoś coś wyrelkuje to nie będzie o tym wiadomo, bo:
- część grup nie korzysta z torrentów
- część grup nie wrzuca swoich torków na Tokyotosho
- większość grup nie pisze o tym tutaj
- nie wszystkie grupy będą wiedziały o nowej odsłonie anfo (o ile takowa powstanie), no chyba że BTM zamieści takie info pod treścią dotyczącą "fok" rotfl.
- nie wszystkie grupy mają swoje stronki/fora, poza tym to dość upierdliwe jest.
Kto chce, znajdzie wszystko. Taki Axel np. daje info na kanale irc #anfo. Z listą plików do pobrania ^^
Jeśli ktoś będzie chciał żeby jego relki znaleźli to tutaj temat zrobi
bodzio, tylko nikt nie jest jasnowidzem i skąd taki ktoś może wiedzieć, czy aby w tym wlasnie momencie ktos czegos fajnego nie wyrelkowal. Dobra, nvm.
Trzeba sie interesować, a się będzie wiedziało wszystko.
anfo i szczęśliwego nowego roku!
A Wy się potem dziwicie, że człowiekowi się odechciewa?
Edit mod Post Mistrza został usunięty jako obraźliwy i nic nie wnoszący do tematu.
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2008-12-26 19:02:46)
Jak ktoś coś wyrelkuje to nie będzie o tym wiadomo, bo:
1. część grup nie korzysta z torrentów
2. część grup nie wrzuca swoich torków na Tokyotosho
3. większość grup nie pisze o tym tutaj
4. nie wszystkie grupy będą wiedziały o nowej odsłonie anfo (o ile takowa powstanie), no chyba że BTM zamieści takie info pod treścią dotyczącą "fok" rotfl.
5. nie wszystkie grupy mają swoje stronki/fora, poza tym to dość upierdliwe jest.
Jeśli komuś ZALEŻY, żeby INNI jakimś cudem ściągnęli Z INTERNETU jego fansub, to coś z tym musi zrobić, gdzieś dać o tym info, wrzucić gdzieś ten jebany plik->link. Poza anfo jest anirena, animesuki, datorrents i inne. Z powietrza nikt nie ściągnie, więc ludzie podejmujący się robienia czegoś takiego nie są takimi idiotami, żeby nie wiedzieli co zrobić z fansubem, w dodatku mając internet
5. nie wszystkie grupy mają swoje stronki/fora, poza tym to dość upierdliwe jest.
Ich problem, a zresztą... co w tym upierdliwego?
BTW.
Szanuję BTM-a za to, że stworzył anfo.pl, bo to BYŁ niegdyś kawał dobrej roboty (zapewne, nie wiem), ale ludzi porąbało jak wszędzie, na każdym forum. Zaczęli tym żyć, zamiast się tym bawić. Jak można coś takiego tak poważnie traktować i kłócić się o NIC?
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2008-12-26 18:58:49)
MistrzSztuki napisał:anfo i szczęśliwego nowego roku!
A Wy się potem dziwicie, że człowiekowi się odechciewa?
BTM, tylko że większość ludzi do Ciebie akurat nic nie ma i szanuje. Bardziej mamy na myśli moderację forum w osobie ludzi z przerostem ambicji. [hi, Izumi] Napisałem, co myślałem. Można mnie na pal.
BTW.
Szanuję BTM-a za to, że stworzył anfo.pl, bo to BYŁ niegdyś kawał dobrej roboty (zapewne, nie wiem), ale ludzi porąbało jak wszędzie, na każdym forum. Zaczęli tym żyć, zamiast się tym bawić. Jak można coś takiego tak poważnie traktować i kłócić się o NIC?
Brawo, i za to można łyknąć.:)
Bodzio z tą moderacją ma trochę racji, nie raz trochę im odbijało. Może dla ludzie siedzących cały czas na anfo była to norma, ale dla mnie, jak i dla wielu, coś dziwnego. Chyba przyzwyczailiśmy się do naszych "starych", dobrych modów z ANSI.
Grudniową nagrodę im. Wacława Jarząbka otrzymuje dulu
bodzio - powodzenia. Natura nie znosi próżni
To w końcu to bodzio zakłada nową stronę? On chyba tylko pisze, że ktoś nad nią pracuje.
Nawet założył, http://fansuby.phorum.pl/ ^^