Nie jesteś zalogowany.
Blue Drop 1-13
Jest to całość, już wydana w przeszłości, Axel sklecił torrenta ( sam nie posiadam tego tytułu ^^)
Jest v2 1 epka, dlatego daję newsa.
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=44485
Ale v2 pozostałych będzie? (nie ma jak złośliwie i głupio się zapytać XD)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jak będzie, to reedycja całości. Inna rodziałka, inne karaoke, suby pójdą do qc [co to? ].
To ja pobieram. Zobaczymy, coś ty tam, bodzio, tłumaczył.:P
Pokaż spoilerNie, tak:"Zlitujcie się nad jego duszą, bo on nie wie, co przyjdzie mu obejrzeć" ^^
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-12-26 20:06:05)
Z tego co mi ptaszki naćwierkały to miała być reedycja z DVD... jednak trochę czasu minęło już od tej wieści. Cóż, serie się obejrzało już, to się nie pali.
Tak, masz rację. Tylko chyba musiałbym się sklonować. Bo brak czasu, sił i sprzętu. Mam za dużo innych rzeczy do wydania, więc postoi aż się czas znajdzie.
Na forum KA, w dziale tylko dla zalogowanch, pojawiły się linki do 11 odcinków Nabari no Ou (wersja 704x396) i pierwszego odcinka Archiwum Ryoko Yakushi (podobno niedługo wyjdą dalsze odcinki tej serii...). Okazja do uzupełnienia brakujących lub rozpoczęcia zbierania.
^^
Pokaż spoilerTak, wiem. "dulu, idioto, przestać spamować"! xD
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-12-26 22:04:06)
Gintama 62 przy współudziale Anonymouse i KA już do pobrania. Dłuższy op, a właściwie end, nieco przypomnienia o Benizakura Arc, ale przede wszystkim wspaniała dawka humoru, w sam raz na chłodne, zimowe wieczory.
Gintama 63:
http://www.megaupload.com/?d=DF87IKQ0
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Czy mnie oczy mylą, czy do NieA został użyty rawek z wrenderowanym logiem innej grupy? O_o'
[edit]
Po zajrzeniu na stronkę KA już wiem o co chodzi. Zmyliło mnie umieszczenie przez Axela tego suba w topicu z nowymi hardsubami.
Ostatnio edytowany przez Illparazzo (2009-01-08 11:34:45)
Nie od razu newsy się pojawiają na KA, czasem zdarza się, że kogoś nie ma, ktoś zapomni itp.
Po prostu rozwaliła was moja dobroć :]
Dodany link to wersja a4e do której był robiony subek. Wydawało mi się to dość czytelne. A może jednak nie :?
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Wiem że to full-softsub z video od a4e. Trudno zresztą nie zauważyć logo grupy ale obejrzałam 1-ep i anime mi się spodobało. Dlatego mam pytanie.
Czy to będzie wydawane epkami czy pojawi się dopiero jako całość.
"Axelowi się zachciało coś porobić, w związku z czym prawdopodobnie złoży nam całą serię, gdy już slymsc skończy tłumaczyć." //bodzio
..a może wcale się nie pojawi w formie funsuba.
NieA_7 to w tej chwili wyłącznie projekt softowy, bez planów na hardsuby.
Toć to to samo, co slyms zrobił, Axel tylko tm poprawił do tego i upnął. Jak się Axelowi będzie chciało poprawiać, to uploadować, to gdzieś zapewne będzie to wisieć w sieci. Najpewniejszym źródłem informacji jest kanał irc naszej grupy.
Rzadko mam ochotę na oglądanie czegoś na bieżąco, bo większość to i tak ripy z TV (Podobno Minami-ke Okawari, który oglądam jest pocięty. To przecież ani nie ecchi, ani violence. Totalna załamka).
Co do NieA_7 to poczekam jeszcze, może coś się wyjaśni.
Najpewniejszym źródłem informacji jest kanał irc naszej grupy.
Całkiem możliwe, o ile ten ktoś posiada irca
KM! KM! KM!
Przez te seksualne podteksty stronka w KA jest mi niedostępna w pracy (inaczej mówiąc zblokowana). Podglądu nie miałem to i strzelałem na ślepo, pewny starych danych. To raz.
Dwa to to, że uprzedźcie mnie czasem zanim cokolwiek wypuścicie sygnowanego niby przeze mnie. Jednak do hardków i softów z wmuksowanych od razu do pliku mam dużo większe wymagania i wolałbym mieć o tym jakiekolwiek pojęcie.
Po trzecie. Teraz od razu się pojawia osobnik, chcący uploadować NieA_7 na jakimś zakichanym srówki.pl. Spokój wiekuisty mi się zakłóca, karwasz twoja masz!
PS.
A tak serio, to prosiłbym o info zanim cokolwiek takiego wpuścicie w sieć. Nie lubię takich niespodzianek...
Nie bądź zbyt hardy...
A tak serio, to prosiłbym o info zanim cokolwiek takiego wpuścicie w sieć. Nie lubię takich niespodzianek...
To nie daliście mu na zebraniu wolnej ręki co do tłumaczeń i hardków z nich robionych?
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-01-08 19:37:02)
slymsc napisał:A tak serio, to prosiłbym o info zanim cokolwiek takiego wpuścicie w sieć. Nie lubię takich niespodzianek...
To nie daliście mu na zebraniu wolnej ręki co do tłumaczeń i hardków z nich robionych?
To była akurat ręka dulu. Żebrania nie pamiętam
Nie bądź zbyt hardy...