Nie jesteś zalogowany.
Haha xD papa zdradzi mu sekret Chocapica Dzięki czemu wróci na czekoladowo-mlecznej fali zaleje całą Konohę i tak powstaną nowe ulepszone płatki czekoladowe z dodatkiem liści Konohapic. Pff, mały polot wyobraźni xD
Grr, czy Kishimoto ma zamiar zmieść całą Konohę :X? Teraz jak Tsunade zginie to już będzie przegięcie.
Kto powiedział, że zginie? Jeszcze nawet nie walczą, i nie wiadomo czy będą, bo Pain wie, gdzie jest Naruto.
Ale byłby to powód do wybrania nowego Hokage swoją drogą
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-12-17 23:13:22)
Tzn. nikt nie powiedział to takie moje gdybanie . Heh, no w sumie dobra okazja dla Naruciaka . Ciekawe czy Naruciak nauczy się korzystania z energi natury w ruchu zanim dojdzie do walki z Painem.
No, nareszcie ta manga zaczyna mieć jaja, bo już powoli zaczynałem sądzić, że to kolejna bajeczka dla dzieci, gdzie jak ktoś umiera, to się zbiera 7 kul i się go przywraca do życia, co by dzieci za długo nie płakały. Tego co się stało w ostatnim chapterze raczej się nie da odtworzyć i na 99% to nie było genjutsu, więc mam nadzieje, że już tak zostanie. Ciekawe co na to Naruto, jak już wróci ^^.
dam wam kilka spilerow
prawdziwy pein to 4 hokage
pein wiedząc gdzie jest naruto pojdzie do niego [ten prawdziwy]
6 tych nie prwdziwych bedzie wlaczyc
jak juz bedzie pein u naruto bedzie krotka rozmowa kim jest itp powie mu ze jest 4 hoakage i posci w niego rasengana
rzuci w niego tą kulą
naruto zrobi kilka kake bushinow badzie mala walka
i potem dosc lduga rozmowa czemu to zrobil
w miescie tsunade pokona peina "klona" i szybko dolączy do naruto
tam sie wszyscy spotkają tsunade sie zdziwi i Pein odejdzie
Dawno takich bzdur nie czytałem ale to bardziej wygląda na prowokację
Co do nowego chapa to nawet fajny, Pain rozwala cała konohe jedną techniką i co najważniejsze Konan powiedziała Nagato czyli wiadomo, że gdzieś blisko jest najpotężniejszy z Akatsuki, ciekawe czy Madara wie o jego istnieniu.
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-12-20 18:41:10)
dam wam kilka spilerow
prawdziwy pein to 4 hokage
pein wiedząc gdzie jest naruto pojdzie do niego [ten prawdziwy]
6 tych nie prwdziwych bedzie wlaczycjak juz bedzie pein u naruto bedzie krotka rozmowa kim jest itp powie mu ze jest 4 hoakage i posci w niego rasengana
rzuci w niego tą kulą
naruto zrobi kilka kake bushinow badzie mala walka
i potem dosc lduga rozmowa czemu to zrobil
w miescie tsunade pokona peina "klona" i szybko dolączy do naruto
tam sie wszyscy spotkają tsunade sie zdziwi i Pein odejdzie
Ta i wtedy się obudziłeś, a pościel była mokra...
Jeśli masz to info z naruto-kreskóweczki.pl, to wcale się nie dziwię, że takie głupoty pieprzysz.
Kolejny chapter Naruto;) jak dla mnie całkiem interesujący, chociaż można się było czegoś w tym rodzaju spodziewać:)
Kolejny, tak ale w super-cam-low-quality dla odważnych ;p... a raczej dla ludzi niemogących wytrzymać z ciekawości jednego dnia na normalne rawy i późniejsze skany... ale bez głupot... da się przeczytać i raczej widać co się dzieje
Co do treści chaptera, powiem krótko: jak ja kocham efekciarstwo xD i tak wszystko dało się przewidzieć tydzień wcześniej, choć raczej powinienem powiedzieć
Haha, ja tam nie wytrzymałem i pochłonąłem tego lq cama z Onemanga xD. Mmmmm, to teraz Naruciak niszczy . Pewnie znowu coś wymyślą, że technika może trwać 2 minuty albo skraca życie o połowę albo powoduje raka i choroby serca :X
A mnie się to nie podoba - za dużo osób przeżyło, nawet Kakashi wydaje się być żywy (chociaż to, że Tsunade zginie to prawie pewne).
Jeszcze jest szansa, że ich Kishimoto pozabija
Raczej watpie, ze Naruto pokona teraz Peina.
Prawdopodobnie otrzyma tzw. cios w plecy i/oraz niespodziewana pomocna dlon
P.S. Ciekawe kiedy dogada sie z lisem (osmioogoniasty raczej wspomaga swego "nosiciela")
Raczej watpie, ze Naruto pokona teraz Peina.
Prawdopodobnie otrzyma tzw. cios w plecy i/oraz niespodziewana pomocna dlonP.S. Ciekawe kiedy dogada sie z lisem (osmioogoniasty raczej wspomaga swego "nosiciela")
dziewięcio-, a nie ośmio-
ok, jednak nie warto pisać, jak jest się chorym, bo szare komórki też nie za dobrze działają
No chapter extra^^ wreszcie widać czemu manga nosi tytuł "Naruto", a nie "Sasuke"^^ Mam tylko nadzieję że Kishimoto nie wpadnie na genialny pomysł, że technikę można używać tylko parę sekund lub że coś się później z człowiekiem dzieję Teraz czekać na następny chap^^
Chyba mam dziś zaszczyt odświeżyć wątek ;p.
Krótko mówiąc marzy mi się walka Naruto vs Sasuke po tym chapterze... Nareszcie pojawił się ktoś kto może mu złoić tą emowatą i arogancką dupę (;p)!
Jeszcze nigdy tak się nie jarałem tą mangą jak teraz, cóż poziom się podwyższył i sporo się czekało na ten chapter... czekanie wzmaga apetyt
Ostatnio edytowany przez Atabis (2009-01-16 13:07:45)
To czysta kalka z Dragon Balla, którym zresztą autor był zafascynowany i na którym się wzorował. Dowodzi to tylko tego, że pomysł Toriyamy jest wiecznie żywy i sprzedaje się nadal po tych 15 latach, tylko w zmienionej formie.