Nie jesteś zalogowany.
A jednak głos ten sam :X. Szkoda, bo ewidentnie nie pasuje do postaci.
Hehe No co wy, słodka jest przez ten głosik
Witam, doszedlem w Bleachu do pierwszych fillerow (ta wciagajaca bohaterow brama i mala dziewczynka z denerwujacym smiechem). Moglbys ktos napisac na ktorym odcinku koncza sie te fillery? Chcialbym je ominac.
Witam, doszedlem w Bleachu do pierwszych fillerow (ta wciagajaca bohaterow brama i mala dziewczynka z denerwujacym smiechem). Moglbys ktos napisac na ktorym odcinku koncza sie te fillery? Chcialbym je ominac.
Bodajże od 110 możesz zacząć oglądać potem będą po kilku epkach kolejne fillery alo to już króciutkie
Powiem szczerze mnie tez złamał głos Nel heh ona zasługuje na bardziej uwodzicielski ton
Heh, liczyłem, że dorosła Nel będzie miała głos w stylu Yoruichi albo cuś . Na początku mi sięchciało z tego głosu śmiać, ale potem zrobił się irytujący.
Ostatnio edytowany przez gorczaker (2008-11-24 22:32:25)
Hehe Gorczaker widzę ze mamy takie samo zdanie na ten temat. Dziwi mnie strasznie ze twórcy zdecydowali się jej dać taki głos, moim zdaniem to uwłacza jej godności i pozycji
a co jeszcze spaprali ??
Np:
-cięcia w 90% są zadawane prosto w tętnicę, tak że krew sika na parę metrów. Ofiara zazwyczaj od nich nie umiera(!).
-nie wiem jak to nazwać, ale chodzi mi o system walki. Ktoś tam pierwszą walkę przegra z przeciwnikiem X, a drugą z przeciwnikiem X już wygra z palcem w tyłku. Super-power-mega comeback!
...spokojnie coś byś się jeszcze znalazło
Uważam, po prostu, że Bleach wciąż nie może wbić się na poziom, który prezentował z początku serii. A szkoda.
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2008-11-25 15:54:25)
Kurotsuchi już sobie dał radę to teraz tylko Kenpachi oburęcznie przerobi na mielone Nnoitre i będzie git .
Ostatnio edytowany przez gorczaker (2008-12-17 22:55:51)
A potem jak dobrze pamiętam czeka nas historia powstania Vaizardów ??
Tak. W mandze jest to 12 chapterów, więc pewnie podobnie będzie w anime. Swoją drogą, Bleach powoli dogania pierwszą serię Naruciaka w odcinkach...
Ostatnio edytowany przez gorczaker (2008-12-17 23:22:23)
Manga coś już się chyli ku końcowi ciekawe czy nie wymyśla czegoś jeszcze po tym królu SS <mały powrót do przeszłości w walce z z kempaczi ichigo nie potrzebował ban-kai a teraz coś czuje ze nawet ichi-holow nie dał by sobie z nim rady i to mnie najbardziej denerwuje w tej serii skaczą im po skilach jak po (już nie powiem po czym)> to nie będzie taki koniec bo coś kiedyś wspominali o starej gwardii ex kapitanów
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Shinigami. Oni nie mają żadnych mocy pustych, przynajmniej na razie, więc wnioskuję, że są to Shinigami. Vizardzi przywdziewają maskę, a Arracnarzy przechodzę transformację z mieczem, a takowych zmian u wyżej wymienionych panów się nie zauważa.
Manga coś już się chyli ku końcowi ciekawe czy nie wymyśla czegoś jeszcze po tym królu SS <mały powrót do przeszłości w walce z z kempaczi ichigo nie potrzebował ban-kai a teraz coś czuje ze nawet ichi-holow nie dał by sobie z nim rady i to mnie najbardziej denerwuje w tej serii skaczą im po skilach jak po (już nie powiem po czym)> to nie będzie taki koniec bo coś kiedyś wspominali o starej gwardii ex kapitanów
Ja się spodziewam w końcowych rozdziałach pojedynku Aizen vs. Orichime. W końcu autor musi nas czymś zaskoczyć.
Manga raczej tak szybko się nie skończy:\
Wątpie, aby autor trudził się i wprowadzał Vizardów tylko po to, żeby pomogli Ichigo zapanować nad Hollowem, na pewno zrobią jeszcze sagę z Vizardami, pozostaje także temat ojca marchewy, w końcu nie jest przedstawiona jego historia i powiązania z ojcem Czterookiego.
znając się trochę na tych tasiemcach powiem tak zroboą retrospekcje jesli chodzi o tatko marchewy i 4-okiego a vizardzi pomogo w ostatnich starciach z tym królem niebios
coś dla dociekliwych i wiedzących cos wiecej co ta gwardia chonorowa gdzie odchodza ci starzy kapitanowie
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz