Nie jesteś zalogowany.
Opis: Tematem konkursu są Rysunki i szkice przedstawiające postaci z mangi i Anime.
Wytyczne: Należy dodać własne rysunki/szkice przedstawiające postaci z mangi i anime. Aby wziąć udział w zabawie wystarczy się zarejestrować. Na stronie konkursu należy kliknąć na"weź udział" za każdym razem, gdy chce się dodać pracę do konkursu. Należy wysłać samodzielne pracę, a nie takie, które zostały znalezioną w internecie!.Każdy uczestnik może dodać nawet 3 prace do czego zachęcam.Wartość nagród rośnie wraz ze wzrostem popularności konkursu:) Mam nadzieję, że będzie to największy konkurs tego typu w dziejach polskiego internetu.
Link do konkursu: http://www.yeppas.pl/konkursy/rysunki-p … i-i-anime/
dzieki za info na pewno wrzuce jakieś swoje szkice
Na starcie powinno wylecieć z tej strony parę prac, bo są to zwykłe kopie (przerysowane ze znalezionych obrazków), a ludziska jeszcze się tym zachwycają... Nie wiem co w takim przerysowywaniu jest na tyle kreatywnego żeby to jeszcze nagradzać...
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
a ludziska jeszcze się tym zachwycają...
tak off-topem: czemu ty się dziwisz? wejdź na deviantarta i zobaczysz mnóstwo ludzi, w tym niezłe grono Polaków, które szczyci się kopiowaniem screenshotów z anime w Photoshopie (wiesz, warstwa ze screenem pod warstwą, na której rysujesz i jedziemy...) i zwie to rysowaniem, i są bardzo popularni - wielu ludzi ich podziwia i zachwyca się ich pracami (i równie wielu krytykuje, ale co za problem ukryć komentarz) ^o^ ach, ci "anime vector artist"... nawet niezły artykuł gdzieś widziałam na ten temat, uśmiałam się 8D
a co do tematu, to chyba zmobilizuję się i też coś wrzucę 8D
@dół
wiem, wiem, ale to było tak odnośnie zachwycania się byle czym ^o^
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-12-23 01:45:31)
fudo napisał:a ludziska jeszcze się tym zachwycają...
tak off-topem: czemu ty się dziwisz? wejdź na deviantarta i zobaczysz mnóstwo ludzi, w tym niezłe grono Polaków, które szczyci się kopiowaniem screenshotów z anime w Photoshopie (wiesz, warstwa ze screenem pod warstwą, na której rysujesz i jedziemy...) i zwie to rysowaniem, i są bardzo popularni - wielu ludzi ich podziwia i zachwyca się ich pracami (i równie wielu krytykuje, ale co za problem ukryć komentarz) ^o^ ach, ci "anime vector artist"... nawet niezły artykuł gdzieś widziałam na ten temat, uśmiałam się 8D
a co do tematu, to chyba zmobilizuję się i też coś wrzucę 8D
No ale na deviancie oprócz "anime vector artist" jest też wielu genialnych twórców (w tym także polaków) którzy prezentują swoimi pracami naprawdę zacny poziom. No ale zobaczymy może i w tym konkursie pośród tych wszystkich przerysowywanych dzieł pojawią się jakieś perełki.
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
Nagrodą w konkursie na ten moment jest aparat cyfrowy Kodak C613. Być może zamiast niego będą mangi o wartości aparatu, a jak konkurs się jeszcze rozwinie to być może będzie jeszcze cenniejsza nagroda:) Zatem zapraszam wszystkich chętnych do konkursu:)
A co do konkursu, to jest już ponad 100 uczestników, którzy dodali ponad 200 własnych prac:) Konkurs trwa jeszcze przez 26 dni. Poziom prac w ostatnim czasie zdecydowanie się podniósł. Z początku było sporo prac z Db i Naruto. Natomiast teraz jest wiele świetnych prac z takich anime jak: Trigun, Berserk, FMA, czy też z jeszcze mniej znanych.
mangi o wartości aparatu? toż to będzie pudło papieru @@ kto to uniesie ;d