Nie jesteś zalogowany.
mógłby ktoś przetłumaczyć FLAG
Suby 1, 3-6 mojego autorstwa były kiedyś na ansi, a teraz Cieslak zobligował mnie do skończenia tej serii. Na razie proszę poczekać aż poprawię to, co przetłumaczyłem, wrzucę, a potem zacznę pracować nad resztą.
mógłby ktoś przetłumaczyć One Outs smile Byłbym Bardzo wdzięczny, seria zapowiada się ciekawie
Biorę to sobie na 2 projekt.
Witam Jestem nowa na tym forum.
Mam wieeelką prośbę. Czy byłby ktoś w stanie przetłumaczyć Junjou Romantica 2 ep. 9??
p,
Kaja
PeeS. Jak coś to piszcie na PW ;D
Ostatnio edytowany przez Karolcia955 (2009-01-03 15:14:14)
Witam
Jestem nowa na tym forum.
Mam wieeelką prośbę. Czy byłby ktoś w stanie przetłumaczyć Junjou Romantica 2 ep. 9??
p,
KajaPeeS. Jak coś to piszcie na PW ;D
Po angielsku oglądaj jak doczekać się nie możesz tych napisów ;]
Przy okazji wypadałoby abyś przeczytała zasady tego wątku:
ZASADY
1) w temacie umieszczamy prośby o tłumaczenie tytułów, do których w ogóle nie ma tłumaczenia (nieprzetłumaczone filmy, w ogóle nie rozpoczęte serie);
2) w przypadku serii "napoczętych" prośbę o tłumaczenie kolejnych epków można umieścić dopiero wtedy, gdy od czasu udostępnienia ostatniego tłumaczenia minęły co najmniej dwa miesiące (60 dni);
3) przed napisaniem posta w przypadku "napoczętej" serii należy zapytać na PM autora ostatnich tłumaczeń, jaki jest status tłumaczenia; przydatne informacje o osobach tłumaczących znajdują się w wątku co kto tłumaczy
4) przed napisaniem posta w przypadku nowego filmu/serii należy obowiązkowo oddać się zadumie nad następującą kwestią: czas ukazania się anime i korelujący z nim możliwy czas ukazania się tłumaczenia (zaokrąglony w górę);
5) prośbę można ponowić po 45 dniach od ostatniej.
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2009-01-03 15:30:27)
A ja mam prośbe odnośnie anime pt."Yakitate!! Japan"
ponieważ na ansi jest tłumaczenie tylko do 6 epków a to anime ma ich dosyć sporo.
Czy ktoś z tłumaczy byłby chętny podjęcia się tego zadania i kontynuować dalsze tłumaczenie tego anime?
(no chyba że ktoś zna jakąś stronke z napisami do tego lub już z wbudowanymi, jeśli tak to proszę o info na PW.)
Z góry dziękuje .
Ostatnio edytowany przez chelmycity (2009-01-03 19:04:47)
ef - a tale of memories. -recollections-
To chyba streszczenie całej serii, ale jeszcze nikt nie zrobił subków.
Proszę o przetłumaczenie "White Album" na ang tłumaczy grupa eclipse więc o jakość tłumaczenia raczej nie trzeba się martwić teraz tylko żeby ktoś przełożył na pl.
ano na White Album tez czekam, ale to dopiero wyszło wczoraj, wiec spokojnie, wystarczy cierpliwie poczekac, a napewno ktos sie za to weźmie
Legend of Galactic Heroes
:>
Honey and Clover Live Action
Proszę o przetłumaczenie "White Album" na ang tłumaczy grupa eclipse więc o jakość tłumaczenia raczej nie trzeba się martwić teraz tylko żeby ktoś przełożył na pl.
Czytaj regulamin! Konkretnie punkt 4.
Dokończyłby ktoś: Manabi Straight ??
poprosze o shugo chara niby 2 grupy sie tym zajmuja ale zadna nie wstawia napisów juz od bardzo bardzo dawna dziakuje za uwage
Buzzer Beater (2007)
2 odcinki są przetłumaczone przez cieslaka z 13 odcinków( 2 serii )
majora od drugiej serii , capata od 10 odcinka
Byłbym wdzięczny za 350 Ep One Piece.
Tak więc jak wiecie rozpoczęła się seria Zoku Natsume Yuuchinchou. Jest to jeden z ciekawszych tytułów. Byłbym wielce wdzięczny, jakby ktoś dodał do swoich planów tłumaczenia ten oto tytuł :>
Bardzo bym prosił o Storm Rider (pełnometrażowy 2008).
Sky Girls przetłumaczonych 8/26
Poprosze i pozdrawiam
Ōkiku Furikabutte - 0/25