Nie jesteś zalogowany.
Wszystkie grupy jakie się zobowiązały, że będą tłumaczyć ten 2 sezon ^.^ :
sMi-INP, Frostii, Saizen/Ignition-One
No to mam w czym wybierać. Dzięki za info.
Hmm, na tokyotosho release od jakiegoś [Animebreaker]
Chyba jednak wytrzymam i poczekam na coś lepszego .
Zastanawiam się jak będę oglądać . Czy czekać i po kilka(naście) odcinków naraz czy co tydzień jeden epek... bo w sumie za każym razem efekt będzie inny . Lepiej po kilka(naście) naraz tylko czy wytrzymam xD?
Najlepiej to poczekać, aż całość wyjdzie i zrobić sobie seansik.[madrala]
Nice, dzisiaj wracam wcześniej ze szkoły, więc luknę.
http://www.animesuki.com/series.php/1357.html
juuuhuuuu ja już sciągam!!! inne grupy też ściągne xD
http://www.animesuki.com/series.php/1357.html
juuuhuuuu ja już sciągam!!! inne grupy też ściągne xD
Była już mowa o wydaniu tego epka od tej grupy, wyżej
I mam pytanko do Cieślaka...
Czy będziecie robić synchro do odcinków od [ZERO-RAWS] ?
Ostatnio edytowany przez bunio11 (2009-01-08 13:51:46)
a czy ja mówię, że nie było?
Będzie trzeba mangę czytać za dużo czekania, a odcinek fajny szybko przeleciał, i zmeninili Kumi seiyu.
Będzie synchro pod każdy raw. Choć nie powiem, że all będzie się robiło na rawach od S^M, któe są HD. Ale pod Zero też będzie synchro.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2009-01-08 14:36:14)
Będzie trzeba mangę czytać za dużo czekania, a odcinek fajny szybko przeleciał, i zmeninili Kumi seiyu.
No już niedługo będziesz miał przyjemność czytać mange po Polsku xD
Będzie synchro pod każdy raw. Choć nie powiem, że all będzie się robiło na rawach od S^M, któe są HD. Ale pod Zero też będzie synchro.
To elegancko xD Jak narazie pobrałem epek tylko od zero-raws i prezentuje się świetnie...
Ostatnio edytowany przez bunio11 (2009-01-08 15:13:20)
Heh, z mangą jestem na bieżąco i mogę tylko powiedzieć - będzie się działo ;)
Nie wytrzymałem i ściągnąłem tego epka od Animebreakers :P
Stare dobre HnI!
Już zacząłem czytać mangę, a bunio11 nadchodzi jakaś polska skanlacja czy jakis wydawca, bo o tym nic nie słyszałem.
Cóż, przetłumaczyłem parę minut na podstawie angielskiego przekładu Animebreakers i mogę stwierdzić, że czasami miałem wrażenie, że pisze coś innego i mówią coś innego. Nawet nie przetłumaczyli piosenek i tytułu odcinka, wiec chyba nie muszę pisać, że czekam na inne wydanie, prawda?
Cóż, przetłumaczyłem parę minut na podstawie angielskiego przekładu Animebreakers i mogę stwierdzić, że czasami miałem wrażenie, że pisze coś innego i mówią coś innego. Nawet nie przetłumaczyli piosenek i tytułu odcinka, wiec chyba nie muszę pisać, że czekam na inne wydanie, prawda?
Czekaj, czekaj... jak już robić to porządnie xD
Szybki jesteś
Pierwszy ep obejrzany, dzięki Cieslak . Nie wydaje wam się, że Ippo ma inny głos? Jakieś takie mam wrażenie, a nie chce mi się szukać płytki z "pierwszym" Hajime no Ippo... ;]. Ogólnie przypomina, starego dobrego Ippo, jeśli chodzi o humor i walki, lepiej żeby nic nie popsuli:3.
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2009-01-13 15:56:31)