Nie jesteś zalogowany.
Doszedłem do odcinka 20 (tego z duchem) Boskiiiii xD
Kolejny zgintamowany?
Co do wypełniania przerwy w subach, to jest problem, bo poniżej 51 epka nie mam skryptów, więc trzeba timing robić od nowa, a ja taki leń. Może znajdę kogoś, kto to zrobi za mnie. Na razie muszę skończyc 92 ep (87 praktycznie już mam, ale muszę go jeszcze przejrzeć), poźniej poszukam, kogoś, kto odwali za mnie czarną robotę.
Znalazłem "interesującą" tak to dobre słowo, amv-ke o.... sraniu ? Jeszcze nie doszedłem do tego odcinka i mimo, że to nie jest mój typ humoru to do gintamy mi jakoś pasuje
~ghostpl22 wiesz, że jest coś takiego jak EDIT? Na przyszłość nie spamuj plz, a druga rzecz to, że ten filmik już zapodał wcześniej lb333 Jest na 5 stronie zalukaj tam. I na przyszłość nie pisz już o czymś co było i nie spamuj
wiedziałem, że ktoś się o dubla czepnie ^^ Ale co tam, sorki A linku nie widziałem sory po raz drugi
-
Edit :PP
-
Hahhahaha, doszedłem do odcinka z mikołajem xD Jak na razie najlepsza scena: Katowanie małej kagury przez mikołaja, jego bąk na nią i jej odpowiedź kiedy się obudziła "Co ty kurwa robisz?" normalnie się pobeczałem xD
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2009-01-09 22:21:18)
Właśnie obejrzałem Benizakura Arc normalnie fajna akcja nie spodziewałem się tego bardzo polecam a ten miecz jest podobny do tego co był bleachu w tych filerach xD.
Edit:
Mam prośbę ma ktoś ten ost z 62 epka bo bardzo mi się spodobał jeśli tak to proszę o linka.
Pozdro
Ostatnio edytowany przez Mietek999 (2009-01-11 17:33:18)
Znalazłem kolejną ciekawostkę:
Gintama live z udziałem seiyu cz. 1
(reszta jest w "podobnych filmach")
99 odcinków już Rumbel przetłumaczył to teraz tylko czekać na 100! Haha, Owee arc mnie zniszczył xDD.
Ostatnio edytowany przez gorczaker (2009-01-30 17:15:15)
Jestem właśnie po 143 odcinku i dawno już nie byłem tak wkurzony przy jakimś anime, że muszę czekać na następny. Walka Gintokiego z Hosenem, imho, lepsza nawet niż te w Benizakura Arc.
Skąd sciągnołeś 143 epek, czy może masz premium na CR?
Skąd sciągnołeś 143 epek, czy może masz premium na CR?
Jeszcze tego brakuje, żebym za anime płacił. HorribleSubs wydaje anime z CR. Wszystko jest na Tokyotosho. Chociaż płynność animacji jest trochę kiepska, ale da się oglądać.
bodzio, jeśli to czytasz (nie wiem, czy działa Ci gg) - bardzo Ci zależy na przetłumaczeniu całego arca? Bo mnie aż skręca, żeby przetłumaczyć 143. Nie wiem, czy wytrzymam. ^_^
Teraz tłumaczę 141, może dzisiaj skończę, więc śmiało bierz ten 143. Jeszcze czeka mnie 139, będący wstępem do Kumei arc i 142.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2009-02-08 09:37:10)
Ma ktoś wersję 139 epka od Horrible i mógłby gdzieś wrzucić, ewentualnie poseedować? Bo suby muszę porównać z ang. tekstem, a niestety gdzieś chyba usunąłem epek, a seedów jak na lekarstwo, nie idzie w ogóle :/
Ma ktoś wersję 139 epka od Horrible i mógłby gdzieś wrzucić, ewentualnie poseedować? Bo suby muszę porównać z ang. tekstem, a niestety gdzieś chyba usunąłem epek, a seedów jak na lekarstwo, nie idzie w ogóle :/
Jak coś to masz IRC na rizonie jak wyszukasz gintamy to na samym dole bot będzie miał
Dzięki, ale o ircu wiem, a ściągać nie mogę, bo mój net jest taki, że przy ircu coś się chrzani i zrywa połączenie
Haha super te odcinki ale ten brat kagury jest zabawny fajną ma osobowość przypomina mi gina z bleacha ;p
Widzę, że wokół Gintamy zrobił się ruch ostatnio ( wpływ opcji "Poszukiwane napisy"? )
Ja jestem daleko w tyle ( 32 epek chodź na dysku 90 ) Może to spowodowane między innymi przez napisy od ~papa. Już po sesji, kolejne miesiące laby to sobie timing dopasuje
Ps. Ja ściągam Gintame w wersji RMVB ( jak zawsze przy "tasiemcach"- do Gintamy jakoś to określenie nie pasuje... ) i "obrobili" dopiero do 100, a tu ludzie już 140+
Gintama to jedno z lepszych anime. Jak napisałeś smoqqq wpływ opcji "Poszukiwane napisy" nic nie ma do rzeczy.
Ja zacząłem przygodę z Gintamą przez przypadek bo czytałem pewną mangę i tam było w tej mandze wymienione kilka tytułów popularnych mang co występują walki na miecze wtedy ściągnąłem pierwszy epek 1-2 następnie resztę zacząłem oglądać online spodobało się i tak zacząłem ściągać ,aż do bieżących odcinków. Co do tej opcji dobrze ,że o nie wspomniałeś bo nawet wcześniej tam ni8e zaglądałem.