Nie jesteś zalogowany.
Co do DB:
1. Naprawdę w to wierzycie? Dlaczego DB miałoby się przejmować jakimiś licencjami? Zdaje się, że już nie raz je olewali.
2. Za co mieliby przepraszać?
3. Choćby to była prawda, zaraz ktoś inny zacznie to tłumaczyć.
A te odcinki z napisami w streamingu będą podobno w bardzo dobrej jakości, ale za opłatą (bo chodzi o crunchyroll, prawda?).
Naruto S to takie flaki z olejem. Na te 91 epów może z 10 było spoko. Do tej pory mam przed oczami jak Naruto i Kakashi gonili Deidare przez 5-6 odcinków. Chyba zrobili wtedy z 200 kilometrów. To już nawet w Kapitanie Tsubasie tak nie przesadzali.A teraz dali jeszcze jakąś "kryształową czarodziejkę" lansowaną na nie wiadomo kogo.
Dlatego póki jest manga nie będziemy zbytnio płakać za anime....
Jak mnie pamięć nie myli to nie pierwszy raz jak DB obwieszczało że kończy tłumaczyć Naruto.
BACCHIKOI
Uśmiałem jak to usłyszałem xD
A co to crunchyroll?
Nic po polsku to tym nie ma, ale to wygląda jak jakiś streming?
~lb333 napisy w streamingu będą w BDB jakości bo będą się tym zajmować zawodowi tłumacze Tylko streaming sux jest jakość na CR chyba, że masz konto premium
~lb333 napisy w streamingu będą w BDB jakości bo będą się tym zajmować zawodowi tłumacze
W Polsce na wydaniach dvd też masz suby zawodowych tłumaczy, co często są pożal się Boże...
Nie, nie, ja wiem, że tłumaczenie DB też często ssało, ale to już inna bajka
~lb333 napisy w streamingu będą w BDB jakości bo będą się tym zajmować zawodowi tłumacze
Tylko streaming sux jest jakość na CR chyba, że masz konto premium
Nie jestem przekonany o zawodowstwie niektórych zawodowców. W każdym razie chodziło mi o jakość obrazu.
Na CR masz 5 różnych jakości: LQ, HQ, h264, 480P, 720P. Za darmo jest tylko dostęp do LQ, a do reszty trzeba mieć premium To samo tyczy się Linebarrels of Iron, Last Exile, Tower of Druaga - the Sword of Uruk, Shugo Chara!, Skip Beat i kilku innych.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-01-10 16:17:46)
[DB] Naruto Shippuuden 092 to fake, tam naprawdę jest Pipopapo Patrol-kun...
a z kąt ściągałeś?
a skąd ściągałeś?
z trackera DB, a niby skąd?
bnn1983 napisał:a skąd ściągałeś?
z trackera DB, a niby skąd?
http://www.bleachexile.com/members/down … p_092.zip/
to tu masz innej grupy wersja 1080p =388MB
Jeśli ktoś pobiera odcinki w formacie rmvb polecam animenuke.com
Teraz, przy kodeku x264 wymiatają mkv i mp4 xD
Polecam cyber12.com i minitheatre.org
Dowiedziałem się, że Shippuudena wydają 3 grupy, takie małe info dla tłumaczy:
- TakaFansubs (robią własne suby, na anidb mają 50+ komentów i ocenę 8.22)
- HorribleSubs (wyciągają suby z wydania streamingowego i wrzucają do kontenera mkv)
- RollSubs (wnioskując z nazwy robią to samo, co HorribleSubs).
Ale DB przecież też tłumaczy nadal Naruciaka tylko zabroniło umieszczanie swoich przetłumaczonych wstawek na inne serwisy niż ich.
Zawsze naruciaka można pobrać z ich strony
Ale DB przecież też tłumaczy nadal Naruciaka tylko zabroniło umieszczanie swoich przetłumaczonych wstawek na inne serwisy niż ich.
Zawsze naruciaka można pobrać z ich strony
Chyba nie jesteś w temacie, DB porzuciło Shippudena... To co dzisiaj wrzucili, to fake, troll itp. Cofnij się parę stron wstecz, a dowiesz się wszystkiego, o tym co postanowiło DB i co robi ang. wydawca.
No właśnie ściągnąłem i to rzeczywiście fake :/
Jest jakaś grupa, która wydaje Naruto w *.avi ???
Czy ma ktoś namiary na 92 odcinek w formacie rmvb i rozdzielczości 848x480. Podałem powyżej link do rmvb ale ta rozdzielczość mi nie pasuje. Jak ktoś ma link prosił bym o odpisanie na forum bądź na PW,
jakos te odcinki znowu robią się takie, jak z akcji z sasorim - wielce ciekawa akcja poszukiwawcza kryjówki niesamowitego orochimaru i jego złośliwej bandy z cyrku rodem trwa już o kilka odcinków za długo -_-
no i jeszcze te żaby, jakby nie mogli przywołać normalnej, tylko jakieś homo i dwa beztalencia :/