Nie jesteś zalogowany.
Siemanko. Szukam Dobrego torrenta z [Hitsuji]Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai DDL też może być:D Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś życzliwy.
Ps: mininova i btjunkie idzie jak krew z nosa.
Siemanko. Szukam Dobrego torrenta z [Hitsuji]Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai DDL też może byćsmile_big Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś życzliwy.
Ps: mininova i btjunkie idzie jak krew z nosa.
A może być MU ?? Jak tak to zajrzyj tutaj http://animan.com.pl/topics51/kono-mini … -vt512.htm to jest to samo co chcesz i od tej samej grupy
hehe to apropo tematu, ze ansi staje sie warezem jak rozumiem ?
Co z tego, ze zmora150 nagminnie uprawia tu kryptoreklame swojej stronki....przynajmniej jest to jakas pomoc dla osób, które nie umieją sami wyszukać se w necie
poszukuje Pani Poni Dash! od grupy arigatou(jeżeli jest to softsub) może być ddl albo żywy torrent, oraz monster raw albo soft, i hell girl parametry ww.
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2009-01-07 11:00:37)
poszukuje Pani Poni Dash! od grupy arigatou(jeżeli jest to softsub) może być ddl albo żywy torrent, oraz monster raw albo soft, i hell girl parametry ww.
Monster - czeski soft -> bot grupy ToTan link ich strona link
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-01-07 12:01:27)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
ponawiam proźbę
poszukuje strony gdzie ściągne cala serie anime yu-gi-oh : duel monsters ta co ma 224 epy wydawana w latach 2000-2004
lecz szukam tylko wersji z audio japońskim i napisami angielskimi lub polskimi (w necie mnóstwo jest z angielskim dubem)
najlepiej w formacie aby byl mniejszy niz 100 mb jeden odcinek
chodzi o to ze te wszystkie z ang dubem sa cenzurowane a chcial bym japońskie bez cenzury z ang subami ;p
ponawiam proźbę
bravo napisał:poszukuje strony gdzie ściągne cala serie anime yu-gi-oh : duel monsters ta co ma 224 epy wydawana w latach 2000-2004
lecz szukam tylko wersji z audio japońskim i napisami angielskimi lub polskimi (w necie mnóstwo jest z angielskim dubem)
najlepiej w formacie aby byl mniejszy niz 100 mb jeden odcinekchodzi o to ze te wszystkie z ang dubem sa cenzurowane a chcial bym japońskie bez cenzury z ang subami ;p
Niestety odcinki po 170 - 220 MB -> MU: link
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-01-07 23:08:33)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
thx zawsze cos ;]
Poszukuje Vampire Hunter: "The Animated Series" na necie nie mogę tego znaleźć więc może ktoś ma
no to pewnie dlatego że nie szukałem pod nazwą nght warriors dzięki za pomoc
Poszukuje Cowboy Bebop odcinki 19-26 - tv ripy z tvp Kultura.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
poszukuje
Jyushin Enbu: Hero Tales
albo
Juushin Enbu - Hero Tales
rozne źródła podają różne nazwy
lecz chodzi mi tylko o wersje rmvb lub jakas inna ponizej 100mb odcinek
większych jest sporo ale potrzebuje maly format
z gory thx
Ostatnio edytowany przez bravo (2009-01-10 17:00:06)
Szukałem, ale jakoś nie moge się dogrzebać.
Byłby ktoś skłonny zapodać mi linki lub torrenta do odcinków Death Note z polskim lektorem (ripy z AXN);/? Chodzi mi mianowicie o odcinki 27 - 37. Widziałem że są na sevenload, ale jako takich plików nie mogę znaleźć.
Napisz PW wstawiającemu na sevenload, może zrobi upload.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Jakby ktoś chciał linki do odcinków Death Note z lektorem to mogę zapodac na PW
Roval- Tobie wysłałem te których szukasz.
Ja szukam anime zgranych z Hypera, zwłaszcza Paranoia Agent i Chobits.
Ostatnio edytowany przez Dyrcie (2009-01-10 18:29:15)
A ja poszukuję filmu Ginga Eiyuu Densetsu: Ougon no Tsubasa
filmZamierzam obejrzeć całą tą serię w kolejności a tu zonk na pierwszym filmie.
Torrent martwy , wyszukiwarka megaupload nic nie pokazuje , są niby linki na edonkey ale ja tej sieci nie używam.Albo chociaż przetłumaczcie mi na angielski ten tytuł bo może ktoś zrobił upload pod tym językiem.
Spróbuję ostatni raz. Może ktoś akurat nie czytał poprzednim razem a wie gdzie powyższe mogę znaleźć.
Proszę:
Legen of Galactic Heroes: Golden Wing
Trzeba się zarejestrować na boxtorrents.com
Ostatnio edytowany przez Kensei (2009-01-10 18:43:49)
Super, bardzo ci dziękuję
Edit; Leci maxem nawet bez rejestracji
Ostatnio edytowany przez Citizen (2009-01-10 19:59:00)
Jakby ktoś chciał linki do odcinków Death Note z lektorem to mogę zapodac na PW
Roval- Tobie wysłałem te których szukasz.Ja szukam anime zgranych z Hypera, zwłaszcza Paranoia Agent i Chobits.
Dzięki wielkie:) hehe linki z baktji-tv:P Pewnie bym i tam znalazł, gdyby można było założyć konto;/