Nie jesteś zalogowany.
@jinjej
Mushishi, Dennou Coil - znam
Kamichu! - napisów polskich nie ma ;/ a mój inglisz słaby.
ale dzięki.
Zobacz w takim razie Spice and Wolf lub Ima, Soko ni Iru Boku.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Soko ni Iru Boku - mam gdzieś na HDD. Zobacz potem, dzięki.
SaW - widziałem.
Ostatnio edytowany przez Klapo (2009-01-03 18:17:44)
Czy może ktoś polecić anime podobne do:
Pierwsza kateogoria:
- Potemayo (czy będzie kolejny sezon Potemayo?)
Druga kategoria:
- Death Note
- Code Geass
Trzecia kategoria:
- Samurai 7
- Ninja Scroll
Czwarta kategoria:
- Ghost In The Shell
z góry dziękuje za pomoc
Ostatnio edytowany przez diesvindu (2009-01-04 00:12:51)
Druga kategoria:
- Death Note
- Code Geass
Tutaj możesz zobaczyć sobie Monster. Trochę podobne jest.
Trzecia kategoria:
- Samurai 7
- Ninja Scroll
Samurai Champloo, Samurai Deeper Kyo.
@ dulu
Widziałem już Samurai Champloo, a co do Samurai Deeper Kyo to słyszałem wiele niepochlebnych opinii
Co do Monster'a to sprawdzę ten tytuł, a czy Darker Than Black także mogę podczepić pod to? Warto to zobaczyć?
@ Issina
Widziałem Akirę i FP. Armitage III sprawdzę.
Dzięki za wymienienie tych tytułów w Kategorii III. Sprawdzę je
Samurai Deeper Kyo, według mnie, jest okropny.:D Monster jest wspaniały, naprawdę polecam, Darker Than Black możesz sobie zobaczyć, mimo że nie ma tam takiego myśliciela jak w CG i DN. Oo, Spiral jest taki detektywistyczny, mnie się nie podobał, ale ja jestem trochę skrzywiony;) Sprawdź sobie jeszcze Kaze no Yojimbo. Zapomniałem o mojej ulubionej serii o samurajach - Peace Maker Kurogane.
Druga kategoria:
- Death Note
- Code Geass
Ewentualnie, jesli chodzi ci o keikaku dori i lubisz eksperymenty mozesz sprobowac One Outs (aktualnie emitowany). Wbrew pozorom nie jest to anime o baseballu a raczej historia o hazardzie z basaballem w tle . Glowny bohater - Toua to prawdziwy diabel .
Trzecia kategoria:
- Samurai 7
- Ninja Scroll
Zdecydowanie Basilisk, babrdzo szybki (szczegolnie na poczatku) rozwoj wydarzen, ladnie wykonany, przyjemnie sie oglada.
Czwarta kategoria:
- Ghost In The Shell
Moze to troche nietaktowne z mojej strony (zwarzywszy ze zaznaczyles ze chodzi ci o anime), ale widziales Blade Runnera? Bo szczerze mowiac nie ogladalem nic bardziej do GitS'a (filmowego) podobnego. Ba, osmiele sie stwierdzic ze GitS jest duchowym nastepca Blade Runnera.
Ostatnio edytowany przez m_jay (2009-01-04 14:23:24)
Poszukuje anime podobnego do Fate Stay Night i Rental Magica, Busou Renkin, Vampire Knight
Ostatnio edytowany przez kyubi1 (2009-01-04 14:23:16)
Poszukuje anime podobnego do Fate Stay Night i Rental Magica, Busou Renkin, Vampire Knight
Polecam: Shingetsutan Tsukihime lub Gekijouban Kara no Kyoukai.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Czwarta kategoria:
- Ghost In The Shellz góry dziękuje za pomoc
Texhnolyze jest niezłe. Robot Carnival możesz obejrzeć oraz Bubblegum Crisis.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Obejrzałem Basilisk. Odczucia? Pierwsze 13 epków wchłonąłem momentalnie! Niestety im dalej tym już nieco gorzej było. No i końcówka bardzo przewidywalna. :/
Mam zamiar w najbliższym czasie obejrzeć Monster, a potem Texhnolyze.
PS. Dziękuje za pomoc z doborem tytułów
@geass
Zobacz Kemonozume.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
@geass
Obejrzyj też RahXephon.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
czy ktoś zna jakieś podobne anime do "to love-ru" by były jakieś tam sceny tj, z tą run-chan jak się rzucała na tego gł.bochater i jeszcze jakie myśli miała z tym ślubem(to było chyba w 21ep). <okej>
i może być jeszcze podobne do kissxsis
Szukam Anime w stylu School Rumble bądź Seto no Hanayome, takie szalone komedie.
Happy Lesson, Ouran High School Host Club.
czy ktoś zna jakieś podobne anime do "to love-ru" by były jakieś tam sceny tj, z tą run-chan jak się rzucała na tego gł.bochater i jeszcze jakie myśli miała z tym ślubem(to było chyba w 21ep). <okej>
i może być jeszcze podobne do kissxsis
Może Kanokon to coś w stylu To Love-Ru,nie oglądam takich anime więc nie wiem napewno ale zobacz;P