Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zapraszamy na nową wersję strony grupy Jinja-Temple
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-01-11 15:38:39)
O ja pierdo... Żeby na stronie główniej walić ortami, to już przesada... I to tylko potwierdza wyrobione już o was zdanie
Qashqai, teraz zauważyłem, że piję do tego, co już wpisałaś
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ostatnio edytowany przez PolenSan (2009-01-12 00:33:09)
Och(!), jej... Wszedłem, bo poprzednim razem dostaliście ode mnie opiernicz za "slogan" i chciałem sprawdzić, jak teraz wygląda wasza strona. I nic do niej zasadniczo nie mam.
Nie oceniam was po jednym orcie, a raczej po kontynuacji. Ogólnie nie mam nic przeciw tłumaczom(!), bo to jedna rodzina. Wątpię, żeby ktokolwiek z nas był polonistą. Co ciekawe, oglądałem dziś Ouran Host Club i było to wydanie oficjalne. Zgadnij co, mieli orta w subie "Zwróciłem wam uwagę" (swoją drogą Qashqai też ), żebyście mieli szansę go poprawić, tym bardziej, że uważacie się za dobrą grupę A czy pisałeś info, czy ktokolwiek je pisał, pod wpływem alku, to już nie moją broszką jest odgadywanie takich tajemnic xP
A co do grupy i timingu... to pozostawię bez komentarza
P.S. skoro przechodzą wam takie błędy, radzę przesiąść się na FF 2 lub wyżej z powodu wbudowanego słownika
P.S.2 Idę sobie dalej "biegać" z Cuba Libre
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-01-11 23:57:47)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jeśli już tak bardzo czepiamy się szczegółów, to po PS nie stawiamy kropek 8)
Co do komentarza, fakt nie interesuje mnie Twoje zdanie . Zresztą pewnie większą część grupy również. No ale nie wnikajmy w to głębiej.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez PolenSan (2009-01-12 00:33:41)
Quithe to było po małym piwie, na szybko i w gg, bo kazali mi to wstawić (dałem ciała przyznaje i przepraszam). Błąd poprawiłem chwile po poście Qashqaii i w chwili, w której napisałeś swojego posta już go nie było. Absolutnie nie mam nikomu za złe, że ktoś nas poprawia i wychwytuje nasze błędy, bo w końcu gdyby nie ludzie, którzy zwracają uwagę na błędy i jakość tłumaczeń byłoby nie za wesoło. Co do poziomu grupy to staramy się być jak najlepsi i mam nadzieję, że to widać w naszych napisach, ale w żadnym razie nie uważamy się za dobrych, bo to nie nam oceniać takie rzeczy... prawda?
Błaźnisz się kolego. Pobiegaj może? Potrenuj troszkę. Dorównaj naszemu poziomowi, wtedy możemy porozmawiać.
eee.... ja tego nie skomentuje... postaram się...
Jedyną rzeczą w tym poście z którą zgadzam się z PolenSan jest to, że jest mi przykro, że wyrobiłeś sobie o nas opinie
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-01-12 01:43:44)
Strony 1