Nie jesteś zalogowany.
nie Ippo ma ten sam głos co miał Kumi ma za to inny ...
Właśnie szkoda, że będzie więcej walk Takamury. A dlaczego? Cóż, odpowiedz jest prosta, były one tak genialne, że jak będzie ich więcej, to stracą tylko na wartości. Ałe cóż, we'll see. Jeżeli będzie tak, jak napisał belghart, to cóż, zapowiada się miłe tłumaczenie. xD
cieslak ....
Ha nie mam pojęcia w sumie ... czytam mangę Ippo na bieżąco i Gaidena żadnego tam nie widziałem ... ^^
Zainteresowanych Mangą odsyłam do : Hajime no Ippo
Chapter 317 to początek walki z pierwszego odcinka II serii ^^
We'll see. Cóż, miejmy nadzieję, że seria przebije pierwszy sezon. Co do mangi, nie za bardzo za nimi przepadam, ale to tylko dlatego, że czytanie czegoś, co nie jest w formie "tradycyjnej" książki, męczy mnie.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2009-01-13 20:06:40)
a ja mam pytanko, czy zobaczymy w drugiej serii Gero-michi ? Ciekawość mnie zżera ^^
pytanie do tych co czytają mangę.
skubii ...
o kurcze, już nie mogę się doczekać , dzięki za info
Ostatnio edytowany przez skubii (2009-01-13 22:29:49)
Wam się już ludzie naprawdę rzuca na mózg. To ukochana seria Cieslaka, więc jak tylko będzie normalny, znośny ang. sub, to przetłumaczy i przydusi korektę, by jak najszybciej było wydane.
bodzio napisał:Wam się już ludzie naprawdę rzuca na mózg.
Bez takich... OK ? Też potrafię być niegrzeczny.
Tylko zapytałem, a już jeździsz po ludziach...
Może sobie przypomnij, do czego służy ten temat. Klikaj sobie na wish list. Bo pytania o suby itp. to sobie na pm możesz pisać. I tyle w temacie.
bunio11 napisał:bodzio napisał:Wam się już ludzie naprawdę rzuca na mózg.
Bez takich... OK ? Też potrafię być niegrzeczny.
Tylko zapytałem, a już jeździsz po ludziach...
Może sobie przypomnij, do czego służy ten temat. Klikaj sobie na wish list. Bo pytania o suby itp. to sobie na pm możesz pisać. I tyle w temacie.
haha i kto to mówi
bunio, proponuję ruszać mózgownicą, bo kilka postów wcześniej napisałem, że nie będę tłumaczył tego anime na podstawie tego beznadziejnego hardka. Poza tym wtf? Tłumaczysz mangę, więc nie powinieneś czekać na polskie suby. o.O
Lol, chodzi mi o to, że znasz angielski, a nie gdzie tam jesteś w tłumaczeniu...
Hmm, sciągał ktoś może 3 epek od [speedsubs]? Bo nie chcę na darmo ściągać jeśli tłumaczenie z dupy
Hmm, sciągał ktoś może 3 epek od [speedsubs]? Bo nie chcę na darmo ściągać jeśli tłumaczenie z dupy
Myślisz, że są dobre, jeśli pojawiły się chwilę po rawie?
Ostatnio edytowany przez cieslak (2009-01-22 20:04:23)
Heh, nie no z ciekawości się tak tylko pytam właśnie dlatego . Zawsze ściągam, co pierwsze i przelatuje na szybko cały odcinek i jak tłumaczenie pozostawia wiele do życzenia do usuwam i czekam na coś lepszego .