Nie jesteś zalogowany.
jestem fanem tego świetnego anim . Co najlepsze dowiedziałem się że bedzie kontynuacja (5 sezon), ja jak na razie obejrzałem wszystkie sezony choć od 2 sezonu nie ma napisów pl . Mam nadzieje że również Goro będzie wymiatał . Już sie nie moge doczekać pierwszego odcinka.
Ehm...
1. Co to jest "anim"?
2. Podałbyś linka do info o tym... anim lol żeby inni, którzy tego... anim nie znają, mogli się zorientować o co biega.
3. Awtf jest Goro? Weź takie obleśne rzeczy w spoilery zaopatrz, bo możesz komuś zabawę popsuć
3. Awtf jest Goro? Weź takie obleśne rzeczy w spoilery zaopatrz, bo możesz komuś zabawę popsuć
lol, a widziałeś kiedyś topic o CG?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ehm...
1. Co to jest "anim"?
2. Podałbyś linka do info o tym... anim lol żeby inni, którzy tego... anim nie znają, mogli się zorientować o co biega.
Seria przedstawia historię Goro Hondy - syna sławnego bejsbolisty Shigeharu Hondy grającego w drużeynie Oceans. Goro przeżywa śmierć matki, a potem ojca, lecz nie przeszkadza mu to w realizacji swoich marzeń, czyli zostaniu zawodowym baseballistą, wręcz na odwrót. Wsparciem dla naszego małego bohatera jest opiekunka z przedszkola, która podtrzymuje go na duchu i wspiera w trudnych chwilach.
marcin2 napisał:Ehm...
1. Co to jest "anim"?
3. Awtf jest Goro? Weź takie obleśne rzeczy w spoilery zaopatrz, bo możesz komuś zabawę popsućSeria przedstawia historię Goro Hondy - syna sławnego bejsbolisty Shigeharu Hondy grającego w drużeynie Oceans. Goro przeżywa śmierć matki, a potem ojca, lecz nie przeszkadza mu to w realizacji swoich marzeń, czyli zostaniu zawodowym baseballistą, wręcz na odwrót. Wsparciem dla naszego małego bohatera jest opiekunka z przedszkola, która podtrzymuje go na duchu i wspiera w trudnych chwilach.
muszę przyznać anime jest świetne, szkoda że są suby tylko do 1 sezonu
Suby ponoć są... u korektora
Zeby znalezc trzeba szukac, ale spoko, tu macie info:
Moze niedlugo napisy pojawia sie na ANSI. Prawdopodobnie beda pasowaly do rawa, ktory pojawil sie na TokyoToshokan, niestety nie mialem okazji go zaciagnac wiec nie wiem.
[Zero-Raws] Major 2nd Season - 01-13 (704x396 WMV9 24fps DVD)
Na chwile obecna polecam zaciagnac 2 odcinki w mkv z MU. Maja tak po 130MB, wiec nie bedziecie dlugo sciagali.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-01-14 17:14:06)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
no mam nadzieje że suby pojawią się niebawem na ANSI, czekam z niecierpliwością
no mam nadzieje że suby pojawią się niebawem na ANSI, czekam z niecierpliwością
A co jest złego w tych które wąski zmontował w mkv?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
one są ok, tylko nienawidzę hardków !!!
one są ok, tylko nienawidzę hardków !!!
To po co ci napisy? Tym samym nienawidzisz wydań ang. bo to także hardki xD
wolisz ogladac polski soft na angielskim hardsubie, czy moze juz sciagnales te rawy, o ktorych wspominalem?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jedynego Majora jakiego znam to mój ojciec
Wiem, że nie na temat, ale jakoś skojarzyło mi się nazwa...
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Apropos majora. Kiedy wychodzi kinówka?
naiwny kinowka jeste w Japonii od miesiaca. Najpierw troche czasu minie, zanim pojawi sie raw, a potem jeszcze wiecej zanim ktos to przetlumaczy na bardziej zrozumialy jezyk.
pierwszy odcinek pojawił sie na necie kilka dni temu
ja natomiast mam ściągnięte MJN
3 sezony wiec pewnie będę czekał na napisy
a ja mam takie pytanko ! czy wiadomo cos na mangi??? bo po hajime no ippo major zajmuje druga pozycje! seria jest rewelacyjna.trzeba pamietac ze juz zaczel sie 5 sezon oby nie byl ostatni:P
Manga ma póki co 70 tomów i nadal wychodzi, więc możliwe jest to, że 5 sezon nie będzie ostatnim, bo 5 sezon zaczyna się od 54 tomiku mangi, szkoda tylko, że hardki do Majora wychodzą tak wolno, już poniedziałek, a dalej nie widać 2 epka:(
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2009-01-19 23:45:20)