Nie jesteś zalogowany.
Zauważyłem w Merlinie promocję na anime z Anime-gate po 19,99.
Linki
http://merlin.pl/browse/promotion/2/vision_anime.html
A tu link do promocji dotyczący czterech anime w boxach. Mała obniżka, bo o 10 złotych.
http://merlin.pl/browse/promotion/2/vision_obnizka.html
O, nareszcie anime kosztuje tyle ile powinno
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Podoba mi się box Kawaler miecza, cena również wygląda zachęcająco. Tylko to A-G, pewnie znów bym klął(no chyba że wyszło im to znośnie).
Dwa razy taniej za nowe wydania Champloo? Chyba jednak weźmiemy, żeby ładnie wyglądało na półce
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Q, cicho, nie zdradzaj jedynej wartości tych wydań ^^
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Zamówiłem już appleseeda chociaż mam z nielegalnego zródła
Miałem też orginalną wersję pożyczoną od kumpla, ale że jest ona tragiczna :/ wolałem pirata obejrzeć A teraz będę mieć wymówkę dla mojej wersji...
Ostatnio edytowany przez Tanis (2009-01-17 18:07:18)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Cena OK!!!
Ale to świadczy po prostu o tym, że nie schodzi.
Ja Appleseed mam za 20 pln, też 2 dvd, od 2007.
Wielkie dzięki za info!
Haibane Renmei i ostatnie dwie płytki Ergo Proxy już w drodze;]
Cholera, ostatnio trwonie (inwestuję) za dużo kasy.
Też miałem zabrać się za Champloo, ale mam nieco inne priorytety. Kiedyś na pewno dołączy do mojej skromnej kolekcji.
Anime makes you stupid
No to szykują zakupki za mniej więcej 260 zł, czyli się łapię na darmową dostawę do domu xD
Gdybym wiedział, że szykuje się taka promocja, to kupienie 2ch Gundamów przełożyłbym na inny miesiąc, a tak 100 zł poszło się (...), więc udało mi się wyskrobać tylko 20 zł na Ray'a. Mam tylko nadzieję, że ciekawe będzie
Przynajmniej jest możliwość odbioru własnego i zaoszczędzenia 12 zł za przesyłkę xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Gdybym wiedział, że szykuje się taka promocja, to kupienie 2ch Gundamów przełożyłbym na inny miesiąc, a tak 100 zł poszło się (...), więc udało mi się wyskrobać tylko 20 zł na Ray'a. Mam tylko nadzieję, że ciekawe będzie
Przynajmniej jest możliwość odbioru własnego i zaoszczędzenia 12 zł za przesyłkę xD
Oj powiem tobie że Ray the animation jest ze średniej półki i tak średnio mi się podobał [ocena oscyluje miedzy 6+ a 7+] Ale za to opening świetny
Czyli 20 zł za Op? Jak na polski rynek (nielicząc IDG), to i tak niedrogo
Czyli 20 zł za Op? Jak na polski rynek (nielicząc IDG), to i tak niedrogo
Dolicz sobie dostawe czy jakies 8-9zł wiec jak zamawiasz tylko jedno pudełko za 20zł... jak masz blisko empim czy inny sklep z anime to ci się nie opłaca czekać ale jak zamawiasz więcej niż 1 to jak najbardziej się opłaca.
Ja odbiór mam za darmo
Jak? Magia!! ^^
Dobrze wiedzieć. Taka promocja pewnie szybko znowu się nie trafi A szkoda. :/
Teraz mogę sobie pozwolić jedynie na 4 płytki Champloo, a przydałoby się jeszcze przynajmniej Haibane zakupić
@Arst
Pewnie masz blisko do któregoś punktu odbioru w Warszawie, dlatego gratis:)
A z strony A-G można ściągnąć OP do Raya też gratis
Przydałaby się taka promocja na anime od Anime-virtual, strasznie dużo kasy wtedy by się wydało.:P
Ostatnio edytowany przez Tomeis (2009-01-17 22:41:42)
Zamówiłem całą serię Samurai Champloo, pomimo tego że oglądałem to już z 2 razy^^ Super na taką promocję właśnie czekałem. Gdyby takie ceny były u nas na stałe to pokochałbym ten kraj.
Przydałaby się taka promocja na anime od Anime-virtual
pewnie kiedyś się i tego doczekamy... miesiąc po premierze Duke Nuken Forever
A właśnie Tomeis wielkie dzięki za info ominęłaby mnie super promocja
Gdyby takie ceny były u nas na stałe to pokochałbym ten kraj.
Racja... ale gdyby jeszcze jakieś porządne anime w TV leciało... chyba jednak za dużo oczekuję
A czy ktoś może się wypowiedzieć odnośnie jakości wydania (tłumaczenia) Samurai Champloo?
Imperare sibi maximum est imperium