Nie jesteś zalogowany.
Szukam Anime w stylu School Rumble bądź Seto no Hanayome, takie szalone komedie.
Poleciłabym Ci GTO to najbardziej głupawa i chora komedia jaką oglądałam i oczywiśćie ulubiona.Gorąco polecam:D
W stylu SR i Seto no Hanayome... szalone komedie... Nagasarete Airantou, Zetsubou Sensei, Hayate no Gotoku XD
@dół
Spróbuj HachiKuro albo Nodame Cantabile.
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-01-11 01:29:52)
Szukam jakiegoś anime,romansu nie musi być szkolny coś w stylu vampire knight,bokura ga ita,lovely complex,itazura na kiss albo perfect girl evolution.Byle nie harem z jakimś beznadziejnym facetem w,którym wszystkie panienki dookoła się zakochująxD
haitani napisał:Szukam Anime w stylu School Rumble bądź Seto no Hanayome, takie szalone komedie.
Poleciłabym Ci GTO to najbardziej głupawa i chora komedia jaką oglądałam i oczywiśćie ulubiona.Gorąco polecam:D
A jakieś tytuły które nie są u nas zlicencjonowane??
Yuumi444 napisał:haitani napisał:Szukam Anime w stylu School Rumble bądź Seto no Hanayome, takie szalone komedie.
Chyba tylko manga jest na licencji...
haitani napisał:Yuumi444 napisał:Poleciłabym Ci GTO to najbardziej głupawa i chora komedia jaką oglądałam i oczywiśćie ulubiona.Gorąco polecam:D
Chyba tylko manga jest na licencji...
To DVD można wydać i w TV puścić bez licencji? :O
Yuumi444, ja polecałbym zerknąć na:
- Ah! My Goddess + Ah! My Goddess - Flights of Fancy + Film
- Chobits
- Dragonaut: The Resonance
- Erementar Gerad
- Karin
- Kemonozume
- Koukyoushi Hen: Eureka Seven
- Midori no Hibi
- Onegai Teacher
- REC
- Saishuuheiki Kanojo
- True Tears
- Seikai no Monshou + Seikai no Senki + Seikai no Senki II + Seikai no Senki III
... chyba bydzie, ni?
Dla haitanie'ego zaserwowałbym coś z tego:
- Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan + Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan Second [momentami ostry gore, więc ostrożnie]
- Full Metal Panic? Fumoffu
- Magikano
Nie szkolne, ale też zdrowo pojechane:
- Detroit Metal City
- Nagasarete Airantou
- Slayers
Witam z racji tego ,że dawno już nie oglądałem takiego typu anime , zwracam się z prośbą o polecenie czegoś podobnego do Claymore, Hellsing, Devil May Cry , Blood+.
Chodzi mi o jakieś anime z Potworami(wampirami) jakiś gunfight, supermoce albo swordplay. Po prostu dobry mroczny shounen min. 13 epów. z Góry dziękuję za pomoc.
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2009-01-18 00:23:23)
dzadzar, myślę, że powinieneś zainteresować się Shikabane hime(pierwsza seria z dopiskiem aka a druga z dopiskiem kuro).
Trinity Blood polecam;p
Zdecydowanie Gungrave.
Ooo dziękuję za takie zainteresowanie:) Shikabane hime aka mam już na dysku więc to tylko kwestia czasu kiedy obejrzę A co do reszty to wszystko sprawdzę. Dzięki.
Szukam Anime w stylu School Rumble bądź Seto no Hanayome, takie szalone komedie.
Ping Pong Club
Detroit Metal City
Szukam jakiegoś prostego shounen'a z lekką dawką humoru. np. Trigun, kekkaishi, Rushana, MÄR itp. tylko proszę o skończone już serie.
Edit: Nabari no Ou, hmm nie oglądałem ale po opisie wnioskuję że raczej do lekkich komedii shounenowych on nie należy.
Get Backers oglądałem, ale coś w podobnych klimatach jak najbardziej.
Ostatnio edytowany przez Mender (2009-01-25 20:18:34)
Nabari no Ou?
Get Backers?
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
A ja szukam czegoś przedstawiającego albo ludzkie problemy/nieszczęścia (Elfen Lied), wielkie ambicje (Death Note, Code Geass) albo coś tego typu, no, żeby główny bohater miał problemy psychiczne/albo jakieś poważne rozterki życiowe albo czegoś pokazującego życie z "powerem" (Black Lagoon).
Mam nadzieję, że wiadomo "o co loto" .
@Rafaga
Fushigi no Umi no Nadia, Escaflowne, Patapata Hikousen no Bouken.
@MisQL
Monster, Gankutsuou, Paranoia Agent, Planetes, Now and Then Here and There.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..