Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Nietoperza dorobiły dwie stacje nadające to anime, oprócz tego są inne, które nie dają cenzury(grupa "Chihiro" tłumaczy z nieocenzurowanej wersji)
Ja miałem bez cenzury, więc z początku nie wiedziałem o co wam chodzi. ^^ A poza tym...nie wydaje wam się że coraz więcej serii próbuje naśladować sławny Hare Hare Yukai Dance? Chociażby ending Rosario Vampire. [Ale aż tak zły nie jest xD]
Ostatnio edytowany przez Tsukune (2008-10-05 19:39:27)
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
Ktoś wie w jakiejś wersji była cenzura (chodzi mi o rawy, bo tylko takie sysam^^) ? Chciałbym jej uniknąć, bo mam za wolny net by ściągać i sprawdzać każdą wersje T_T
O ile się nie mylę to [Zero-Raws] MX jest nieocenzurowane.
jedynie Tokyo MX nadawało "nieocenzurowaną" wersję...
jednak tylko dwa pierwsze epy zostały nadane w pełni bez cenzury, bo już od trzeciego, nawet w wersji Tokyo MX pojawiły się nietoperki i misie, oczywiście w mniejszej ilości (i tak samo - chyba - w następnych epach)...
zawsze można czekać na DVD, jednak w pierwszym vol. zauważono, że i na DVD znalazła się swego rodzaju cenzura (małe porównanie)...
Jak może być na DVD cenzura. To chyba jakieś żarty. To jest niemożliwe.
Chodzi mu, że nie ma cenzury Ale i tak jako przykłady badziewie podał, bo w epkach z minimalną cenzurą było identycznie jak tutaj pokazał.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-01-14 18:11:38)
jak dla mnie porażka, po 4 odcinkach odpadłem, za dużo razy odgrzewają to samo i powoli zaczyna mi na nerwy działać klimat w anime z tego typu, a szczególnie te ambitne dialogi -_-
To jest temat o II serii ?
II seria jest świetna. To taka zwariowana komedia i niektóre sceny są wyśmienite.
Trzeci sezon by się przydał
Strony Poprzednia 1 2 3 4